Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 41 ile 53 arası

Konu: Emotion artık YOK !

Okan ERKOÇ
    Anestezist okan-erkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    60AN **
    Edilen teşekkür: 10

Karizmatik

Alıntı Buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMOTION olsun 3 kuruş fazla olsun derim başka da bişey bilmem sonradan uğraşmaktansa keyfini ve aracımı sürmeyi tercih ederim

arkadaşa yürekten katılıyorum sonradan ben gp alrken dinamic le emotion arasında yalnızca 1000 tl oynuyordu tabiki emotionu aldım... hiçde pişman değilim

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Sonradan uğraşmıyorsun ki modifiyede yapmıyoruz. Diyoruz ekle kit i fabrika cıkısı oluyor sana gene. Benim demek istediğim. Dinamikte al bir ASK + Co plilot kit i Emodan daha doanımlı oluyor. Çünkü emoda sadece ASK satandart. Ha dersen ki 3 kafallık arka okuma lambası cok gerekli bana ozman tamam. Doğrudur ozaman alman lazım emo.

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

olmazsa olmaz denecek bir donanım farkı yok bence.. emotion modelini 6 hava yastığı ve 6. vites seçeneği (+asr/esp vs.) nedeniyle tercih etmiştim.. bagajda prizi 2 defa kullandım, üçüncü arka kafalık ise hiç kullanılmadı.. güneşlikler altındaki makyaj lambalarıyla da işiniz olmuyor.. bel desteği, kolçak ve ön kapı altındaki ışıklar (gece çamura basmamak için) kullanışlı.. derimsi direksiyon, vites topuzu, koltuk döşemesi ve kapı içi alt modellerden biraz daha kaliteli o kadar.. ses yalıtımı da alt donanımlardan çok farklı değil.. kapı kolları ve aynaları gövde rengi boyatıp 14 kollu 15" jant taktır olsun emotion.. eleştirsem de aracımı seviyorum o ayrı..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

yurtdışında durum ne ?
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Yurtdışındaki durum şudur fiat az satılan bravoya yüklenmek için GP emotion üretimini durdumuştur ancak türkiyede bulunmayan 1.9 multijet seçenekli GP araçları tüm dünyada satılıyor. Buradaki amaç çok basit emotion alan zaten full olduğu için alıyor neden az bir fark vererek c serisi bravo emotion almasınlar ki yönlendirme iyi birşeydir fabrika çıkarları söz konusu ise. italyanlar her zaman cindirler bu konuda. Taktiksel üretim stratejisi marjinal faydayı yükselterek marjinal kar amacı güdülmüş bir durumdur. Ne de olsa bizim ülkemiz FİAT ı zengin ediyor.

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

eklemek hobi oluyorsa herşeyi ekleyebilirsiniz ama fabrika çıkışı olmayan eksiklerde var kaldiki o kitleri emo ya eklesek hiç bir söze gerek kalmaz

Amaaan bagajdaki priz ne işe yarar mı dersiniz gün gelir 1 kere lazım olur ah dersiniz arka okuma lambası ne güzel şey öne eğilip te uğraşmıyorsun

ille de emotion yine emotion arabamı satmış olsam bile

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışındaki durum şudur fiat az satılan bravoya yüklenmek için GP emotion üretimini durdumuştur ancak türkiyede bulunmayan 1.9 multijet seçenekli GP araçları tüm dünyada satılıyor. Buradaki amaç çok basit emotion alan zaten full olduğu için alıyor neden az bir fark vererek c serisi bravo emotion almasınlar ki yönlendirme iyi birşeydir fabrika çıkarları söz konusu ise. italyanlar her zaman cindirler bu konuda. Taktiksel üretim stratejisi marjinal faydayı yükselterek marjinal kar amacı güdülmüş bir durumdur. Ne de olsa bizim ülkemiz FİAT ı zengin ediyor.
    Bence bravodan çok linealar için düşünürle böyle birşeyi. Sonuçta linea daha bir aile arabası+konfor olarak çıktı ve emotion bir punto active bie lineadan iyidir diyenler epey çıkar kanımca. (Bagaj sıkıntısı olur birtek)

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı Stalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bravodan çok linealar için düşünürle böyle birşeyi. Sonuçta linea daha bir aile arabası+konfor olarak çıktı ve emotion bir punto active bie lineadan iyidir diyenler epey çıkar kanımca. (Bagaj sıkıntısı olur birtek)
    Yanlız kimse kızmasın ama linea çok çirkin ve hantal görünümlü bence de bravo daha spor lineadan punto alacak adam linea almaz bravoyu tercih eder.

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonradan uğraşmıyorsun ki modifiyede yapmıyoruz. Diyoruz ekle kit i fabrika cıkısı oluyor sana gene. Benim demek istediğim. Dinamikte al bir ASK + Co plilot kit i Emodan daha doanımlı oluyor. Çünkü emoda sadece ASK satandart. Ha dersen ki 3 kafallık arka okuma lambası cok gerekli bana ozman tamam. Doğrudur ozaman alman lazım emo.
    + Aliminyum alaşımlı jant ve + 2 hava yastığı daha var.

Ferhan GÜL
    Ne alakası var yaa? ferojan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 65

Ben bugün serviste sordum bu konuyu böyle birşeyin olmadığını ve devam edeceğini, devam etmiyecek olsa bizim hbrimizin mutlaka olucağını bastıra bastıa söylediler.

MURAT IŞIK
    mm_isik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 223

hangi bayiye sordugunu bılmıyorum ama ferhan benım sordugum iki bayıde benım soyledıgımı dogruladılar. onlarında ellerındekı fıyat lıstelerınde emotıon fıyatları yok

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı ferojan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bugün serviste sordum bu konuyu böyle birşeyin olmadığını ve devam edeceğini, devam etmiyecek olsa bizim hbrimizin mutlaka olucağını bastıra bastıa söylediler.
    Ferhan, o bayiye gidip GP 1.3mjtd emotion için bir fiyat istesek ne cevap verirler acaba İnternet sitesinde emotionla ilgili hiçbir ibare yok.Bence bayinin bilgisizliği sözkonusu...

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Zaten amaç emotion seviyesinde konfor isteyenleri daha üst sınıf araçlara çekmek. Bir kaç 3-5000TL daha verip Bravo alayım bari dedirtmek..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123