çok güzel beeHele ki skydome ve beyaz. Harika bir seçim,alıcıyla da iletişim güzel. E o zaman bize de hayırlı olsun demek düşer
Kazasız belasız inşallah Okan abi
![]()
Bravomu satarken artık almayacağım dedim, fakat döndüm dolandım yine gittim bravo aldım
Bu kez çok istediğim beyaz, cam tavalı 120 lik bir dualogic dizel nasip oldu.
Yarın Allahın izniyle satışı yapıcaz, bir kısım ödemesini yaptım bu gün, aldığım gibi resimleri ekleyeceğim.
Garanti süresini 2 yıl uzatmayı düşünüyorum fırsat varken. Bir de spoiler takmak istiyorum model öneriniz nedir? Beyaz aracın spoilerini piano black yaptırsam çok mu sırıtır ?
aldığım araç bu arkadaşlar. 37,5 a anlaştık bana uygun gibi geldi sitedeki muadillerinden. bu gün yetkili servis ekspertizide yapıldı, araç sahibi ne yazdıysa o çıktı sağolsun.. Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2011 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 146826227
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
çok güzel beeHele ki skydome ve beyaz. Harika bir seçim,alıcıyla da iletişim güzel. E o zaman bize de hayırlı olsun demek düşer
Kazasız belasız inşallah Okan abi
![]()
Hayırlı uğurlu olsun.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
sportların jantlarına hastayım bende hayırli olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun,ben olsam sport alırdım
Sağolun arkadaşlar. Sportu brnde daha begeniyorum ama uygu n fiyata bulamadim. Bulduklarimdan en uygunu 40bin liraydi o da 10 bin lira hasar kayitli. Kismet artik bi dahakine![]()
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Hayırlı olsun..Çok güzel maşallah..
hayırlı olsun iyi seçim
Hayırlı uğurlu olsun Allah tekerini düz bastırsın
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Hayırlı olsun, çok güzel araba, hayırlısı ile güle güle kullanın.
B sınıfı kıytırık polo'nun bile 50000 tl ye satıldığı şu günlerde gerçekten çok isabetli bir tercih.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
parmak ısırtacak türden. hayırlı olsun, puntodan sonra benimde tercihlerimin en başında ...
10 numara araç
fiyatına göre gerçekten daha değerli bir araç
çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu gün aracı teslim aldım. garanti uzatma onaylandı haftaiçi o işi de halledeceğim umarım. yarın ilk iş kasko tabi : )
araçla ilgili ilk izlenimlerim çok olumlu. otomatik vitese henüz alışmasamda, çok rahat ettim bugün yoğun trafikte, performansı gayet başarılı, yakıt tüketimi 105lik düz vitesten biraz fazla gibi (7,4litre/100km) blue&me harika birşeymiş. fakat arada sırada hafıza az diyor ekranda, bunun hafızası ne kadar ? ve nereden boşaltırılı : ) ?
Yıkayıp parlatıp resimleri atacağım buraya en kısa sürede.. fikir veren, güzel dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum.
Benim gözümde 60000 tl lik araba gülr güle kullanın
Hani foto hani foto
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16
hayırlı olsun gule gule kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri