kardeşim haddini bil diyen bendim ve o lafımı iyice okuesan 2007 punto yla falan alakası yok konuya yorum yapıp yapmamamla ilgili birşey demişti ama biz sorunu çözdük arkadaşla tatsızlık yaşanmadan bitti konuyu uzatmayalım diğer otobüs konusunu ise anlamadım sanırım farklı bir konudan bahsediyorsunuz.
Sevindim adınıza mesajlarınızı okuyamadım bile o kadar uzun uzun çok banal tartışmalar olmuşki. Otobüs muhabbeti farklı Ego otobüsümüz insanlardan daha kıymetli ankarada 1 otobüse bişey olmaması için 10 kişiyi öldürebilecek kadar seviyoruz biz otobüslerimizi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri