Alıntı fatihcam13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun.

Aslında ben arabamı ESP paketi ile almayacaktım, sırf Hill holder için ESP paketine bir gçz attım. ama internette ESP/ASR videolarını seyrettikten sonra arabalara bakarken ilk öğrenmek istediğim şey ESP oldu.

İnşallah kimseye lazım olmaz, ama olduğunda hayat kurtarabiliyor.
Teşekkür ederim insanın başına gelmeden anlayamıyor cidden hayat kurtarabiliyor ki en büyük örneğini eniştem'de yaşadım 2 ay once 550metre uçurumdan uçtu doblo ile uyuya kaldığı için uyandığında çok ani manevralar gerçekleştiriyor ve dengeyi kaybedip 550 metre uçtu allahımıza şükürler olsun ki o arabadan sağ çıktı araba zaten tanınmaz halde ama hep diyorum ESP olsaydı belki bunlar yaşanmazdı ...

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Esp can dır. büyük geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim allah sizlere yaşatmasın

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük geçmiş olsun ,aracımdan çok memnunum donanımı gayet yeterli ve değişmek istemiyorum ama aracımda maalesef esp yok mu şimdi sorum esp sonradan takılabilir mi ? cc gibi ?

Alıntı sonaltan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun.

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok geçmiş olsun. bugun akşam yaşadığım olaydan sonra ve sizin konunuzdan sonra arabaya, rusyadaki neredeyse butun arabalarda olan, araç kamerası almaya karar verdim. araç kamerası kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.
tekrar büyük geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim allah sizlere yaşatmasın böyle durumlar için özellikle Türkiyede kesin şart araç kamerası