büyük geçmiş olsun ,aracımdan çok memnunum donanımı gayet yeterli ve değişmek istemiyorum ama aracımda maalesef esp yok mu şimdi sorum esp sonradan takılabilir mi ? cc gibi ?
büyük geçmiş olsun ,aracımdan çok memnunum donanımı gayet yeterli ve değişmek istemiyorum ama aracımda maalesef esp yok mu şimdi sorum esp sonradan takılabilir mi ? cc gibi ?
Kendi tespitlerime göre yanal hız sensörü, espli abs kontrol ünite beyni şart. Tespit edemediğim ise esp nin nasıl aktif olacağı. 2 düşüncem var ya espli abs beyni takıldığında ecuscandan tanıtılma yapılıyor ya da en kötü espli bir body bulup araca uygulanacak. Maliyet olarak her parça servisten tedarik edilirse tahmini 8 10 bin TL yi bulur.
GT-I8552 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim insanın başına gelmeden anlayamıyor cidden hayat kurtarabiliyor ki en büyük örneğini eniştem'de yaşadım 2 ay once 550metre uçurumdan uçtu doblo ile uyuya kaldığı için uyandığında çok ani manevralar gerçekleştiriyor ve dengeyi kaybedip 550 metre uçtu allahımıza şükürler olsun ki o arabadan sağ çıktı araba zaten tanınmaz halde ama hep diyorum ESP olsaydı belki bunlar yaşanmazdı ...
Çok teşekkür ederim allah sizlere yaşatmasın
Çok teşekkür ederim allah sizlere yaşatmasın böyle durumlar için özellikle Türkiyede kesin şart araç kamerası
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri