Sonradan uğraşmıyorsun ki modifiyede yapmıyoruz. Diyoruz ekle kit i fabrika cıkısı oluyor sana gene. Benim demek istediğim. Dinamikte al bir ASK + Co plilot kit i Emodan daha doanımlı oluyor. Çünkü emoda sadece ASK satandart. Ha dersen ki 3 kafallık arka okuma lambası cok gerekli bana ozman tamam. Doğrudur ozaman alman lazım emo.
olmazsa olmaz denecek bir donanım farkı yok bence.. emotion modelini 6 hava yastığı ve 6. vites seçeneği (+asr/esp vs.) nedeniyle tercih etmiştim.. bagajda prizi 2 defa kullandım, üçüncü arka kafalık ise hiç kullanılmadı.. güneşlikler altındaki makyaj lambalarıyla da işiniz olmuyor.. bel desteği, kolçak ve ön kapı altındaki ışıklar (gece çamura basmamak için) kullanışlı.. derimsi direksiyon, vites topuzu, koltuk döşemesi ve kapı içi alt modellerden biraz daha kaliteli o kadar.. ses yalıtımı da alt donanımlardan çok farklı değil.. kapı kolları ve aynaları gövde rengi boyatıp 14 kollu 15" jant taktır olsun emotion..eleştirsem de aracımı seviyorum o ayrı..
yurtdışında durum ne ?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yurtdışındaki durum şudur fiat az satılan bravoya yüklenmek için GP emotion üretimini durdumuştur ancak türkiyede bulunmayan 1.9 multijet seçenekli GP araçları tüm dünyada satılıyor. Buradaki amaç çok basit emotion alan zaten full olduğu için alıyor neden az bir fark vererek c serisi bravo emotion almasınlar ki yönlendirme iyi birşeydir fabrika çıkarları söz konusu ise. italyanlar her zaman cindirler bu konuda. Taktiksel üretim stratejisi marjinal faydayı yükselterek marjinal kar amacı güdülmüş bir durumdur. Ne de olsa bizim ülkemiz FİAT ı zengin ediyor.
eklemek hobi oluyorsa herşeyi ekleyebilirsiniz ama fabrika çıkışı olmayan eksiklerde var kaldiki o kitleri emo ya eklesekhiç bir söze gerek kalmaz
Amaaan bagajdaki priz ne işe yarar mı dersiniz gün gelir 1 kere lazım olur ah dersiniz arka okuma lambası ne güzel şey öne eğilip te uğraşmıyorsun
ille de emotion yine emotion arabamı satmış olsam bile![]()
Ben bugün serviste sordum bu konuyu böyle birşeyin olmadığını ve devam edeceğini, devam etmiyecek olsa bizim hbrimizin mutlaka olucağını bastıra bastıa söylediler.
hangi bayiye sordugunu bılmıyorum ama ferhan benım sordugum iki bayıde benım soyledıgımı dogruladılar. onlarında ellerındekı fıyat lıstelerınde emotıon fıyatları yok
Zaten amaç emotion seviyesinde konfor isteyenleri daha üst sınıf araçlara çekmek. Bir kaç 3-5000TL daha verip Bravo alayım bari dedirtmek..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri