Alıntı Murder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence sizin yada diğer binaların birinde oturan polis yada üst düzey polis park edecek yer bulamadıysa böyle bir şeye başvurmuştur.benim aklıma gelen bu çünki niye ceza yazmamış peki hiç bir araca.Madem gecenin kör karanlığında bu anonsu ediyorsun ceza yazcam diyorsun ve yazmadan gidiyorsun.Bilmiyorum ama bir tahmin tabi bu söylediğim.

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Arkadaşım ben de anlamadım. 10dk bekledim yattım. İnsem nereye çekeceğim aracı. En uygun yer park ettiğim yer.

Alıntı aozalatur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kazı çalışması falan yapılacaktır.
pek olağan bişey değil..

ben sokağı komple boşaltılması için 20:00 - 22:00 arası anons duydumda bu da saçma olmuş..

gündüzden sokak giriş ve çıkışına 2 tabela koy bilgilendir insafsız..
Gece gece kuru gürültü oldu. Uyandığımızla kaldık. Herhangi bir çalışma vs. de yok.

Alıntı aozalatur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm polis olduğuna eminmisin..
birde fake olmasın 25TLye satıyorlar o anons aletini

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evlerin birinde yangın olsa... İtfaiye araçları geçemez.
Öyle geniş düşünürsek İstanbul sokaklarının %80'indan itfaiye araçları geçemez. Hele ki gece herkes araçlarını sokağa park etmişken.
Aracımın önünde her daim telefon numaram duruyor ki Allah korusun böyle bir durum söz konusu olursa ulaşılabileyim diye.

----

Polis efendi gece gece atraksiyon mu aradı anlamadım. Yanında çömez bir polis vardı da onu mu eğlendiriyordu acaba. "bak şimdi herkesi uykusundan edicem, araçlarını çektircem" gibi