Aleykümselam
Benim bildiğim 95 likler üretimden kalktı cam filmi okadar sırıtmaz bence güzel görüntü olur
öyle gözle görülcek kadar fark yok alçaltılmış şasede içiniz rahat olsun![]()
S.A konu başlığında da belirttiğim gibi punto sıfır 1.3 mjet lounge versiyonunu almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç soru var yardımlarınızı bekliyorum...
Puntonun sitesinde bir 75lik model var birde 95 lik s&s model var bu 95lik olanı s&s olmadan satın alabiliyormuyuz?
Aracı alırken esp paketi + sporkit almayı düşünüyorum 95 lik olana bu iki paket oluyormu?
Spor Kit'de KARARTILMIŞ ARKA CAMLAR, SPOİLER, MARŞPİYE, ALUMİNYUM KAPI EŞİĞİ ÇITASI, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, HI-FI SES SİSTEMİ, ALÇALTILMIŞ ŞASİ VE ÖZEL AMORTİSÖRLER bulunuyor
Şimdi ben aracı aldıktan sonra ön kapı camlarına film çektirmeyi düşünüyorum arka camlar karartılmış olduğu için ön ile arka cam arasında renk tonu olarak nasıl bir görüntü olur?
ALÇALTILMIŞ ŞASİ VE ÖZEL AMORTİSÖRLER arabayı ne kadar alçaltır bulunduğum yerde yollar çok kötü genelde şehir içi kullanılacak bir araç.
Şimdiden yazdığınız cevaplar için çok teşekkür ederim. Telefondan yazdığım için yazım hatası olabilir kusuruma bakmayın.
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
Aleykümselam
Benim bildiğim 95 likler üretimden kalktı cam filmi okadar sırıtmaz bence güzel görüntü olur
öyle gözle görülcek kadar fark yok alçaltılmış şasede içiniz rahat olsun![]()
merhaba, berat ben kastamonu ilinden,
bende 2012 aralık ayında putno lounge 1,3 95hp doulogıc aldım, sorularınızı cevaplamaya çalışayım,
fiyat konusunda bütçeniz nedir bilmiyorum ama 95 lik tavsiye ederim,
2013 itabari ile fiat otomatik 95 lik üretimi türkiyeye getirmiyor artık
1,3 5vites manual 95hp olarak üretecek 16 jant ve spor koltuk olacağı söyleniyor +olarak şuan bizim araçalrda olmayan karartışmış dikiz aynası yağmur sensörü,
lounge aldığınız için ESP paketi zaten dahildir.
spor kit fiyatı 1050 gibi bir artısı var ve araca gerçkten çok yakışıyor sonradan bunları yaptırmak isterseniz 2000 tl geceğini tahmin ediyorum.
spor kit paketinde 95 lik modelinde hifi ses sistemi benim aracımda yok 75 lik modellerine bulunuyor onun dışında KARARTILMIŞ ARKA CAMLAR, SPOİLER, MARŞPİYE, ALUMİNYUM KAPI EŞİĞİ ÇITASI, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, , ALÇALTILMIŞ ŞASİ VE ÖZEL AMORTİSÖRLER spor kit paketinde mevcut,
şuan benimde ilk aklımdaki şöför ön sağ ve sol camlarına film yaptırmak ve ön cama da. arkalardaki karartışmış camlara uygun film numarasına göre film yapıyorlar bu konuda sorun olmaz araştırdım,
ALÇALTILMIŞ ŞASİ VE ÖZEL AMORTİSÖRLER için bende kastamonu ili daday ilçesinde kullnıyorum aracımı yollar bozuk çok fazla bir sorun yaşamadım , önceki modellere göre amatsörler biraz farklı oldğunu söyleniyor çokaz basık ama bu sorun yaratmıyor,
aklınıza takılacak birşeyler olursa edindiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olmaya çalşırım, iyi geceler dilerim.
Fenerbahçe nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
" PUNTO 1.3 95 HP DUALOGIC - LOUNGE - KAR BEYAZ - SPR KT - SKY-DOME "
Şimdi 95 lik olanı otomatik olamıyor orası tamam. Peki 95 lik olanında start stop olayını almasak olmuyo mu
Neden s&s den korkuyorsunuz ki? Genelde sorun yaşayanlar otomatik vitesli araçlar. Bence sizin aracınızda gayet işe yarar. İstemezseniz de tuşu ile deaktif edebilirsiniz.
biz gp'yi çok sevdik
Cevap:
1- 95 olup s&s olmayan araç görmedim
2- Olur
3- Sağlam bir filmciye gidersen aynı tonu yakalarsın
Kısa ve net cevaplar oldu![]()
Satılık araç kısmında 2012 Lounge sini satan bir arkadaşımız var. Bence bir bakın derim ilana. Sıfırına 40 küsür milyar vermeyin yazıktır.
https://forum.grandepuntotr.com/sati...el-lounge.html
S&S benim kullanmayacağım bir özellik olduğu için o yüzden ekstradan para vermek istemiyorum internet ki fiyat listesinde 1000 tl gibi opsiyon fiyatı var belki diyorum fiyattan düşerse yerine skydome düşüne bilirim
arkadaşlar bu resimdeki jantın markası ve modeli nedir? Spor kitle uyum sağlar mı? Arabayla birlikte alsak mı uyguna gelir sonradan alsakmı uygun olur? Yardımlarınızı bekliyorum
Yokmu arkadaşlar bilen
Evo sport jantı sanırım ve R17
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu jantları bildiğim kadarıyla ayrıca fiat servislerine başvurarak alabilirsiniz ama ücreti biraz yüksek diye biliyorum bana göre![]()
bu jantı bende aracımda kullanıyorum ayrıca aracımda sport kit de mevcut opsiyon olarak alınabilen bi jant
![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Hocam Bide bu alçaltılmış helezon yaylar kaç cm oluyo![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Jantlar güzelmiş
ilk defa canlı gördüm bu janttan ücreti nedir?
öncelikle selamlar benim aracım 1.3 multijet 95lik lounge 2013 bu araçlar ilk nisan ayında türkiyeye geldi anlayacağınız ilk alan benim saçma diye düşünebilirsiniz başımdan ufak 1 hadise geçti bu araç bana çok uyguna geldi sunroof bir tek yok ful+ful
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri