Mantiksiz tjet al daha iyi
Arkadaşlar 80binde siyah renk tek parça boyalı emotion bulduk şehir dışında. Arkadaşla fiyat konusunu konuşcaz aşağıya çekemezsek 25binde kalacak fiyat. Araç temiz bakımları yeni yapılmış muayene yeni. 25e 2006 dolu dizel bi punto almak mantıklımı fikrinizi almak istedim
Mantiksiz tjet al daha iyi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
25000 2006 emotion icin iyi fiyat degilmi ya?
80binde ise ve gerçekten temizse fiyat fena değil gibi.
Sizin araç fiyatlarından haberiniz yok galiba pahalı diyonuz. Araç hadi active olsa haklısınız da hem full hem 90 lık dizel. Bence biraz makul olun.
153 bin kilometre'deki 2006 Punto Emotion tam dolu paket aracımı 3 ay önce 24 bin liraya sattım. Sunroof arızalıydı ve ağır bakımı vardı kendi aracıma orantılarsak bence iyi gibi. Hatta ben pişman oldum aracımı sattığıma, eğer sen almazsan banada link atabilirsin bende bakayım -.-
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
Tek sorunu 2006 olmasi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Tek sorunu 2006 olması dediğiniz gibi. Yalnız araç söylendiği gibi temizse gidip alacağım aracı. Şimdi trameri falan sorgulayacağım. Bakalım inşallah temiz çıkar ve emotion sahibi oluruz![]()
Aynen hocam adam aracin kazasi yok der bir suru kaydi cikar
Hicbir kaydi yoktur sanayide komple toplanmistir
Yani sehir disindan arac aliyorsaniz iki uc kere tartin bicin oyle karar verin gideceginiz yerde belki tanidik bir usta bulursunuz forum vasitasiyla onlardanda yardim alabilirsiniz belkide
Abi 2006 tam 8 yasinda
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
millet 20 yaşında hurdalarla geziyor siz 8 yaşında diye beğenmiyorsunuz arkadaş tabii para çok olunca böyle oluyorbiz garibanlıktan hep aynı devam ediyoruz. Araba temiz olduktan bakımları yapıldıktan sonra binilir neden binilmesin Sato?. Benim araç 2007 ama 2006 12. ayda trafik çıkışlı hala eşşek gibi biniyorum napayım? Para olsa herkes bilir 80 100k lık araçlara binmeyi
![]()
Arkadaşlar aracı sorguladık bişeyi çıkmadı. Kuzenim polis aracın bütün geçmişine baktı temiz çıktı. Arayıp görüştü satıcı arkadaşla. Biraz tehdit vari konuşmuş kuzenim. Eğer başka sıkıntı çıkarsa peşinizi bırakmam tarzı. Adam aracımda sıkıntı yok dedi anlaştık gibi. Aradan 10 dakika geçtikten sonra arayıp aracı satmaktan vazgeçtiğini söyledi. Büyük ihtimalle başka sıkıntısı vardı aracın gözü korktu adamında. Neyse hayırlısı olsun aramaya devam edeceğiz![]()
Ben dedim alma dedim drmi ehehehr
Hayırlısı değilmiş ama temizini bulduğum an alacağım![]()
Tjet candir gerisi heyecan
hocam dizel o km de 2006 model bir emotion bulman çok ama çok zor..bence almaman hayrına olmuş...sorun olmasa o fiyat vermezler..ama emotion isteyerek çok doğru yapıyorsun..
hocam yazıdıgımız gıbı ıste tramerde bı sıkıntısı yoktur ama sanayıden cıkamıyodur araba 25000 bence cok uygun fıyat 90 lık emotıon ıcın
Bence 2006 model Emotion paket araba için hele ki o kilometrede temizlikdeki araba için fiyat iyiymiş.. Keşke adamı korkutmasaydınızBazen sıfır araba alıyorsunuz yine problem açabiliyor, adam korkudan vazgeçmiştir
ya da araba almak isteyip çok saçma veya fazla soru soranlar da oluyor.
- Arabanın ilk sahibimisiniz,
- Araba ne zamandan beri sizde,
- Bakımları servisten mi yaptırdınız,
- Arabada sigara içiliyor mu,
- 1 parça boyalı olan bölüm niye boyandı, fotoğrafları var mı,
Bu sorular normal de abartanlar var. Onlar da;
- Ne iş yapıyorsun,
- Alım satım işi mi yapıyorsun,
- Nerelisin,
- Stepne var mı, kullanılmış mı,
- Fotoğrafda arabanın sol arka kapısı da boyalı gibi orasıda boyalı mı
gibi vs. vs. vs.
Bu sorulardan bunalıp caymış da olabilir![]()
Vallaha kuzenim ne dediyse artık adamı vazgeçirdi satıştan. Biraz pinpirikli zatenAma kesin bi emotion alacağım ya kafaya taktım eylülün 20sine kadar vaktim var bakalım inşallah temizini buluruz olmadı dynamic alacağım
![]()
Yaz bitince piyasa birazcık daha düşer diye tahmin ediyorum, öyle olursa sizin için daha iyi olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri