Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biri sana dur dememis ben diyeyim kardesim oncelikle sizin dizel aracinizla aurisii konusalim sizin dizel araciniz aurise karsi 3 saniye dayanamaz birakin 75 lik dizeli 90likla 1.4 103 beygirik si hondaya bile karsi koyamazsiniz he gelelim 140liga ona sadece sacmalamayin diyip konuyu kapatiyorum artik

Ben soylemeden soylemisler zaten ama ben bidaha soyleyeyim tsi motorlarin 125lik versiyonlari sadece turbodur ve watwrcooler denilen sogutma sistemi ile calisirlar 140 ve ustu hem supersarj hem turbodur gayet saglikli bi tjetim oldu gerci kendisini sattik ama tecrube ile sabittir tjet tsi 140la yuruyemez tjet hafif olmasina ragmen rakibinde bulunan cift beslemeye karsi koyamaz gectim diyen yalan soyler o tsi 125liktir tsi ovdugumden soylemiyorum bunlar gerceklerdir ki gel gelelim tjetide her konuda savunurum ve gene tecrube ile sabittir ki tjeti cok kullandigimdanoturu tjetin nasil reaksiyonda bi motor oldugunu cok iyi biliyorum o yuzden gereksiz hatta bence bos tartismalara girmeyelim helede benle
bana kımsenın dur demesıne ıhtıyac yok ercan bey..dıkkatlı okursan 30 sanıye surmeden zaten cekıp gıdıyo dedım aurıs.ama kalkısta ciddi tork varkı var ıkı arac arasında ve acıp ıstatıklere bakarsanız 190 nm ye 160 oldugunu gorursunuz.dıkkatlı okuman tavsıye ederım.