Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
" Ergen ergen konuşmak ". Sırf şu cümleyi kurman bile asıl senin nasıl boş bir insan olduğunu gösteriyor Bu cümleyi senden on yaş küçük insanlar birbirlerine kullanıyor Yaş büyümüş ama beyin büyümemiş yazık ki Diyecek bir şey yok. Puntonun malzeme dolayısı ile kapı içleri ve arka bagaj kapağı zırıldıyor. Bunu sen bindiğinde farkedemiyor olabilirsin. Ya da müzik sesi açıp takmıyor olabilirsin ama ben kullanırken fark ediyorum. Bu durumdan sadece ben değil başka bir sürü kişi rahatsız. Forumda daha yakın zamanda aynı şekilde başka bir arkadaşın daha böyle bir konusu vardı. Ben kıyaslama yapmıyorum ki. Ben senin eski tartışmanda yazdığın Golf ten iyi mesajına ithafen yazdım. Yoksa Golf zaten segment olarak üstün. Punto nun segmenti Polo dur İbizadır Clio dur. Ki bunların arasında en geniş ve zevkli araba Punto. Polo sorunsuz diyemem ama en azından Punto kadar değildir. Ayrıca Wv için kapılardan ses gelmesi imkansız bir şey. Arkadaşım da 2002 modeli var. Bilenler bilir Kicker L7 nasıl bir bass tır. Ses sistemi bass kicker L7 olmasına rağmen tek bir zırıltı yok araba. 2002 diyorum bak Haydi sana özel üretim puntonla kazasız belasız sürüşler. Ben benim belalı haşatı sattım kurtuldum. Bir daha binersem 3 yaş altına binmem zaten. Kolay gelsin.
senin beyin yaşın belli zaten belalı haşatı sattıysan daha ne foruma giriyorsun hala kötülemek için mi ? şirkette onlarca marka kullanıyorum b sınıfında çoğu aracın plastik kalitesi eş düzeydir neyse ya kime ne anlatıyorsam ben büyüde gel öyle konuşalım bi dahada yaptığım yorumları alıntılamassan sevinirim