Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam bu araba markalarına teneke demek konusunda sizi daha önce uygun bir dille uyarmadılar mı ya. 1 değil 2 değil.

Siz Opel'e teneke diyorsunuz(Hyundai için de dediniz) ve forumda Opel sahibi olan insanlar ona para veriyor,siz böyle diyince de haklı olarak içerliyorlar. Kim neye ne para verirse verir ne bu diğer markalara ok atma sürekli. Allah aşkına bir gönderiniz de sakin olsun lütfen...

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Puntonun rakibi tabii ki astra değil ama hani artık fazla bu zamlar tabii kide aslında her araç için zamlar geçerli ve hepsi zamlanacak. Ben şu açıdan düşündüm iki arcım oldu ikiside punto biri gp idi şu an evo ama ben 45-50 Bin bandında sıfır alacağıma o arkadaşım aracını 45.000 Bin e satacak yeni astra otomatik 1.4 turbo 140 HP. benzinli otomatik 29.000 küsürde, ben sıfır punto yerine 2.el astra derim şu koşulda ŞAHSEN. Yani teneke diyoruz ama ben aynı yolu o araçla gittim hani bayağ bayağ fark var gidişinde tabii ki segment ve fiyat fakı var. Puntolarımızda çok iyi araçlar fiyatlarına göre olmasa kullanmazdık.