Arkadaşlar Allah kimsenin başına vermesin ancak dün eşimle birlikte Ankara dan Kastamonu ya giderken Ilgaz dağının son virajında (Kastamonu kısmında) 2005 model Opel Astra ile kafa kafaya çarpışmak suretiyle kaza yaptım.
Olay : 30-40 km hızla ılgaz dağının son virajını kendi şeridimden dönüyordum. Tam virajın büküm kısmını 10 m geçtim ve Aman Allahım karşıdan benim şeridin içinde ve ortalama 80 km hızla Opel Astrayı gördüm tüm çabama rağmen puntişimizin sağ tarafından vurdu ve tüm hava yastıkları açıldı. Şükürler olsun ki rabbime bana ve eşime hiç birşey olmadı.
Arkadaşlar bizler ne kadar kurallara uyarsak uyalım karşımızdan gelenin ne olduğunu bilemeyiz. Lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayın ve yolcu hava yastığını asla ve asla iptal etmeyin. Çarpışmanın şiddetiyle laptop çantamdaki laptop bile çatlamış....
Birde punto şöyle böyle derler yok efendim fiat Türk malıymış.... Palavra Ben bu arabaya can borçluyum Cann. Punto on numara bi araçmış kanıtı ortada.
Resimler eklenecektir.
Bu konuda son konum olacak birine hakkım geçtiyse hakkını helal etsin benden yana tüm punto forum üyelerine hakkım varsa helal olsun. Benim plaka çıkmamış plakam 37 Sf 6.....
Duygusal boyut : Eşim Kayseri harita mühendisliğini dikey geçiş sınavıyla kazandı eşimi kayseriye kayıt yaptırmaya götürdüm. Pazartesi kayıt yaptırdık, ev bulduk tuttuk. Hemen pazartesi Ankaraya Annemlerin yanına geldik yorgun yola çıkmayayım diye bi gece Annemlerde kaldık. Ertesi gün öğlen 1 civarı yola çıktık. Samsun kavsağında Akbak tesislerinde bi bardak çay içtik. Ilgaz dağı kalmıştı Ilgaz dağını bitirdik oh düzlüğe çıktık derken karşımızda canavar misali Opel Astayı gördük Ama varya o an çoookk pisss bi durum.... Arabayı can havliyle hafif sola kırdım ama olan oldu. Ortalık bembeyaz oldu. Karşımızdaki opeldekilerde Kastamonu üniversitesine kayıda gelmişler Adıyamana dönüyorlarmış. Tabi yoluda bilmiyor. Dağa sarmadan önce yol çift şeritli duble yoldur. Tam o virajda yol gidiş gelişe düşer sen akıllım 100-110 km bas bide virajı içten alacam çabasına gir. tabi karşıdada beni görünce temelli şaşırdı. İki araçta pert. Opeldekiler hafif yaralı.... Allaha şükür bizde hiiç bişey yok sadece emniyet kemeri sıkıştırmaları var... Bir taraftan şimdi ev topluyoruz Kayseriye gidecez diye. Ortalık karıştı valla dua edin bana.
Yer imleri