playguy Nickli Üyeden Alıntı
Bana destek olanları görmek ve eleştirileri kaldırabilen birilerinin olduğunu bilmek güzel. Puntoya olan eleştilerimi dile getirdim resmen hain ilan edildim, kardeşim bende 2 sene punto kullandım olumlu yanlarını hep yazdım olumsuz yanlarını yazınca hemen kötüleniyorum. Yok arabadan anlamazmışım yok araç sahibine göre kişnermiş yok araştırarak alsaymışım siz daha babanızın arabasını kullanırken ben 18 yaşımda kendi arabamı kullanıyordum arabadan anlayacak kadarda farklı modelleri aldım sattım. puntoyuda modelini ve ekonomik olduğu için aldım ama performansı kalitesinin bu kadar berbat olduğunu kullanınca anlıyor insan. bende bilirim gazı kökleyince aracı ivmeli kullanmayı vs..ama bedavayada almadım ben puntoyu keşke ozamanlar 10-15 fazla verseydim yine almana devam etseydim neyse hatadan döndüm. Ha buarada Octavia 1.6 TDI DSG yer uçağı dedim bazı arkadaşlar g..le gülüyormuş ben sadece 105bg olmasından dolayı yorum yapmadım aracın genel konforu, torku, malzeme kalitesi, kokpit gibi olan ön konsolu genişliği vs.. gibi özelliğinden dolayı bu yorumu yazdım.
sonuç olarak isteyen istediği yorumu yapar eleştiride yapabilir, siz memnunsunuz ben değilim ne kadar ekmek o kadar köfte diye polyannacılık yapacakda değilim bu araçları bu paralara daha kaliteli malzeme daha performasnlı motor yapabilirlerdi, gidin pazara 2.el punto 30.000 den aşağı değil. o paraya daha eski model i20 alın daha rahat edersiniz