şahsen ben çizik çürük araba alacağıma boyalı araç alırım daha iyi nedir bu boya takıntısı anlamış değilim
şahsen ben çizik çürük araba alacağıma boyalı araç alırım daha iyi nedir bu boya takıntısı anlamış değilim
Bir araç tavan dahil komple boyalıda olabilir, önemli olan aracın ne sebebten dolayı boyandığıdır. Benim açımdan boyalı aracı satan kişi aracın "çizikten dolayı vs. ufak hasardan dolayı" boyalı olduğunu foto vs. ısbat edemiyorsa benim için o araç ağır hasardan dolayı boyanmıştır. Bundan önce opel corsa, toyota yaris, honda civic kullandım tüm araçlarlada ufak tefek sürtme tarzı kazalarım oldu ve aracım çamurluk, ön kaput vs. boyandığı oldu ancak tüm yapılan işlemleri kaza yeri dahil foto ile ısbatlayıp alıcının aklında soru işareti kalmayacak şekilde ısbatladığım için en ufak zarar etmedim araçları satarken. ama ilan sitelerinde görüyorumki "keyfe keder boyattım, çizikten dolayı boyattım, etek altı pantalon üstü boyalı" gibi ısbatı olmayan boyalı araçlardanda uzak dururum.
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri