Alıntı 1923qw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam ben punto evo multiair dynamic kullanıcısıyım donanım olarak benim arabamdan üstün olduğunu sanmıyorum, hondanın jazz, civic, crv olsun hepsine bindim, puntodan gelen seslerse bahsettikleriniz aynı sesleri ben crvde bile duydum, multiair motor kötü bir motor mu bana sorunsuz motor olarak hondadan bahsediyosunuz, performanslı kullanmazsan 6 litreyi multiarde ben zaten yakalıyorum, saydıklarınız beni bu konuda tatmin etmedi inanın, ha şu olur baz donanım puntoyla karşılaştırırsın o zaman eyvallah ama birazda dengeleri bozmamak lazım, iç ferahlıktan kasıt yüksek tavan olmamalı insan birazda otomibile biniyorum diyebilmeli, tartışma değil niyetim karşılaştırıyorumda inanın işin içinden çıkamıyorum, otomatik vites derseniz ona eyvallah derim işte orda üstündür honda fiattan, ama şunu unutmamak lazım artık kimse kötü araba yapmıyor, bahsı geçen araçların fiyatlarını da gözönünde bulundurmak lazım işte o zaman alınabilirlik olarak punto jazzı ezer gibime geliyor
Eyvallah hocam fiyat konusunda punto derim ona katılıyorum...aslında ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi sadece konu puntomu jazz mı olunca yazdım bunları