benimde aracım şuan satılık ilanında,
149828592
"0" boya, kaza,
birkaç çizik var.
2006 model, 90 bin'de,
20.500 yazdım, nasıl sizce fiyatım?
Spor Paket, Konfor Paket, Cam Tavan, Park Sensörü, Çift Bölgeli Dijital Klima, CD-MP3 Çalar, Yol Bilgisayarı, Ön kol dayama, 4 SRS Airbag, Deri Direksiyon ve Vites Topuzu, Aluminyum Alaşım Jant, Elektrikli Şöför Sırt Boşluğu Doldurma ...
kusura bakma da bu donanıma göre bedava veriyorsun yani biraz daha fiyat kırsan sırf yedek parça olarak alınacak bir araç yok yok maşallah. bence aracını satmak için bekle piyasa fiyatları otursun sıfır araç fiyatları çok yüksek bence bekle derim tabi acil ihtiyacın yoksa...
İlanım günceldir. Fiatı abartmadım cidden bu paraya satılıktır.
Fiat Punto 1.4 Easy S&S 2013 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 151173436
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
keyfe keder tarzındaki ilanlara sonuna kadar karşıyımdır. her aracın bir piyasası vardır. biri yüksek fiyat verir keyfi olarak, diğer satıcıda bakar benim arabam daha temiz der o da daha yüksek fiyat verir. satıcı olan bu yüzden aracı satamaz ve para ihtiyaç halindeyse şişirmeden 15'e satacağı aracı 12'ye verir geçer.aracın değeride yükselmez aksine düşer. herkesin görüşüne saygılar.
Konu Sekoc tarafından (28/01/2014 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
ıyı aksamlar bızım aracların pıyasası ne durumda yanı 1.3 dızel hatasız 50 bınde full evo camtavansız ederı nedır?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri