GÜNCEL ARKADAŞLAR DEĞİŞİM YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARSA ÖRNEK OLARAK SUNABİLİRMİYİZ?TEŞEKKÜRLER
Printable View
GÜNCEL ARKADAŞLAR DEĞİŞİM YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARSA ÖRNEK OLARAK SUNABİLİRMİYİZ?TEŞEKKÜRLER
mutlu son az önce aradılar ve onayladılar teşekkürler fiat
Hayırlı olsun. Gozunuz aydın 😊 Bu ara bayagi bir ücretsiz değiştiren oldu. Ben de gidip basvurayim artik tam sırası sanırım 😊
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
usta koç holdingi ara bence cok faydası var birde şikayetim var.com a yaz yüzde 50 karsılarız falan derlerse kabul etme
arkadaşlar bende konuyu takip halindeyim dün genel merkezi arayıp şikayette bulundum bugünde ataşehir birmot ta resimleri çekilerek merkeze gönderildi cevap bekliyorum gelişmeleri buradan yazacağım.
araç 2007 model fire active ve 2011 sonrası servis kaydı yok kazasız darbesiz.
Aynı durum benim 2007 model mjet aracımda da mevcut, yolcu tarafı çatlağı oluştu, şimdi ne yapmam nereyle iletişime geçmem gerekiyor?
En yakın yetkili servise gidin.Çatlağı gösterin bunun kullanıcı hatası olmadığını malzemeyle alakalı fabrikasyon hatası olduğunu ve değiştirilmesini istediğinizi belirtin.Aracı makinaya bağlayıp önden kaza varmı yok mu diye kontrol ettikten sonra resimlerini çekip tofaşa gönderecekler.10-15 gün içinde neticelendirilir.Ben de daha yeni bu şekilde torpidomu değiştirdim.
Aracım 2006 model ve bu sıkıntı nedeniyle başvurmuştum. 10 yıldan daha yaşlı olduğu için reddedildi diye cevap geldi.
peki ne yapmayı düşünüyorsunuz benimde aracım 2006 fiat müşteri hizmetlerini aradığımda aracımın modelinide söyledim fakat 10 yaş altı falan demediler yakın bir servise giderek rapor tutturmamı söylediler şuanda muğladayım bayram sonrası ankarada bir servise götüreceğim takipteyim
bende servise gidip resim çekip rapor tutturdum ama bana 10 yaş gibi bir bilgi verilmedi sonrasında hiç beklemeden önce bursa fabrikaya sonrasında italya genel merkeze mail gönderdim bende şuan beklemedeyim.
Aynı sorun bende de oluştu arkadaşlar. Peki İstanbul'da olan arkadaşlar Avrupa yakasında hangi fiat servisine başvurdular acaba?
2010 evo aynı sıkıntıyı yaşadım.Konya koyuncu fiat kaydımı aldı önce % 20 sini siz ödemelisiniz diye arandım. Müşteri hizmetlerini aradım sıkıntının kullanıcı hatası değil malzemeden kaynaklandığını aracımın servis bakımlı olduğunu uygun dille anlatarak itiraz ettim.Yaklaşık 2-3 hafta sonra malzemem geldi ve takıldı.Hiçbir masrafım olmadı.Hizmetleri için Koyuncu Fiat'a teşekkürler.
Sisdigi icin degisim yaptiran var mi? Benim aracimda catlak yok ama siskinlik cok belli
arkadaşlar benim aracım servis bakımlı değil diye reddedildi. ücretsiz değişim yapan arkadaşlar sizin araçlarınız servis bakımlı mı aracım bu arada 2007 model daha önce de direksiyon kutusu arıza vermişti. servite 3000 TL ye değişim olacağını demişlerdi italyaya durumu şikayet ettim %60 indirim almıştım. yine italyaya dönüş mü yapsam acaba ? beni bi yönlendirirseniz sevinirim.
Hocam onlar hep servislerin uydurması,bakım parası koparabilmek ya da belli bir yüzde uydurup para kopartmak için başvurdukları yöntem.Fiat parçayı yüzde yüz ücretsiz değiştirir.size önerim farklı servislere de hiç bişey olmamış gibi başvuru yeniden yapın.bana başka bi parça için "sistem onay vermedi",%50 onay verdi gibi yalanlar uydurdular.Aynı sistem başka bi servise gidince ücretsiz onay verdi.
Sent my iPhone using
Linea goguslerde ayni degilmi? Onlarda da var mi yok mu?ayni problem ?birde linealarda parca fiyatlari daha ucuz
LG-H815 cihazımdan gönderildi
Bu yolcu airbaginn orası felan farklı teyp kısmının üst kısmı farklı mesela. Yolcu airbaginin orası bizim gibi tek parça değil. Bence linea da göğüs çatlağı olmamasının sebebi de bu sanırım. Cok mantıklı aslında. internette grande punto yurt dışı fotoğraflarında gormuştum linea göğüsunden vardı. Keşke hepsi öyle olsaymis.
Sent my iPhone using
merhaba arkadaşlar uzun zamandır nete giriş yapamıyorum. göğüs çatlağı için servise giderseniz mırın kırın ediyorlar önce genel merkezi arayın kayıt oluşturun değişim isteyin. ben servise gidince beklettiler sonra değişim yapılamaz dediler bende o zaman değişim yapılamaz raporu verin şikayet edecem değince bayağı yordular direk oradan genel merkezi arayıp mağdur olduğumu ilgilenmediklerini bunu da sosyal medyada yayınlayacağımı söyleyince ılımlı oldular 2 gün sonra genel merkez aradı ve servise yönlendirdi. değiştirdiler. bu arada değişim yaptıkları göğüs sanki orjinal değilmiş gibi geldi bana belkide psikolojiktim ama çatlaktan daha iyi :)
arkadaşlar merhaba bende değişim yaptırdım, önce servise gittim servis değişim yapılamaz dedi, sonra fiata mail attım beni aradılar, 2 hafta sonra tekrar arayıp ücretsiz değişimin onaylandığını belirttiler. 2 gün içinde parça temin edilmiş, 2 hafta sonrayada randevu verdiler değişim yapıldı. servis işçiliği güzel yapmış, kalorifer ışığım falan yanmıyordu onları düzeltmişler, plakadaki ışığımda sorun vardı onlarıda halletmişler, arabayı yıkayıp tertemiz verdiler, ileride bir sorun yaşamassam işçilik vs güzel yapılmış. fiat servisine teşekkür ederim.
Çok güzel bu oluşum fakat bir avukat vs tanıdığı olan varsa danışmak gerek bence. Yanlış anlamazsınız tabiriyle ağlamak yerine kapı belgeleri çarpmak gerek yüzlerine. Koç grubu Fiat söz konusu olunca çok cimri diye dusunuyorum.
selamlar bu gün aynı problemden pendik alper otoya gittim kaporta ustasına göterdiler arabayı orası boyalı burası boyalı tampando işlem var falan yazdılar ruhsat fotokopisine fiat müşteri hizmetlerinden haber verirler dediler bakalım haber geldikten sonra burdan paylaşırım.Eklenti 33996Eklenti 33997
fiat servire gittim önce yüzde 80 karşılıyorlar parça 4000 size 700 maliyeti olacak işçilik dahil dediler. sonra yeniden mail atılmasını ve kabul edemeyeceğimi belirttim sonra dönüş yapıldı hepsini karşılayacaklar dendi parça istendi. pazartesi başvurmuştuk önümüzdeki pazartesi değişim olacak parça yetişir denildi.
aracım 2011 evo servis bakımı en son 2013 te yapıldı.
ayrıca logolarıda değiştirdiler onlarıda 450 tl tutuyormuş ücretsiz hallettiler logoyu ben söylemeden yaptılar. servise gitmemin sebebide baskı balata değiştirmek için
evo dualogic baskı balatayıda 575tl ye değiştirdim bulduğum en ucuz yerdi.
Slm arkadaşlar benimde aynı torpido üstü airbang şişme ve çizgi vardı sikayetim.com mesaj attım birgün sonra Fiat tan aradılar konuyla ilgileneceğini söylediler ve ilgilendiler bugün gelen telefonla müjdeli Kocaeli YILMAZLAR otomotiv verdi parça ücretsiz değişim onaylandı aracın 2007
Herkese merhaba kronik sorun benimde 2013 punto lounge 1.4 s&s aracımda meydana geldi aracım henüz 54 bin km de. Şikayet oluşturdum fiattan dönüş geldi, gerekli incelemelerin yapılması için en yakın servise davet ettiler. Hafta sonu göstereceğim, gelişmeleri burdan tekrar yazarım. Bu yıl içerisinde böyle bir sorunla karşılaşan ve ücretsiz değişim yaptırabilen olduysa deneyimlerini yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
geçmiş olsun benim araçta da ince bi çizgi var gibi yada paranoya oluştu :)
teşekkürler. hafta sonu servise götürdüm, ancak aracıma %0 oranda indirim çıktı :) servis danışmanı bile şaşırdı çünkü geçtiğimiz hafta 2009 model 110 bin km deki lineaya bile %60 indirim çıktığını söylediler. Fiat çağrı merkeziyle tekrar görüştüm dönüş bekliyorum.
iyi haberler alırısınız umarım bizi de bilgilendirin süreç hakkında.
çatlak kronik bir sorun ama fıat kabullenmiyor. ben rent acar işi yapıyorum.6 araç aldım sıfır fıattan 2011 yılında fakat sırf bu fıat puntoda yaşadığım elektrik direksiyon arızası göğüs çatlaması araç yaĞ eksiltmesi gibi sorunlar yüzünden birdaha fıat aracı asla almam ve çevremede fıat aracı aldırtmam..SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ BEŞ PARA ETMEZ..
DAVA AÇMAK GEREKİR FIAT 'A AYIPLI MAL SATMAKTAN..AÇLIRSA BİZDE KATILIRIZ
Arkadaşlar bugün benim de başıma geldi sizlerin başlarına gelen. 2011 model fıat punto aracımın sağ ön airbagın üstünde çatlak oluştuğunu farkettim. Serviste kayıt oluşturdum bana henüz dönüş yapılmadı ama gayri resmi %40 servis destekli değişim teklie bulundular. Bununla ilgili ne yapmam gerekir lütfen yardım??
Aracınızla ilgili bir gelişme var mı?
mrb arkadaşlar bu paylaşımı yeni gördüm hala aktif ise tabikide destek vermek isterim
Herkese slm
Aracım 2011 model 1 ay önce airbag çatlağı oluştu.Fiat ile görüştüm teknik incelem için Servise yönlendirdi.Fiat gürses gittim , Servis gerekli foto çekip kaza varmı yokmu inceleyip FİAT a rapor gönderdi.Kaza ve darbe yok.
FİAT TAN HABER BEKLİYORUM
benim aracımda da oluşmuştu %60 fiat indirim uygularız diye dönüş yaptı kabul etmedğimi %100 indirim istediğimi belirttim ama henüz bir cevap gelmedi muhtemelende gelmeyecek. Sizlere farklı bir cevap gelirse ona göre takrar fiat ile iletişime geçerim bende.