Hayır kasa aynı.2006'dan beridir grandepuntodan tutun, 2014 model puntolara kasa aynı, bagaj aynı.
farklar şunlar, tipler değişiyor.makyajlandı hep.iç görünüm ve koltukların tipleri değişiyor.kapı içleri, arka koltuklar, direksiyon...
Punto İle Evo arasındaki en belirgin farklar nedir? Bagaj hacminde değişiklik var mı?
Hayır kasa aynı.2006'dan beridir grandepuntodan tutun, 2014 model puntolara kasa aynı, bagaj aynı.
farklar şunlar, tipler değişiyor.makyajlandı hep.iç görünüm ve koltukların tipleri değişiyor.kapı içleri, arka koltuklar, direksiyon...
En belirgin fark: GÖĞÜS DEĞİŞİMİ
Evoyla gelen yenilikler:
Ön tampon
Farlar
Arka Tampon
Buhar yapan arka Stoplar
Süper bir Göğüs
Yeni Kapı Paneli (Su şişesi konulabiliyor artık..)
Yeni Koltuk Döşemeleri
Anıran arka kapı gergileri
S&S Motorlar
Donımlar neredeyse aynı
GP=EVO
Active=~Easy
??????=Mylife
Dynamic=~Dynamic
Fun==
Konu celenlee tarafından (28/09/2014 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.
Eski gp yolcu ayak boslugu daha dardi bu yeni evomuzda yolcu ayak boslugu bariz daha derin onuda on alt tarftan kabjne yer kazanditmislar berkes bilmiyor ama ayaklarimizi daha rahat uzatiyoruz biz
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
gp nin arka kapı gergileri evo dan daha mı iyi kardeş ben bunu bilmiyordum gerçi benim araç 8 yaşında arka kapılarda bir ses yok çok şükür ama kapıların zor açılma problemi var ben bildiğim için rahat açıyorum ancak eşim başta olmak üzere araca binen herkes arka kapıyı açamıyor ve birçok kişide içerden kilitli sanıyor![]()
Punto Evo Kapı Gıcırtısı - YouTube
Bir çok evoda Standart Donanım
Şikayet edenlerinkileri servis garantiden değiştirdi diye biliyorum ama![]()
kapı gergisi büyük bir problem değil 80 tl gibi bir ücrete değişiyor önemli olan city arızası olmaması evolarda böyle bir problem yok ne kadar garanti kapsamında değişsede ben huzursuz oluyorum bakım dışında servise gidince
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
ben bilmiyordum kusura bakmayın yanlış bilgilendirme olmuş allah şükür bende yok deyim o zaman 110.000 deyiz
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
Evolarda hatta 2009 itibari ile gp lerde de city icin aci sensoru parca bazinda yeni tadarim yapildi dorun buyuk oranda cozuldu diye biliyorum
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Evolarda city arızası büyük oranda giderildi, bagaj hacimleri aynı, kokpit tamamen farklı.......
Hiç fark yok !!!Punto ile evo arasında aslında fark yok..Punto evo diye geçer
Şaka bir yana,Grande punto ile punto evo arasında ölçü olarak aynılar ama stoplar,tamponlar ve Bence en önemli değişiklik kokpit(ön konsol) ve tork..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri