Alıntı sinanst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2013 yılının 2. yarısından itibaren bu segmentteki araçların fiyatları birbirine çok yaklaşmıştı. Mesela yılın sonuna doğru neredeyse tüm araçların dizel baz versiyonları 41.000'e sabitlemişti. Şimdi ise 2014 modellerde bir dalgalanma oldu.. Şöyle kabaca bir göz attım;

Polo 1.2 TDI Trendline: 45.800
Fiesta 1.5 TDCI Trend: 51.315
208 1.4 HDI Access: 45.400

Punto 1.3 Pop: 46.400
Punto 1.3 Popstar: 47.430

Kıyaslamada Popstar'ı referans almak gerek diye düşünüyorum. Çünkü donanım listesine bakınca, Pop ve Popstar'ın temel farkı Grande Punto torpidosu yerine Evo torpidosu kullanılması. Yani artık güncelliğini fazlasıyla yitiren bir durumun ortadan kaldırılması bu. Baz versiyon müşterilerini belliki 1.000 TL fark ile Popstar'a kaydıracaklar.

Şu anki fiyatlarla rekabet ettiği araçlardan Fiesta'dan çok daha iyi bir fiyatı varken, Polo'ya karşı avantajını yitirmiş durumda. (Doğuş Otomotiv, fazlasıyla kârlı operasyonunun ekmeğini yiyor, bu geçiş dönemini çok daha yumuşak yönetme imkanları var.)

Bana göre 2. çeyrekten itibaren segmentteki tüm araçların fiyatları birbirine yine çok yaklaşacaktır. Ancak bu birleşme aşağıya doğru değil, merkeze doğru bir hareketle olur. Gelecek 1 yıldaki enflasyon ve muhtemel kur dalgalarından arındırırsak, bugünün fiyatlarıyla dizel baz versiyonların 48-49 bandına oturabileceğini tahmin ediyorum.
Dediklerine katılmakla beraber dolar ve Euro daki aşırı yükseliş mutlaka otomotiv sektörüne yansıyacaktır...... Ucuzlamasını beklemek zor artık.....