Büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun
yalaan sööylüüyorrsuunn..yalaann.. (KADİR İNANIR)
![]()
Arkadaşlar net olarak söylüyorum kesinlikle gözükür Araç plakam 41 AS 630 ve eski aracım 41 KA 343 sorgulama yaparsanız ikisinde de çıkıyor. Birinde park halinde çarptılar diğerinde ışıklarda minibüs geldi çarptı. İkisinde de kuruş para vermedim karşı tarafın sigortasına yaptırdım . Hatta bu hafta sonu yine park halindeki araca çarpmışlar bu sefer kaskomu bozdurup yaptıracam mecbur.
tamamen kusursuzdum .
Piyasada aracında ağır kazaları olan bir kaç satıcı bu tarz hurafeler ortaya atıyor. Sonrada inanılıyor. Zaten kaza sorgulamalarda bile bir kaç çeşit var; mesela park halinde çarpma, ağır kaza, hafif kaza vs. Kesinlikle şu net plaka numarası üzerine yapılan tüm işlemler sorgulamada çıkar. İsterseniz havadan uçak düşsün aracın üstüne. Sorgulamada aracın plakasında çıkar.
arkadaşlar var bi uğursuzluk sanırım. bugün de iş yerinin oraya park ettim. akşam çıkışta bir de baktım arka tampona sürtmüş gitmiş sığırın biri. ya hu ne iştir anlamadım. sadaka mı vereyim kurban mı kestireyim anlamadım.
Geçmiş olsun, tam aynı noktadan bundan 2.5 yıl önce sizinkinden çok daha sağlam bir darbe almıştık, arka çamurluğun yarısı, arka sol dış kapı sacı, jant tekerlek, arka aks komple değişti o zaman, beterin beteri var yani yaklaşık 6000 TL hasar kaydı çıkmıştı, ki araç daha 4 aylık ve 3000 km deydi kırmızıda beklerken olmuştu.Zaten durdurmadım 6 ay sonra elden çıkarmıştım aracı.
çok geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri