Hayırlı Satışlar
Herkese yorum ve fikirleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aracım şuana dek 27000 TL yi gördü fakat ben vermek istemedim. Kafandaki ne derseniz 27500 dür. Bu size belki ters gelir belki düz gelir bilemem ama benim düşüncem bu. Bu fiyattaki en büyük diretmem deki nedenler ise aracımın temizliği ve özellikle Jantları dır. Bakalım hayırlısı isteyen ve arayan çok var ama ne olacağını zaman gösterecek.
Hayırlı Satışlar
arkadaşım su aralar piyasaların genelinde bi durgunluk var biraz beklemen lazım ayrıca modifiye sadece zevk olarak gidiyor paraya dönmüyor malesef
500 tl diye bırakmamanız anlamsız.
tabi mal sizin alacağınız para sizin.
500tl için bekletmeyin hocaaammm
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
hocam arabanda bi hayli ekstra var ama şu da bi gerçek 27 iyi rakam hocam ver gitsin.
Hocam 500 lira için vermediyseniz aracı size bu platformda kimse yardımcı olamaz ki?
değerini bulmuş araç zamanında sizin aracın emsali 2009 seri2 90 lık spk li vardı bendede hatta O.Z Ultraleggera jantlar bi xenon farlar re-map le 108 hp v.s v.s üzerinde 5-6000tl lik ekstrası vardı 27 yada 27500 verdim.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Hocam bence 27 ye ver gitsin. Sonra 27 yi mumla ararsın. Tabi son karar senin mal senin.
Kardeş hayırlısı olsun öncelikle ama fiyat bıraz uçuk ama sana şunu diyebilirim 25 e ver alıcısı çıktınmı anında yapıştır ... Bu arada jantlarına bayıldım ne kadara aldın nerden aldın kaç inç bunları soylersen belkı arabama düşünebilirim saygılar Ankaradan Burak ...
şu durgun piyasada 27.000 görmesi bence çok iyi ve bence ederide bu fiyattır.500 lira için vermediyseniz iyi yapmamışsınız.
Ben de sizin aracın aynısı var aynı temizlikte hatta biraz daha temiz belki km'si daha az ben de satıyorum değerini görmeyince ben de vermedim siz de vermeyin bence....
Modifiye zevk isi. Ben olsam 27.000 teklifini kabul ederdim.
orhangazide bir ara görüyordum bu arabayı jantlara hasta olmuştum bende inşallah dilediğiniz fiyata satarsınız fiyatı bence bu arabaya göre iyi orhangazideyseniz görüşelim jantları ayrı satarsanız hayırlı satışlar
Değerini görmüş bence çok iyi fiyat önermişler...
Evet arkadaşlar bugün de hüzünlü bir oto pazarı sonrası yatmalık bir gece. Bugün size Bursa oto pazarı hakkında hava durumunu sunacağım. Tüm punto satıcıları ile görüştüm hava tamamen kapalı yani satış hiç yoktu. Diğer arabalarda ehh tek tük. 10 civarı araban varsa yalnız piyasan acayip hareketli. İnsanlar ellerinde çekirdek maç izlemeye gelmiş gibi pazarda dolaşıyorlar ve fiyat kartlarına bakıp yorumlamaları hele süper. Acımasızca aynı Erman hoca gibi veriyorlar odunu. Bugün izleyici kitlesi çoğunluktaydı bakalım haftaya ola hayrola.
artık herkes galerıcı olunca pazarda artık temız araba bulamıyorsun.temız olanlarında fıyatları gercekten yuksek oluyor.bende pazara goturmeyı dusunuyordum ıyıkı gıtmemısım o zaman![]()
Araç satıldı mı ne ilanı yok ya da vazgeçmiştir belki...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri