53 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Biz eleştiriyoruz ama ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Tok kapı sesini opel için demedim Tayfun abi vw için dedim. Opelin 15 yılda 3 kasa değiştirdiğini de biliyorum demek istemem classic kasayı kaldırmadan 12 13 sene üretti 2 sene önce kasayı kaldırdı 2004 kasayı callsic kasa olarak satacak sonra yeni kasa çıkınca da güncel kasayı classic olarak satacak bence. Demek istemem aynı kasa opelde de yıllarca üretime devam ediyor. Ayrıca 2006 1.4 classic kasa kayınpederimde var ama sürüş konforu hiç rahat değil 170 km yolda belim bacağım tutuluyor ve bunu ciddi olarak söylüyorum kullanan biri olarak ama benim punto da hiç bir yerim ağrımıyor. Ayrıca dediğiniz gibi astrada da cc esp standart değildi sonradan bazı donanımlara otomatik vites veya paketlerle ekleniyordu hoş yenilerde nasıl bilmiyorum Ama o kadar para verilip esp cc gibi donanımlar standart değilse de bence o paraları vermeye değmez. Kol değişimiyle astraya cc takılıyorsa puntoya da takılıyor arada kasanın büyük olması 115 ps motor dışında da pek fark kalmıyor maalesef . Punto dediğiniz gibi 2006 2010 yıllarında kasa ve donanım olarak bence 2 adım öndeydi evodan sonraki donanımlar ve diğer markaların yeni kasalarında bugün sunmuş olduğu donanımlar onları puntoya sadece 1 adım yaklaştırdı iç mekan olarak halen punto derim.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tok kapı sesini opel için demedim Tayfun abi vw için dedim. Opelin 15 yılda 3 kasa değiştirdiğini de biliyorum demek istemem classic kasayı kaldırmadan 12 13 sene üretti 2 sene önce kasayı kaldırdı 2004 kasayı callsic kasa olarak satacak sonra yeni kasa çıkınca da güncel kasayı classic olarak satacak bence. Demek istemem aynı kasa opelde de yıllarca üretime devam ediyor. Ayrıca 2006 1.4 classic kasa kayınpederimde var ama sürüş konforu hiç rahat değil 170 km yolda belim bacağım tutuluyor ve bunu ciddi olarak söylüyorum kullanan biri olarak ama benim punto da hiç bir yerim ağrımıyor. Ayrıca dediğiniz gibi astrada da cc esp standart değildi sonradan bazı donanımlara otomatik vites veya paketlerle ekleniyordu hoş yenilerde nasıl bilmiyorum Ama o kadar para verilip esp cc gibi donanımlar standart değilse de bence o paraları vermeye değmez. Kol değişimiyle astraya cc takılıyorsa puntoya da takılıyor arada kasanın büyük olması 115 ps motor dışında da pek fark kalmıyor maalesef . Punto dediğiniz gibi 2006 2010 yıllarında kasa ve donanım olarak bence 2 adım öndeydi evodan sonraki donanımlar ve diğer markaların yeni kasalarında bugün sunmuş olduğu donanımlar onları puntoya sadece 1 adım yaklaştırdı iç mekan olarak halen punto derim.
    benim dediğim kol değişimi olayı 98 astra g kasalar için 2004 lerde cosmo, sport ve gtc lerde standart zaten ..2000 model 1.6 astramız vardı bu konuda sana katılmıyorum süspansiyonları sert olduğu için uzun yolda kullanımı çok tatlı bir araç bence ve güven veriyor..şu anda astra h kasalarda cc standart yine..astra j lerde en baz pakette önce vermiyorlardı ama şimdi veriyorlar..burada anlaşılması gereken konu şu kasa değişimi yerinde ve zamanında yapılmalı..2. elde müşterisini üzmemeli değer kaybına uğramamalı kasa değiştirirken asıl önemli olan konu bu..ben şu anda arabayı alalı 20 ay olmuş 23 bin km gelmiş aracım ve neredeyse aldığım paraya aracımı satabiliyorum..clio 4 çıktı corsa zaten güncelliğini koruyor ama gerçekten puntonun artık kasa değişimine ihtiyacı var..bence şu anda benzinli katagorisinde alınabilecek en mantıklı araçlardan bir tanesi astra h kasadır..o özelliklerde ve o segmentte 40 liraya bir araba alman neredeyse imkansız..

Yer imleri

Yer imleri