Arkadaşlar bu arabayı yarın almayı planlıyorum nedersiniz bilgilendirirseniz sevinirim
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2006 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 70186096
Arkadaşlar bu arabayı yarın almayı planlıyorum nedersiniz bilgilendirirseniz sevinirim
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2006 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 70186096
fiyat oldukca dusuk ıyıce baktırın derım
Abi km yaşına göre dizel araç için normal ama fiyat uygun olduğundan iyi baktırmakta fayda var..
Active için normal fiyat bugün forumdan bir arkadasımıza aldık 2009 model 21500 liraya active plus pak 76000 km de
fire active aracımı alırken piyasasına göre 1000 1500 tl uyguna aldım geçen martta 17400 e el sıkıştık 40bindeydi araç. ha şuanki piyasaya göre anormal bi fiyat. siz yine de iyice kontrol ettirin ağır kazası yoksa,bikaç parça boya varsa fazla takılmayın derim. km yüksek satayım die fiyat kırmış olabilir ya da borca karşılık almıştır aracı.
Bence aceleniz yoksa dynamic bulup alın derim.. Eğer kararınız kesin ise iyice baktırın , plaka , motor , şaşe no dan sorgulattırın .![]()
aracın ederi bu olsada piyasaya gore uygun gozukuyor....bence ozellıkle kronık sorunlara(city,direksıyon kutusu ve mili,sinyal kumanda kolu vs) çok dıkkatlı baktırın..bakın
piyasası bu degil bu aracın km si cok fazla degil dizele göre ama saseden sorgulat hasar kaydını
Fiyatı çok uygun..Arka camlarıda Elektirkliymiş..Bence ustalara gösterdikten sonra kaçırma derim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri