2013 lounge.
Boyum 190 ben rahat sığıyorum ama arkama oturan biraz sıkıntı çekiyor. Bunun haricinde donanım olarak oldukça doludur.
Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Şu an 15.000 km'de 2012 Model Seat Leon FR aracım var. Bedelli askerlik nedeniyle satıp dizel araca geçmeyi düşünüyorum. Punto istediğim araçlardan bir tanesi. Piyasada çok fazla paket var. Alacağım aracın mutlaka full olması gerekiyor. Donanıma önem veriyorum. Cam tavan şart değil ama olmasını tercih ederim. Max 30.000 km'i geçmemeli.
Bu şartlar altında siz hangisini önerirsiniz? Urban daha güncel sürüm ama sanırım EVO'ya göre bazı özellikleri yok. Start stop mesela. Ama evodaki tamponlarda bulunan siyah bölmeler pek hoş durmuyor sanki. İç mekan çok güzel (kırmızı).
Boyum 1.96 ve şu anki aracımda çok rahat sığıyorum. Punto'ya sığarmıyım bilemedim.
Sonuç olarak hangi araba daha dolu? EVO'lar (Dynamic) 2011 model Lounge'ler 2013. 2014'teki Urban paketli puntolardan ise hiç rastlamadım ikinci el ilan sitelerinde.
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.![]()
Konu Delipunto tarafından (14/12/2014 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
2013 lounge.
Boyum 190 ben rahat sığıyorum ama arkama oturan biraz sıkıntı çekiyor. Bunun haricinde donanım olarak oldukça doludur.
Konu halils2 tarafından (14/12/2014 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
memnun oldum. Çorludayım bende. Açıkçası şuan aklımda donanım özellikleri yok. Ama geçen sene çok araştırmıştım aklıma en çok yatan lounge du. Sonra küçük geldiği için linea ya mecburi dönüş yaptım. Hatırladığım: Koltukları farklı, gösterge kadranı farklı yani daha spotif, 16" jant vardı. Yanılmıyorsam CC 6 hava yastığı standarttı. hatırladıklarım bunlar. Ben benzinli otomatik bakmıştım esp vs vardı, manueli incelemedim.
Çorluda nerdesiniz
Ek olarak Lounge da blue&me standart
Sent my iPhone using
Aslında cokta bi donanım farkı da yok 10 bin liralık bence.
Lounge da
Star Stop
Blu&me
Cruise Control
City direksiyon vs
Bende corludayim fr dan sonra elinizdeki parayla alabileceginiz en guzel en dolu arac bencede punyo bende bravomu alirken sizin fr larada bakmistim ama cam tavan yoktu maalesef sunrooflu hepsi.corluda kullaniyorsunuz benzinlide olabilir derseniz arkadasima zorla aldirdigim ve cok memnun kaldigi 2011 punto evo multiair tavsiye edebilirim Benimkide multiairin turbolusu zaten az yakiyor bide lpg var tam uymulu yani.ici kirmizi cam tavan start stop asr esp hi fi ses sistemi led paket criuse control sensorlerin tumu kisacasi hersey var.arkasi benim bravodan daha genis tavan daha yuksek rahatca sigarsiniz bizim evo beyaz boya yok 70 binde 32 ye edirneden almistik.bide bayaz 12 kollu 17 inc abarth sifir jant lastik aldirdim orj 15 leride 500 tl ye saydirdim super oldu
Konu F500 tarafından (16/12/2014 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri