Satmış olduğum aracın baskı balatasını servis ücretsiz 36.000 Km'de değiştirdi.Kullanıcı hatası olmadığı için sorun çıkarmadılar.1,4 8Valf Puntolarda genelde böyle bir durum söz konusu.Dizellerde baskı balata setini değiştirmek dışında ilave olarak volantı taşlamak kurtarmıyorsada değiştirmek gerekiyor.
Benzinli araçta volant kolay kolay değişmez.Bu arıza araç soğukken ortaya çıkmaz.Özellikle sıkışık trafikte durma kalkma sayısı arttıkça baskı yayları sürekli hareket gördüğü için aynı değerde tepki göstermez,bu sebeple debriyajdan ayak kaldırılırken silkeleme meydana gelir.Araç hızlanınca vites geçişlerinde sıkıntı olmaz.Kalkışta silkeleme yaptığı için sürücüyü rahatsız eder.İdare etsin böylede kullanırım derseniz kalkış esnasında gaza biraz fazla basılarak hızlı kalkış yapılır.Bunun sakıncası yakıt tüketimini artırır ve sürücünün ayaklarını fazlaca yorar.
Sorun halledilmiştir.
Sizden önceki sahibi zorladıysa değişir. Ben aracımı aldığımda 40bindi 45, 47 bine kadar zor idare ettim. en son vuruntu iyice arttı değiştirmek zorunda kaldım. Ustam volanda sıkıntı olmadığını söyledi ama şuanda bile bazen ara ara yapıyor. Baskı çok olsun 35 bin yol yaptı. Aldığımdaki gibi titreme yok ama bazen sabahları yapıyor bazen çok sıkıştırınca.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri