Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Tekzenden aldim 15lira falandi sanirim vd40 varna kafenin asagisinda a101e gelmeden oltaci var eski tekirdag caddesinde wd 40ucuz en buyuk boyu 15tl
Yazıyı sonuna kadar okudum. Valla çok geçmiş olsun. Büyük talihsizlik. Ama puntoyu kötülemeyin ben 2 senedir biniyorum 2010 model puntoma hiç arıza çıkarmadı. Ben çok memnunum hele ki benimki dynamic modeli oldukça dolu bir araba. Tek konuda size katılıyorum uzun yol olayında performansı o kadar da iyi değil ki zaten ş.içi için ideal olarak tasarlanmış. Neyse sana çok geçmiş olsun ama fiat iyidir iyi ;-)
I Love Abarth
selamlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum forumu hiç cevap yazmadım çünkü puntomla pazartesi buluşcaz yeni alıyorum 2006 tek kapı fireAyrıca çok geçmiş olsun kardeşim arabaya küsme bence yani markaya küsme şöyle bir örnek veriyim araba almayı evliliğe benzetirim biraz araştırırsın kızı ama ayrıntıları eve girince anlarsın zamanla arabada öyle sanırım. 2009 yılında megane 2 aldım 4 yaşındaydı araç görsen çiçek dersin inan şu yazdığın sorunlardan çok büyükleriyle karşılaştım tek tek yazsam seninkinden fazla yer kaplar başka bir arkadaşımda aynı modelde megane 2 vardı adamın ki tık etmiyor benimki naz yapıyor haftada bir bobin patlamasımı dersin kelebek kutusu 2 tane değişmesimi dersin buji kablo sorunumu dersin egzoz patlamasımı dersin bolu dağında gecenin 3 ünde tek başıma itmemi mi dersin
daha fazla yazamicam sinirleniyorum hatırladıkça
neyse diceğim o ki sende pek şanssızmışsın benim gibi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri