marineros Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar.maalesef boş eleştiri sizin görüşünüze göre boş.clio4 de yol tutuş yok demişsiniz ama oto test sitelerinin youtube da yaptığı test sürüşlerini izlememişsiniz demektir.pejo konusu tamam haklısınız.ne parçası bulunur ne de konforu vardır.antalya gibi yerde arka disk bulunmadı,iki günde ancak geldi.hem de yetkili serviste.ayrıca en kötü kamber kaster açılarına sahip diye de biliyorum.arabalar benim için maldır alınır satılır.ama kuru kuru araçlara tapanlara da maalesef sessiz kalamıyorum.şimdi sizlere ferrari,porshe,lamborghini gibi araçları söylesem,onların km si 55-60 binde bitiyor alınmaz dersiniz.ne de olsa fiat var demenize göre :) ben de hayatta fiat a binmem derdim ama gittim aldım bindim ve de önyargılarımı kırdım.tü kaka değilmiş.
Aracı satıp fiat ın hangi segment aracını alayım?mesela bravolara baktım.araç çok şık bu bir gerçek.ama fiattaki bazı kronik sorunlar aklımı karıştırdı.direksiyon ve şanzıman sıkıntıları gözümü korkuttu.otomatik vites baktığımdan ister istemez dualogic şanzımanı eledim.bunu buralarda bizler değil,biraz da fiat ın düşünmesi gerekli.renault babamın malı değil.seneye satıp mazda3 alabilirim ya bilmiyorum seneye bakarım diyorum.ama şu an ki aracım olan magane da mercedesin kullandığı bva şanzıman var.atmosferik benzinli 1.6 motor var ve de lpg için daha uyumlu bu motorlar.
Ticaretin yarısından çoğu reklamdır.geri kalanı yenilik,süreklilik ve performansa bakar.
Yani uzun lafın kısası,isteyen istediğine binsin istediğiyle gezsin.ben bu aracı değiştirdiğimde de Allah ömür verirse değerli forum arkadaşlarımızla paylaşacağım.ya mazda3 olacak ya da volvo.neyse kargaya yavrusu şahan görünürmüş.bu hepimiz için geçerli.iyi geceler.