Sen gerçekten satıyorsun hocam...:)
Printable View
O zaman bende bir ilan hazırlayayım katılayım.
1.3 multijet 2011 model 48000 km de.
dynamic+hifi ses sitemi+cruze control
36000 nasıl bir fiyat olur?
Üşenmeyip ilan veren destek olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz...
hiç etik değil, ben asla böyle birşey yapmak istemem, inşallah yapmam da.
bu zihniyetli insanların çoğaldığını ve karşınıza her çıkan kişinin bu zihniyette olduğunu düşünsenize, hayat ne çekilmez olur.
3-5 kuruş falza kazanamk için kasıtlı ve yapay olarak fiyat yükseltmek,
olacak şey değil.
zaten olmazda, her malın bir ederi vardır.
ve bir ürünü, ederinden yüksek de almak, düşük de almak iyi birşey değildir.
saygılarımla.
Tabi bu sizin yorumunuz ama bizim burada yapmaya çalıştığımız şey yine anlaşılmamış, biz neden araçların sıfır fiyatlarını yazdık dikkatli okudunuz mu tüm mesajları, zaten bu malın ederi bu değil yani biz burada haksızlık yapmıyor bir haksızlığı gidermeye çalışıyoruz fiestalara, corsalara, polo'lara 207'lere 208'lere b sınıfında ki diğer araçlara bakın bir de bizim araçlara bakın, göreceksiniz ki burada fiat'a karşı bir ön yargı var, ve bu özellikle ikinci ele yansıyor, biz bir mal değerinden fazla satılsın demiyoruz, değerini bulsun diyoruz, yukarıda ki mesajlara bakarsanız sıfır fiyatlarını neden buraya yazdığımızı ve burada ne yapmaya çalıştığımızı etik o olmayan bir şey yapmadığımızı daha iyi anlarsınız....
Hayır aslında çok basit :) Tek tuşla panelden tüm üyelere mesajı gönderebiliyorsunuz. Forum admini bunu yapabilir çok rahat. Mesaj göndersin gitsin yemeğini yesin,döndüğünde herkese gitmiş olacaktırr.
Dostum sen konuyu anlamamışsın. Fiyatları yükseltmemizin nedeni, şuan araçlarımızın piyasa altında satılmasından dolayıdır.
Adam gitmiş 23.750 TL ye getz i satmaya calısıyor. 140 bin km de dizel . var sen hesap et.
140236815 arkadaslar su arac benle takas dusunuo ne dersiniz , kafa yapmalik ilan actik gelen teklifin haddi hesabi yok :)
2000 istio üste, ama km 170.000 de bi yol alsın bence :D kesin bravo isteyen bi müşterisi var ondan msj attı bana bu adam . üste ben istimmi 3000 TL :D Galerici agzı hani diolar ya aracın piyasası yok bende diyim abi bu jettaların piyasası yok heleki trendlerin senin arabanın ederi en fazla 44 eder felan diyim :D
kendi mesajımı düzenleyemiyorum, neden öyle?
https://www.sahibinden.com/134742155
yeni mi bu?
ama siz de grande pıntoyu fiaat olduğu için muadillernden ucuza alamdınız mı?
ben zamanıdna corsa ile grande punto arasında 3-4 milyar daha ucuz olduğu için fiatı seçtim.
şu an durumdan haberdar değilim ama grande punto fiat markası adı altında olduğu için rakiplerinden briaz daha ucuz satılıyordur herhalde.
uzuca alırsın, ucuza satarsın bu çok normal.
grande puntonun üzerinde vw amblemi olsa kafadan 5 milyar fazla olurdu fiyatı muhtelemen.
bir de hermalın bir ederi vardır.
bu değerli demekle değerlenmez.
ben ticaretten çok anlamam ama,
türkiyedeki tüm puntocular birleşip, piyasadan 3-5 yukarı yazsak, punto satışları bıçak gibi kesilir.
millet, polo, corsa, yaris fiesta...vs gibi rakiplerini alır.
yada 2. el grande punto ölür, sıfırları satlır belki.
yani fiyatı satıcı belirlemez, bence alıcı belirler.
punto ile polo yada corsa sıfır fiyatı aynı ikinci elde punto çok düşük bende katılıyorum halbuki punto bana göre poloyada corsayada taş çıkarır
avrupada baby maseratti diye geçen puntonun opel corsadan daha pahalı oldugunu bilen kaç kişiyiz? türkiyeye girdikten sonra corsa puntodan pahalı oluor yada kafa kafaya ancak avrupda punto corsadan daha cok tutulan bir araç.
punto corsa dan avrupa da daha pahalı ? ayrıca ben aracımı alırken punto ile corsa arasından fiyat farkı yoktu hatta opel bayisi son indirimiyle punto dan 250 tl daha ucuza bile geliyordu ama corsa yı hiç beğenmedim içine bindim ne dijital kliması var nede adam gibi yol bilgisayarı ekranı ufacık ekran koymuşlar göstergeye gittim grande punto dynamic aldım zaten punto nun tasarımı corsa ya 5 basar plastik kaliteside ikisininde aynı aynı model (2008 corsa enjoy) kayınpederimde var inanın daha çok ses geliyor çatır çutur özellikle kapı plastikleri çok daha kötü benim araçtan.Benim gözümde fiat opel den her zaman üstündür önce adam gibi dizel yapmayı öğrensin opel alman ların en tenekesi opel dir ticarisi bile bizim doblo larımızın aynısı ve tofaş yapıyor.
Gerekli açıklamayı arkadaşlar yapmışlar, ben de sıfır alırken ucuza almadım aracımı, corsa ile aynı fiyattı şuan da da sıfır fiyatı gayet yüksek, biz burada bu durumu kesin değiştiririz demiyoruz zaten az da olsa katkımız olur diyoruz...