Mayıs ayı itibariyle fiat ın sitesini kontrol ettim. fiyatlara küçük bi zam yapılmış ancak asıl dikkatimi çeken konu artık EMOTİON modeli yok
active,fun,sport ve dynamic modelleri var sadece.
fiatın sitesindeki araçların teknik özellikleri,donanımları ve fiyatları kısmında emotion modeline ait hiçbir ifade ibare yok.
artık advanced safety kit sport harici bütün modellerde opsiyonel.
emotion modelini kaldırmaları hiç hoş olmamış.
Zaten son değişikliklerle beraber emotion ve dynamic farkı iyice azalmıştı.Artık konforu arttırmak için paket donanımlar seçilmeli.Sadece iç mekanlardan bazıları (emotion) artık olmayacakYumuşak dokulu ön panel de artık yok doğal olarak.Bir de önceden kolçak dynamicte standart değildi sanırım, şimdi bu da standart...
2009 mayıs ayına kadar gelen araçlarda emotion oldumu herşey full..
ancak mayıs ayından sonra artık en full araç dynamic, ancak üzerinde araca dahil başka hangi paketler var.bunlar fiyatta iyi rol oynayacak.
aslında bi fun dynamic die bır model yapsalarmış gerçektende emotion a gerek kalmayabılırmıs belkı![]()
Dynamic'e alnıbilecek opsiyonlar şu şekilde belirlenmiş;
Ø Emotion versiyonun standartında sunulan üçüncü arka kafalık (opsiyon kod 511) mevcut opsiyonlar arasında bulunan Advanced Safety Kit’e dahil edilmiştir.
Ø Emotion versiyonun standartında sunulan 16’’ Halfpipe alaşım jantlar (opsiyon kod 431) tüm Dynamic versiyonlar için yeni bir opsiyon olarak tanımlanmıştır.
Ø Emotion versiyonun standartında sunulan yan havayastıkları (opsiyon kod 505) tüm Dynamic versiyonlar için Plus 2 Airbag (PAB 2) adı altında yeni bir paket olarak tanımlanmıştır.
Ø Emotion versiyonlarda sunulan elegan deri döşeme opsiyonu iptal edilmiştir.
aracım kıymetlendı o zaman![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
perşembe günü bayiden aldığım bilgiye göre emotion modelinin artık gelmeyeceğini öğrenmiştim.bu nedenle buraya bir başlık açıp aracın değeri ne şekilde etkileneceğini ve bu bilginin doğru olup olmayacağını öğrenmek için servis çalışanı arkadaşların yardımlarını istemiştim. ama bir arkadaşımızın cevap vermek yerine sen önce bilgilerini düzelt ondan sonra konuşalım gibi bir cevabından sonra şaşkınlık ve üzüntü ile konuyu silmiştim.
şimdi sunu sormak istiyorum bu heralde son siparişlerden sonrası için geçerlidir.ben ve forumdaki bir çok arkadaşım emotion siparişi vermiştik.bizi etkiler mi_?
zam yapmadık demek için ayarlanmış bir durum..
yaşasınnnn en son emotion benim))) neden çünkü mayıs 2009 çıkışlı bir emotionum var
![]()
ARDA bey bahsettiğiniz yumuşak doku torpido üzerindeki kısım yanılmıyorsam
Bende neden tanımsız bu parça diyorum![]()
bayi bana Türkiye'de yeterli pazarı olmadığından kalktığını söylemişti.20 araç satıyorsak 15 i active 4 ü dinamik 1 i emotion oluyor dedi. bir pazarlama stratejisi heralde. kıymetlenme konusuna gelince ben de pek emin değilim.
bayideki yetkili de bana araçın değerlendi.satarken daha değerli satarsın gibi birşeyler söyledi.
Konu qwertasdf tarafından (02/05/2009 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.
Cengiz, parçada sıkıntı yaşanmaması lazım, bulunur elbet emotion parçaları.Zaten olmazsa 2. planın da varmış![]()
ya araç gelmese bile gerekli bütün parçaları gelir merak etmeyin parça temin garantisi var fiatta..
2009 Haziran trafiğe çıkacak olan 1.3 mj 90 hp emotion aracım satılıktır![]()
ben de satıyım ama para etmez artık heralde.üretimi yok artık![]()
Anlamadığım nokta Bravo ve Linea'nın Emotion modelini kaldırmamışlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri