bilmiyorum görebildiniz mi ama fiat 2000 ile 1500 lira zam yapmış bütün araçlara.
kurlardaki artışı yansıtıyorlar
yıl sonu göstermelik bir indirim bile olacağını sanmıyorum...
merak etmeyin arkadaşlar şu bayram bi geçsin o zaman görücem ben firmaları ağlayacaklar gelin araba alın diye..
fiorino yu 20 gün oldu alalı ,fiyatında değişiklik yok.evo mart sonu 36.5 tu bugün 42, 4ayda %15 zam ,yuh yani
O zaman belli araçlarda fiyat artışı olmuş...
Havaların sıcaklığıyla paralel artırdılar herhalde fiyatlarıbu yanlış hatırlamıyorsam 31 marttan bu yana 4. zam !
Bencede suanki rakamlar araçların ederinin üstünde...
evo mylife dualogic i tam 4 oldu alalı.ben aldığımda 30478 idi liste fiyatı,29750 ye almıştım.şimdi 33740 olmuş.
1.5 ay önce benimkini 25.250 aldım. Şimdi kampanyalı fiyatı 29.000 yazıyor. of anam off. Bir bravoya 50 milyar yazmışlar yav
Uzun zamandır sadece FIAT değil, tüm marka araçlar ederinin üzerinde fiyatlara satılıyor zaten. Bir aralar FIAT daha uygun fiyatlarla araç satardı ama şimdi onlar da diğer markalara uydular. Özellikle Bravo'nun, Megane'ın, Coralla'nın, vb'nin olduğu sınıftaki fiyatlar iyice kendini kaybetti. Dizeller için konuşmak gerekirse Bravo 50 binin üstünde. Coralla keza 56-57 bin seviyelerinde, Peugeot öyle. VW'ye kızardık ama artık pek de fark kalmadı arada. Benim düşünceme göre bu sınıfın ederi en fazla 40-45 bin TL aralığı (en donanımlı versiyonlar için) Punto vb araçların olduğu sınıfın da aralığı 25-30 bin olmalı. Kimse gücenmesin, ben de bir zamanlar Punto kullanıyordum ama şu an dizel otomatik bir Punto'ya 42 bin TL de verilmez. Aynı şey VW için de, Corsa için de diğerleri için de geçerli. Acayip bir şekilde fiyatlar sürekli artıyor.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
zamlara ne kadar kızsakta,araçlar yok satıyor,adamlar ticaret yapıyorlar,ufak bir zam,satışlar iyi,bir zam daha ,yine satılıyor,bir zam daha,yine satılıyor.satışlar düşene kadar zama devam.onların tarafında işler tıkırında,ben bu tarafta kaldığım için yeter l.n
avrupayı kalkındırmamız lazım .
evo 75 hp dinamik 42280 Kampanyasız fiyatı
evo 95hp dinamik dualogic 42270 kampanyasız fiyatıAzıcık mantık olsa bari şu fiyat politikasında
aracı bu aylara alayım diye düşünüyordum iyi ki sarkıtmamışım
1.3 mj active i 30.000 TL ye aldım mayıs ın sonunda 32.000 küsürdü kampanyalı fiyatı şimdi 35.000 küsür olmuş piankhy arkadaşın dediği gibi emsallerinin seviyesine çekmişler araç fiyatlarını
sene sonuna doğru 1-2 zam daha gelir yıl sonu sözde indirim diye yüksekten satarlar yine
Valla millet gene de hücum eder gibi araç alıyor.Satılan araçların büyük bir çoğunluğu ithal olduğu için gerçekten avrupayı kalkındırıyoruz.Keşke yerli üretime daha fazla ağırlık verilse.Aslında satışlara sınırlama mı getirseler bu aralar diyorum.Yoksa bizim millet de para bol.Zam gelse de sorun değil.![]()
yıllardır olan birşey hiç şaşırmayın arkadaşlar klasik yaz olunca fiyatlar uçar..euro dolar yaz bitince biraz düşüşe geçince merak etmeyin fiyatlar baya bir düşecek..
fiat kendini asmıs valla sımdı lıste fıyatlarına baktım
agustos lıste fıyatı punto evo dynamic start&stop dualocig 35.564 tl
ben ocak 20 de teslım aldım 29150 tl ye.bu fıyata musterı bulurlarsa hemen satsınlar![]()
yerlı uretımı desteklerım her zaman ama bu konuda ben avrupayı zengın ettıgımızı dusunmuyorum. araclarımızın ederlerı 20-22 bın arası odedıgımız vergı ıse yuzde 80 ın uzerınde o yuzden sıfır arac alındıkca devlet muazzam vergı aldıgından dolayı neden kısıtlama koysunlar.
yenı bır arac alınınca sadece arac bedelı ustunden %18 kdv %37 otv damga vergısı cart vergısı curt vergısı plaka harcı trafık tescıl makbuzu derken %80 ı buluyor vergıler.
ıyı dusunelım araclarımız pahalı mı??????? vergılı mı????
arkadaslar fiat turkiyede uretilen araçlarinda çok zam yapmamasinin nedeni italyadan gelen araçlar euro baslı ve euro bildigniz gibi aldı basını gidiyor sterlinle kafa kafaya geldi nerdeyse
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri