Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karşı tarafın trafik sigortası sizin masrafı karşılar.Neden ısrarla kaskoyu devreye sokuyorsunuz anlamadım?Servis kaskoyu kullanmayı çok sever (1 i 5 gösterdikleri için).Artı kaskonuz bozulacak seneye 2-3 katı daha pahalı kasko yaptırırsınız.Aracınızda hasar kaydı oluşur ve satarken çok zorlanır,piyasanın çok altına verirsiniz aracınızı.Sakın kaskonuzu kullanmayın!!!!!!
Hocam dediğinizde çok haklısınız ancak ben bu konuda çok acemiyim daha önce hiç çift taraflı kaza yaşamadım ve ne kasko ne de sigortadan araç yaptırmadım. Bende kaskomun bozulacağını ve seneye daha fazla ücret çıkacağını düşündüğümden o gün kazadan sonra kaskoyu aramadım ve hiç olaya karıştırtmayacaktım. Fakat daha sonra karşı tarafın sigortacısı geldi araç kaskolu mu falan dedi bende evet ama kaskoluk birşey yok gördüğün gibi hata % 100 sizde ve sizin trafik sigortanız karşılayacak ben kaskomu karıştırmayacağım dedim o da kaskonuza birşey olmaz bizim sigortadan rücu edecek dedi. Bende kaskocumu aradım durumu anlattım kaskom bozulurmu seneye fazla ödeme çıkarmı dedim yok birşey olmaz dedi, işlemler kasko üzerinden yürüyecek ama masrafları karşı taraf ödeyecek rücu edecekler dedi.
Bende o lafı duyduktan sonra kaskoyu arayıp çekici istedim ve kasko işin içine girdi. Sizin dediğiniz gibi kaskom bozulurmu yoksa kaskomcumun dediği gibi kaskom bozulmaz fazla ödeme çıkmazmı bilmiyorum, eğer kaskom bozulurda fazla ödeme çıkarsa normal fiyattan 1 kuruş fazla vermem sonuçta bana garanti veren kendisi.

Az önce avivayı aradım bu konuda bilgi almak için mesai saatleri içinde arayın dedi, yarın gün içersinde arayıp işin özünü öğreneceğim.