Bu ara 4-5 . Yıl uzatılmış garanti kampanyası var fiatta.200 lira gibi bi fiyata garanti uzatıyolar.hergün sinir olup böyle uğraşmaktansa garantiyi uzatıp ,garantiden sorunları yaptırıp yine garantili olarak satılabilir
Printable View
Bu ara 4-5 . Yıl uzatılmış garanti kampanyası var fiatta.200 lira gibi bi fiyata garanti uzatıyolar.hergün sinir olup böyle uğraşmaktansa garantiyi uzatıp ,garantiden sorunları yaptırıp yine garantili olarak satılabilir
Bendede var aynı dertten
bende de çatlak vardı bu yazıdan sonra şikayet.var da yazdım aradılar 2 hafta önce servise götürdük resim çektiler halen daha haber gelmedi bakalım ne olacak
3 defa şikayet var a yazdım 3 kere aradılar cvp aynı ücretli yaparız
Arkadaşlar bu sorunlar ilgili facebook üzerinden sayfa oluştursak. Ne derece etkili oluruz sizce.
fena olmaz yararı olur zararı olmaz
Bugün aracımın 80 bin bakımını serviste yaptırdım. Göğüs çatlağı ile ilgili yine başvuruda bulundum. Sonuç yine kabul etmediler değişimi.
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3092343 arkadaşlar şikayetimi desteklermisiniz. Bu konuda lütfen sizde şikayetinizi yazınız.
Benim henüz böyle bir problemim yok ama forumun bir üyesi ve grande punto sahibi olarak konuyu yakından takip ediyorum. Yapmamız gereken her ne varsa katkı sunmaya hazırım. Bireysel hareket etmek yerine toplu olarak sorunların dile getirilmesi daha etkili olacaktır.
Sürekli bakımı serviste yaptıran araçların bu konuda avantajı var ben hep servise gittim 2006 modeldi araç, ama tabi ki yine de gereğinin yapılması lazım...
Aramadığım yer kalmadı, çağrı merkezine bıraktığım şikayetlere bile dönüş yapmıyorlar artık aracım çok temiz satmakta istemiyorum. son çare olarak galiba elden çıkartırım. En son FIAT'ın teklifi benim yaptırmam ödeyeceğim tutarı sıfır FIAT alımında indirim yapmaları oldu bu çok komik teklifti :)
Bu sorundan muzdarip olan ve aynı şehirde yaşayan arkadaşlar tek bir servise eş zamanlı şikayetlerini iletip bastıranilirler mesela. Yada faklı şehirlerde yaşayan arkadaşlar forum üzerinde organize olup aynı anda genel merkezi şikayet yağmuruna tutabilirler. Veya cty sorunun da olduğu gibi tüketici mahkemelerine ortak başvuru yapılıp bu sorunun üretim hatası olduğu, ayıplı mal satılmak suretiyle tüketicinin aldatıldığı ispat edilebilir. Ücretsiz değişim yaptıran arkadaşların burada ilgili belgeleri paylaşmaları da emsal teşkil etmesi bakımından çok faydalı olur. Ortak aklın müspet sonuca götüreceği kanaatindeyim. Duyarlı arkadaşların fikirlerini paylaşmaları belli bir aşama kaydedilmesini sağlayacaktır.
Az para değil. Üzerine gitmekte yarar var. Aracımı alırken bu sorunların hiç birini bilmiyordum. Forum sayesinde haberdar oldum. Puntomu çok seviyorum ama direksiyon sürekli bir soru işareti oluşturuyor kafamda. Bunun üzerine bir de göğüs çatlağı eklendi. Keşke daha küçük kronik sorunlarımız olsa.
İki veya üç hafta önce bir arkadaşımızın ön göğsü süpriz bir şekilde değişmişti (kalite kontrol) bildiğim kadarı ile aracı servis bakımlı değildi, yanlış biliyorsam düzeltsin lütfen, değişim sürecinde nasıl bir yol izlediğini anlatırsa belki bizlere faydalı olur diye düşünüyorum.
Tüketici hakem heyetlerinin bu konuyla ilgili emsal kararı varmı acaba. Meblağ az değil çünkü. Ücretsiz değişim yapan arkadaşın çizeceği yol da çok önemli tabi.
Arkadaslar benim arabadada ayni dert var birlikten kuvvet dogar
Arkadaşlar benim aracımın torpidosu ücretsiz değişti.Aracım suan 79 binde 2008 model servis bakımı yoktu. bende sizin gibi 7 aydır değiştirmeleri için bayağı çaba sarfettim.tüketici hakem heyetine basvurdum.fakat evrak eksikliği nedeni ile hakem heyetinden dilekçem geri döndü.bu konu başlıgını (Ozdede) isimli arkadaşla beraber açmıştık. sonra benimde anlamadığım bir sekilde fiat merkezden arandım değişimin onaylandıgını söylediler.neye göre yaptılar inanın bende anlamış değilim defalarca başvuru yapmıştım onaylanmamıstı tam ümidimi kesmişken sürpriz bir sekilde kendiliklerinden arayıp değiştirdiler. inanın bende anlamış değilim ama tek bildiğim çok çaba sarfettim bıktırdım. haricen bende bir şey yapmadım sizin yaptıklarınızı yaptım. inş. hepinizin değişir arkadaşlar sonuçta bu kusurun bizimle alakası yok malzemenin kalitesiz olmasından kaynaklı. iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar bugün yetkili servisten arandım ücretsiz değişim yapacaklarını söylediler sağolsunlar buradan konuyu açıp yol gösteren siz Fiat aileme teşekkürler darısı diğer kardeşlerimin başına
fiatta bir kıpırdanma var yavaş yavaş düzeltmeye başladı hatasını darısı sizlerin başına inş.
sağol ozdede araç 1,5 yıldır bende bendeyken servis bakımlı benden önce 30.000 km kadar servis bakımlıydı
bu fiat nasil bir firma anlayamıyorum.bir şey ürettikten sonra diğer markalar gibi en az 6 ay test etmek gerekir.arabalari aldık birkaç ay içerisinde arka kapılar açılmamaya başladı,tavan döşemesi yapıştırıcıyı kustu,zaman ilerledikçe çity sorunları başladı ardından gögüs çatlağı başladı.fiat hala bunları kronik probleme sokmamakta direniyor.fiat aracını satanların neden bir daha fiat almayı düşünmemesi için bu kadar gerekçe bence yeterli.yıllarca zevkle bindiğimiz bir markayı kepaze ettiler.çok yazık
Aracında çatlak oluşan arkadaşlar aracını özellikle yazın sıcak havalarda güneşe park etme ve yolculuklarda o kısma korumadan bıraktılar mı? sizce korumanın bir etkisi var mıdır?
4. sayfadaki mesajıma bakın. aracım servis bakımlı değil , yüzde 50 teklifi yapıldı kabul etmedim. Sosyal medyayı iyi kullandım telefon ile görüşürken kararlıydım. ücretsiz olarak airbag değişimini gerçekleştirdiler. Sıra 2. adımda mahkemeden airbag değişiminden dolayı aracın değer kayıp bedelini fiattan talep edeceğim.
Güneşlik şart arkadaşlar...
Tebrik ediyorum sizi. FIAT'ın ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Aracım servis bakımlı çağrı merkezine bıraktığım şikayetlere dönmüyorlar artık. Her gün arıyorum ne zaman dönüş olacak diye. Twitterdan twit atıyorum. Facebook'tan yazıyorum. FIAT'ın sitesinden yazıyorum. ama kime diyorum :D
güneşliğin illaki faydası olacaktır. yada tek camı cok az acık bırakılırsa hava akımı oldugundan göğüs cok ısınmayacaktır. fakat her daim güneşlik kullanmak mümkün olmuyor. 86 model farklı araclarda bile güneşin altında yıllarca beklemesine ragmen boyle catlamalar olmuyor bu malzemenin kalitesiz olmasından kaynaklı. ama catlama olmayan arkadasların güneşlik kullanmaları catlamayı engeller diye düşünüyorum
hayırlı akşamlar herkese.
mersinde bulamadım.
Adanada airbag tamir yapan bildiğiniz bir yer varmıdır. ön airbag tamir izleri var aracımda onun giderilmesi için. şimdiden teşekkürler.
malzeme kalitesizliğinden öte o malzemede sorun var yoksa birçok b sınıfı araçta sert plastik kullanılıyor mesela clio symbol ün plastikleri punto dan çok daha beter veya palio ların ancak onlarda böyle bir sorunla karşılaşılmıyor bence punto ların o bölgesinde hatalı bir üretim var.
adana da istanbul airbag var, abdullah bey yardımcı olur.