Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Puntomla kaza yaptık

Hüseyin B
    Punto_Huso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

geçmiş olsun denizli yön otomotivin servisi gerçekten iyi ve hızlılar aracınız 0 dan farksız teslim ederler.

Talha Tunaboylu
    Tunaboylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 111

Cok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. Yetkili servis arkadaşlarında değidi gibi o çamurluğu düzeltmekle uğraşmaz değiştirir. Değiştirdiği zaman da aracınızda değişen olduğu için satmanız zorlaşır ya da daha düşük bir fiyata satarsınız. O yüzden gerekirse yetkili servisten aracı alıp sigorta şirketiyle anlaşması olan özel bir serviste yaptırmanızı tavsiye ederim.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Bence de çamurluğu değiştirmeyin.Ön çamurluk olsa neyse de arka çamurluğu çıkarmak için aracın çamurluk kısmının tavanla birleştiği kaynak ksımlarını kesip kaynaklayacaklar.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Evren Filiz
    EFLZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Geçmiş olsun.
    ++Yakınlarınızda sağlık problemi olmaması çok sevindirici bir durum .

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim arkadaşım, dediğiniz gibi kazadan sonra kaskoyu aradım durumu izah ettim onlar çekici gönderdiler ve aracı yetkili servise çektirdim bundan sonra işlemler sanırım kasko üzerinden yürüyecek. Maksimum 7 güne kadar araç verebileceklerini söylediler ama bunun ilk önce servisin hasar kaydı oluşturmsı gerektiğini söylediler saat geç olduğu için serviste bu işi yapacak personel olmadığından araç işi p.tesiye kaldı. KArşılıklı evraklarımızı da aldık birçok resimde çektik.

Yalnız anlaşmalı servis diye birşey yokmuş, 1 2 saattir exper olayını araştırıyorum hasar sahibi aracını istediği yere götürüp yaptırabilme hakkına sahipmiş. Ancak hasar expere göre çok yüksek çıkarsa o zaman exper kendi servisine götürmeyi talep ediyormuş.

Çamurluk konusunda hala teredütteyim, çünkü özellikle bizim bu denizlide aracın bir parçası değiştimi sanki üzerinden tren geçmiş muamelesi görüyor değer kaybına uğruyor.
    sizin kasko şirketi nereyle anlaşmalı ise oraya gider,,, karşı tarafın sigortası zıttırıbıttam bir dükkanla anlaşması var diyelim,en ucuz yollusundan, bu sefer sen kabul edecekmisin? bu işin ucu yetkili servise kadar gider,kimsede niye yetkili servise çektirdin diye itiraz edemez...

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Geçmiş olsun.Kaportadaki hasardan çok yürüyeni önemli onun için yetkili serviste orjinalleri ile değişmeli...Çamurluğu onarmak istemezler muhtemelen ama arka çamurluk olduğu için onarılsa daha iyi olur...

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Arka çamurluk olması sıkıntı olmuş. Bana kalırsa değiştirmeyin. Özel serviste işin ehli sağlam birine yaptırın. Geçmiş olsun.

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.......

Bülent AKARSU
    grandeizmit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

geçmiş olsun

SERKAN BOZDEMİR
    seralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917
    Edilen teşekkür: 22

Sağolun arkadaşlar, şimdi servisten geldim. Servisteki ustalar tanıdıktı, birde hasar bölümünde bizimle muhatap olan sigorta şirketi ve experle diyolağa geçip hasar kaydını açan kişide benim arkadaş çıktı, sanırım oranın şefi o yüzden aracım dört dörtlük çıkacak ondan kuşkum yok artık. 3.000 TL takribi masraf çıktı ayrıca gitmişken araca maliyet fiyatlarına pasta cila boya koruma yapılacak ve park sensörü takılacak. Arka sağ jant değişecek, yürür aksamın tamamı kontrol edilecek araç savrulduğu için ön takımlarda bakılacak hatta 1 ay önce sanayide triger değiştirtmiştim ses yapıyordu onunda sente ayarımıdır nedir onu tekrar ayarlatacak. Rot balansa girecek cihaza bağlancak elektrik aksamı kontrol edilecek. Kısaca aracın a dan z ye herşeyi kontrol edilecek. Bana çıkarsa extradan bi 100 tl park sensörü ve 100 tl pasta cila boya koruma çıkabilir.

Yalnız size sormak istediğim birşey var, şimdi benim araç benim kaskom dahilinde yaptırılacak ve sonra kaskom karşı tarafın trafik sigortasından rücu edecek. Bu durumda benim kaskom delinmiş olurmu ve bu masraf tramerde benim aracın üzerinde görünürmü.

Buna benzer bir olay başımıza geldi, arkadaş araç alacaktı volvo c30 buldu bir tane aracı sanayiye servise gösterdi araçda büyük bi kaza bela çıkmadı ancak tramerde üzerinde 5.300 tl gibi bir hasar görünüyordu tarih yoktu ama. Sonra sigorta şirketinden detaylıca araştırttık olay şu şekilde olmuş. bu volvo karşı bi araca büyük bir hasar vermiş ve hata bundaymış dolayısıyla karşı tarafın 5.300 tl lik hasarını volvonun trafik sigortası karşılamış o hasar kaydıda volvoda olmamasına rağmen tramerde volvonun üzerinde görünüyor. Zaten bu tramer kayıtlarına çok fazla güvenmemek gerek diyorlar. İnş. benim aracın üzerinde de 3.000 tl lik bi masraf görünmez, zaten 3.000 tl nereye gidecek anlamış değilim sanayiye götürsek en fazla 1.000 tl ye çıkardı. Aracın üzerinde 3.000 tl hasar görünmesi demek bizim denizlide aracı satarken en az 2.000 tl düşük fiyata gitmesi demek

cengizhan özden
    cengizhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 58

Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolun arkadaşlar, şimdi servisten geldim. Servisteki ustalar tanıdıktı, birde hasar bölümünde bizimle muhatap olan sigorta şirketi ve experle diyolağa geçip hasar kaydını açan kişide benim arkadaş çıktı, sanırım oranın şefi o yüzden aracım dört dörtlük çıkacak ondan kuşkum yok artık. 3.000 TL takribi masraf çıktı ayrıca gitmişken araca maliyet fiyatlarına pasta cila boya koruma yapılacak ve park sensörü takılacak. Arka sağ jant değişecek, yürür aksamın tamamı kontrol edilecek araç savrulduğu için ön takımlarda bakılacak hatta 1 ay önce sanayide triger değiştirtmiştim ses yapıyordu onunda sente ayarımıdır nedir onu tekrar ayarlatacak. Rot balansa girecek cihaza bağlancak elektrik aksamı kontrol edilecek. Kısaca aracın a dan z ye herşeyi kontrol edilecek. Bana çıkarsa extradan bi 100 tl park sensörü ve 100 tl pasta cila boya koruma çıkabilir.

Yalnız size sormak istediğim birşey var, şimdi benim araç benim kaskom dahilinde yaptırılacak ve sonra kaskom karşı tarafın trafik sigortasından rücu edecek. Bu durumda benim kaskom delinmiş olurmu ve bu masraf tramerde benim aracın üzerinde görünürmü.

Buna benzer bir olay başımıza geldi, arkadaş araç alacaktı volvo c30 buldu bir tane aracı sanayiye servise gösterdi araçda büyük bi kaza bela çıkmadı ancak tramerde üzerinde 5.300 tl gibi bir hasar görünüyordu tarih yoktu ama. Sonra sigorta şirketinden detaylıca araştırttık olay şu şekilde olmuş. bu volvo karşı bi araca büyük bir hasar vermiş ve hata bundaymış dolayısıyla karşı tarafın 5.300 tl lik hasarını volvonun trafik sigortası karşılamış o hasar kaydıda volvoda olmamasına rağmen tramerde volvonun üzerinde görünüyor. Zaten bu tramer kayıtlarına çok fazla güvenmemek gerek diyorlar. İnş. benim aracın üzerinde de 3.000 tl lik bi masraf görünmez, zaten 3.000 tl nereye gidecek anlamış değilim sanayiye götürsek en fazla 1.000 tl ye çıkardı. Aracın üzerinde 3.000 tl hasar görünmesi demek bizim denizlide aracı satarken en az 2.000 tl düşük fiyata gitmesi demek
    öncelikle geçmiş olsun. Kaskodan karşıladığınız için tramerde gözükür. Bir yanda kaskodan karşılayıp, değerinin düşmesi var; diğer yanda masrafı cebinizden ödemek var. Sizin durumunuzda ben olsam, sizin gibi yapardım. Sonuçda serviste yapılmış olacak ve Adan Zye kontrol edilmiş olacak aracınız.
    Konu cengizhan tarafından (10/02/2014 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Geçmiş olsun fazla bişey yok gibi ama yinede can sıkıcı Allah beterinden saklasın.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Osman KOCA
    cezalandirici083454 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34GZ2403
    Edilen teşekkür: 18

Geçmiş olsun ALLAH C. C. beterinden saklasın.

SERKAN BOZDEMİR
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917

Alıntı cengizhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun. Kaskodan karşıladığınız için tramerde gözükür. Bir yanda kaskodan karşılayıp, değerinin düşmesi var; diğer yanda masrafı cebinizden ödemek var. Sizin durumunuzda ben olsam, sizin gibi yapardım. Sonuçda serviste yapılmış olacak ve Adan Zye kontrol edilmiş olacak aracınız.
    Tramerde gözükecek olması kötü oldu Bizim milletimiz 3.000 tl lik hasar kaydını görünce araca kamyon çarpmış muamelesi yapar alınmaz bu araba der yada 2 3 bin kırmaya kalkar. Neyse olan olmuş satarken isteyene fotolarını gösteririz artık, sonuçta kaportada birşey yok, çamurluk doğrultlup boyanacak altta görünmeyen dingil kampana amortisör vs. parçalarda zaten servis garantisiyle orjinaliyle değiştirilecek bua satışta bi sıkıntı yaratmaz heralde.

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun fazla bişey yok gibi ama yinede can sıkıcı Allah beterinden saklasın.
    Tşk ederim, dediğiniz gibi fazla birşey yok ama 10 gün araba serviste yatacak çıktığında eskisi gibi olacakmı, eskisi gibi olsada satarken değer kaybı olacak. Bunlar küçük ama can sıkıcı şeyler işte. Yinede Alla'a şükürler olsun ki 1 2 metre önden yani kapılardan vurmamış, eğer ön kapıdan falan vursaymış orada oturan eşim çok ciddi şekilde yaralanabilirdi

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Karşı tarafın trafik sigortası sizin masrafı karşılar.Neden ısrarla kaskoyu devreye sokuyorsunuz anlamadım?Servis kaskoyu kullanmayı çok sever (1 i 5 gösterdikleri için).Artı kaskonuz bozulacak seneye 2-3 katı daha pahalı kasko yaptırırsınız.Aracınızda hasar kaydı oluşur ve satarken çok zorlanır,piyasanın çok altına verirsiniz aracınızı.Sakın kaskonuzu kullanmayın!!!!!!

Ertan OKUMUŞ
    ErtanOKUMUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    35 PEL 08
    Edilen teşekkür: 4

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

SERKAN BOZDEMİR
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşı tarafın trafik sigortası sizin masrafı karşılar.Neden ısrarla kaskoyu devreye sokuyorsunuz anlamadım?Servis kaskoyu kullanmayı çok sever (1 i 5 gösterdikleri için).Artı kaskonuz bozulacak seneye 2-3 katı daha pahalı kasko yaptırırsınız.Aracınızda hasar kaydı oluşur ve satarken çok zorlanır,piyasanın çok altına verirsiniz aracınızı.Sakın kaskonuzu kullanmayın!!!!!!
    Hocam dediğinizde çok haklısınız ancak ben bu konuda çok acemiyim daha önce hiç çift taraflı kaza yaşamadım ve ne kasko ne de sigortadan araç yaptırmadım. Bende kaskomun bozulacağını ve seneye daha fazla ücret çıkacağını düşündüğümden o gün kazadan sonra kaskoyu aramadım ve hiç olaya karıştırtmayacaktım. Fakat daha sonra karşı tarafın sigortacısı geldi araç kaskolu mu falan dedi bende evet ama kaskoluk birşey yok gördüğün gibi hata % 100 sizde ve sizin trafik sigortanız karşılayacak ben kaskomu karıştırmayacağım dedim o da kaskonuza birşey olmaz bizim sigortadan rücu edecek dedi. Bende kaskocumu aradım durumu anlattım kaskom bozulurmu seneye fazla ödeme çıkarmı dedim yok birşey olmaz dedi, işlemler kasko üzerinden yürüyecek ama masrafları karşı taraf ödeyecek rücu edecekler dedi.
    Bende o lafı duyduktan sonra kaskoyu arayıp çekici istedim ve kasko işin içine girdi. Sizin dediğiniz gibi kaskom bozulurmu yoksa kaskomcumun dediği gibi kaskom bozulmaz fazla ödeme çıkmazmı bilmiyorum, eğer kaskom bozulurda fazla ödeme çıkarsa normal fiyattan 1 kuruş fazla vermem sonuçta bana garanti veren kendisi.

Az önce avivayı aradım bu konuda bilgi almak için mesai saatleri içinde arayın dedi, yarın gün içersinde arayıp işin özünü öğreneceğim.

SERKAN BOZDEMİR
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917

Alıntı ErtanOKUMUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
    Teşekkür ederim abi, Allah kimseye kaza bela vermesin uğraşması ayrı bir dert zaten.

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Valla kardeşim inan senin bu kaskocunun dedikleriniini ilk defa duyuyorum.Hatanın 100 de 100 olduğunu nereden biliyorlar onu merak ettim.Benim bildiğim;Maddi hasarlı trafik kazalarında iki taraf resimlerini çeker, kaza tespit tuttanaklarına resimler çizilir(Geldiğiniz cadde,öbür aracın geldiiği cadde veya sokak ve olayın nasıl olduğunu belirtirsiniz).Ben hatalıyım veya karşı taraf hatalı diye belirtilmez.Her iki tarafta kazanın nasıl olduğunu kendi tutanaklarında belirtir.Araçlar karşı tarafın trafik sigortasının anlaşmalı olduğu yere araçlarını çektirir.En kısa sürede eksper gelir araca bakar.Hasarını belirler.Kazada kimin kusurlu olduğunu sigortalar birliği karar verir.Ona görede siz haklıysanız aracınız karşı tarafın sigortasından yaptırılır beş kuruş para ödemezsiniz.Ne aracınızda hasar kaydı oluşur ne de kaskonuz delinir.Ama siz kaskoyu öne sürdüğünüz sürece aracınız sizin kaskodan yapılır haklıysanız karşı taraftan kaskonuz parayı ister ama o sürede aracınızda hasar kaydı oluşur.Bunu da sildirmeniz çooook uzun süre alır.Trafik kazası poliçesi şimdi miktarını kaç TL ye kadar karşılıyor bilmiyorum ama rahatlıkla sizin arabayı yaptırır.
    Tabi karşı aracın sigortacısı uğraşmamak için sizin kaskoyu kullanalım diyor.Onun çekeceği eziyeti size çektirmek istiyor.
    Konu Ersal tarafından (10/02/2014 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardeşim inan senin bu kaskocunun dedikleriniini ilk defa duyuyorum.Hatanın 100 de 100 olduğunu nereden biliyorlar onu merak ettim.Benim bildiğim;Maddi hasarlı trafik kazalarında iki taraf resimlerini çeker, kaza tespit tuttanaklarına resimler çizilir(Geldiğiniz cadde,öbür aracın geldiiği cadde veya sokak ve olayın nasıl olduğunu belirtirsiniz).Ben hatalıyım veya karşı taraf hatalı diye belirtilmez.Her iki tarafta kazanın nasıl olduğunu kendi tutanaklarında belirtir.Araçlar karşı tarafın trafik sigortasının anlaşmalı olduğu yere araçlarını çektirir.En kısa sürede eksper gelir araca bakar.Hasarını belirler.Kazada kimin kusurlu olduğunu sigortalar birliği karar verir.Ona görede siz haklıysanız aracınız karşı tarafın sigortasından yaptırılır beş kuruş para ödemezsiniz.Ne aracınızda hasar kaydı oluşur ne de kaskonuz delinir.Ama siz kaskoyu öne sürdüğünüz sürece aracınız sizin kaskodan yapılır haklıysanız karşı taraftan kaskonuz parayı ister ama o sürede aracınızda hasar kaydı oluşur.Bunu da sildirmeniz çooook uzun süre alır.Trafik kazası poliçesi şimdi miktarını kaç TL ye kadar karşılıyor bilmiyorum ama rahatlıkla sizin arabayı yaptırır.
    Tabi karşı aracın sigortacısı uğraşmamak için sizin kaskoyu kullanalım diyor.Onun çekeceği eziyeti size çektirmek istiyor.
    önden kim hasar aldıysa kusurlu olan odur,o çarpmıştır, yandan darbe alanın suçu ne ? haaa ışıklı kavşak olur kırmızıda geçersin ya da ana yol-tali yol kavşağında tali yoldan tedbirsiz çıkarsın o başka..., ışıksız kavşakta temkinli,kontrollü ve yavaş girmek zorundasın

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon