Merhaba , bir araç alacağım da araçta kredi var 20bin lira civarında aracın fiyatı da 40 bin lira , ilk önce krediyi ödeyip rehini kaldırmamız lazım diyorlar . Burada riskli bir durum olur mu ? böyle bir işlemi yapan oldu mu hiç ..
Ben şu an ki aracımı bu şekilde aldım tamamen karşılıklı güven meselesi.. Aracın rehni üzerinden 3 haftada kalktı ve aracı resmi olarak üzerime 1ay sonra aldım neredeyse.. Yani satıcıya tam olarak güvenmiyorsanız riskli bir işlem..
Ben şu an ki aracımı bu şekilde aldım tamamen karşılıklı güven meselesi.. Aracın rehni üzerinden 3 haftada kalktı ve aracı resmi olarak üzerime 1ay sonra aldım neredeyse.. Yani satıcıya tam olarak güvenmiyorsanız riskli bir işlem..
Benim araç fiat finans tı 2 gün içinde rehin yazısı geldi . Normal bankanın rehini ne kadar zamanda kalkıyor acaba ?
Ya da krediyi benim devralma durumum olur mu ? o benim için daha güzel olur .
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri