Alıntı 06MRT93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hızlanma konusunda zayıf, rampalarda bayılabiliyo, uzun yolda beni hüsranauğratmıştı baya 5 vites olmasından ötürü 100-110 km de 3.5 devir civarında oluyo ve aracın yakıtını arttırıyo bu da fakat 90'ı geçmezsen hiç bişey yakmaz araç dikkatli kullanıldığında tam bi ekonomi arabası başka bi sorunum yok araçta çok şükür tek sorun performans onuda bu motor araçta aramak mantıksız aslında yanlış motor seçimi diyelim
Arkadaşa katılıyorum. Uzun yolda bende çok büyük hüsrana uğramıştım. Çok tatlı bir yokuş tırmanırken 3 'ü vitese kadar düştüğüm bile oldu. Araç çabuk devirden düşüyor ve bayılır. Ama 110 da giderken ki artan yakıt olayına katılmıyorum. 160 da normal düz hafif eğimli yolda giderken 3,5-4.0 litre arası görüyordum Bunun dışında kronik arızası çok olan bir araç. Özellikle 2006-2007 model civarıysa aldığınız kişi bakımlarını düzgün yapmadıysa araca biraz masraf edebilirsiniz. Kullanımı zevkli, yakıtı az, konforlu ve biraz modifiye ile dikkat çekici bir araçtır Umarım kazasız belasız binersiniz

Kronik Sorunları ve Hastalıkları
1) Amortisör takozları
2) Z Rot
3) Askı rotları
4) City motoru arızası (kronik)
5) Airbag makarası ( kronik olmasa bile 10 araçtan 4 'ünde var)
6) Yolcu airbag yerinin göğüste çatlak oluşturması. (Güneşten korumanızı öneririm. Mümkünse yazın park halinde güneşlik kullanın.)
7) Şanzuman motor takozu.

Umarım bunların bir çoğunu sizden önceki sahibi halletmiştir Size masraf çıkarmaz