Geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Bir araç tavan dahil komple boyalıda olabilir, önemli olan aracın ne sebebten dolayı boyandığıdır. Benim açımdan boyalı aracı satan kişi aracın "çizikten dolayı vs. ufak hasardan dolayı" boyalı olduğunu foto vs. ısbat edemiyorsa benim için o araç ağır hasardan dolayı boyanmıştır. Bundan önce opel corsa, toyota yaris, honda civic kullandım tüm araçlarlada ufak tefek sürtme tarzı kazalarım oldu ve aracım çamurluk, ön kaput vs. boyandığı oldu ancak tüm yapılan işlemleri kaza yeri dahil foto ile ısbatlayıp alıcının aklında soru işareti kalmayacak şekilde ısbatladığım için en ufak zarar etmedim araçları satarken. ama ilan sitelerinde görüyorumki "keyfe keder boyattım, çizikten dolayı boyattım, etek altı pantalon üstü boyalı" gibi ısbatı olmayan boyalı araçlardanda uzak dururum.
Ev alıp satarkende nokta boya yok,hasar kaydı yok,değişen yok yazsak ne derler acaba..Şasede oynama veya ağır kazası yoksa boyanmış yeni gibi olmuş demek gerekir.Boya takıntısı olmasa(sanırım sadece bu bizim Ülkemizde mevcut)insan istediği renge gönül rahatlığı ile boyatırdı..Alırdı satardı..çiziksiz yamuksuz araçlarımız olurdu
![]()
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
valla benim düşüncem boya için ispata gerek yok kardeşim hiçte uğraşamam alan adam götürsün servise en ufak kazası varmı yokmu çıkar ortaya,zaten elimde olsa şahıslara satmayacam aracı gidecem galeriye al kardeşim dicem 3-5 ucuza vercem başımda ağrımayacak,en son sattığım aracımı hem piyasa fiyatının altında sattım hemde yanında tesisat hediye ettim adama,adam hala tesisatı bağlama ücretini düşelim diyo yok abi araç satarken hiç uğraşmicaksın
Geçmiş olsun. Güzel olmuş ben ğendim.
Araba alacak adam tamponda boyaya bakıyorsa araba almasın.
geçmiş olsun. Benim de ön tampona kamyonetin biri vurmuş. Tamponun sağ tarafında hasar var. Yarın boyatacağım.
Kırmızı şeritleri neyle yaptınız?
Maalesef burası Türkiye yani her türlü hile hurdanın döndüğü ( diğer ülkelerdede muhtemel dürüst olmayan kişiler vardır ancak Türkiye kadar olduğunu zannetmiyorum) helede galeriler, eşeği boyar at diye satar adamlar, haram, helal kavramı , dürüstlük kavramı Hak getire. Ve bu kadar galerinin hala nasıl ayakta kaldığını çok merak ediyorum araba ne kadar temiz olursa olsun ilanda "galeriden" ise kapıyorum direk ilanı. Bu ön yargı falanda değil aksine deneyimle sabittir (2007 yılında galeriden aldığım opel corsa, tertemiz kazasız diye sattığı , kasko yaptırmak istediğimde pert çıkmıştı. ve bana 4 bin tl zarara mal oldu." o gün bu gündür 2. elde galerici gördümmü arkama bile bakmıyorum. isteyen istediğini desin. benim için değişmez gerçek "galerici = sahtekar" .
Bu arada geçmiş olsun dikeleriniz için teşekkür ederim Allah cümlemizi beterinden korusun ...
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri