öyle diyorsanız hayırlısı olsun ne diyeyim :) Ama ben en ufak bir cezbedici noktası olacağını düşünmüyorum :)
Tekrardanda hatırlatayım Fiat'a karşı bir düşmanlığımda yok aksine Tjet Sport aramaktayım :)
Printable View
öyle diyorsanız hayırlısı olsun ne diyeyim :) Ama ben en ufak bir cezbedici noktası olacağını düşünmüyorum :)
Tekrardanda hatırlatayım Fiat'a karşı bir düşmanlığımda yok aksine Tjet Sport aramaktayım :)
Herkesin 25.000 yazdıgı bi aracımı 25.000e alırsınız yada 27-28000 tl bikaç arac gördügünüzdemi 25.000 yazan bi araca talip olursunuz. Tabiki fiat düşmanı değilsiniz değerli fikirlerinizi paylaşıyorsunuz ancak ben olumlu katkısı olacağı düşüncesindeyim. Daha pahalısını görmedikçe kimse ederindeki bi aracı almıyor bu ülkede.
Puntonuzu sattınız, atıyorum Scirocco alacaksınız. Bir bakıyorsunuz Wv forum Sciroccoları yüceltmiş, fiyatlarını yükseltmiş. Dün 50Bin olan ortalama piyasa fiyatı bugün 60Bin olmuş. O zaman ne olacak? :)
Bahsettiğiniz araçların fiyatları zaten yüksek onların fiyatın da yana bir sıkıntıları yok, bizim araçlarımız gibi fiyatları hak ettiğinden çok aşağı çekilmiş değil zaten böyle bir şeye ihtiyaç duymazlar.....
Bu arada konuyu ilgi çekmesi açısından sabitledim gören herkesin desteğini bekliyoruz az da olsa katkısı olacak ben de eminim...
hep destek tam destek :D :D :D
ben de verdim ilanı
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 143268279
İlanlara devam müsait bir zamanda bende gireceğim, böylece piyasanın seviyeside belli olmuş olur.
94-96 Hondaları bakın nasıl yücelttiler 1.4 motor 12-13 milyarlık arabalar 18-19 a koyulmuş , 98-2000 model 1.6 lar 25 bin e kadar çıkarmışlar , bu şekilde sata sata değerini arttırdılar
Size sunu söyleyim arkadaslar bu imkansız değil ama puntonun adeti çok fazla nasıl basarılı sonuc alırız bilmiyorum sayı olarak azız:) Bunun dısında bundan tam 1 yıl once bu zamanlar s2000 bakıyordum fiyatları 40 000 e kadar gerilemişti fakat maddiyatı toparlayıp alamadım :'(. Bu sene ıse aynı araçlar 65000 70000 civarı halbuki daha çok yıprandılar eskidiler ama fiyat çok daha fazla. Enflasyon olmadı krız olmadı da neden değerlendi bu araçlar. Cevabı çok basit emsali olan araçlar katbean kat fazlasını yazdılar fiyatlar tavan yaptı. Normal vatandasa hitap eden bu araçlar bir gömlek yukarı atladı hepsi bu kadar basit. İmkansız olmayan bişey bu . :)
Forum olarak destek olsa üyeler üye sayımız çok bakalım biraz zaman lazım...
2011 Dizel active var beyaz lokal boya var çamurlukta 62500 km ne yazim ?
Supersiniz dostlar biraz sabirla dewam 1 aya kalmaz piyasa oynaticaz ben inaniom
Her yazdığınız mesaja alıntı yapıp tek tek cevap vermiycem kendinizi neden bunkadar savundunuz bilmiyorum. Ben sadece düşüncemi belirtmiştim. Bnm meajım üstüne gelen cevaplara " ne kadar az bilirsen o kadar çok savunursun" şeklinde yazıp konuyu bitirmek istemem ama yinede sizin yazdıklarınız, sizin araçlarınız sizin fikriniz saygı duyarım Allah işimizi gücünüzü rast getirsin.
Değinmeden geçemiycem iki mesaj üstte 62.000km de dizel aktive e 32.000tl diyen mantık benim 2011 25.000 km deki dizel aktivime ne der merak ediyorum..... Bende 35.000 tl yazayım mı ? Mantıklı mı ? Aracı 30.000 tl ye almıştım... Sonuçta ufak çizikler dışında ki birini bu forumda da yazmıştım bir hatası vs. Yok....