Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 21 ile 38 arası

Konu: Sabah süprizi ve sonrası

Hüseyin GÜNDOĞDU
    seastar1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 276

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
    Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ape

Hüseyin GÜNDOĞDU
    seastar1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 276

Alıntı Eagle34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsen ben çizik çürük araba alacağıma boyalı araç alırım daha iyi nedir bu boya takıntısı anlamış değilim
    Aynen katılıyorum.ben aracımı alırken 4 parça boyalı aldım hiç sorun etmedim bir ara satmaya niyetlendim ölücüler aramaya başladı vazgeçtim satmaktan.
    Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...

caner can
    Eagle34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı seastar1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.ben aracımı alırken 4 parça boyalı aldım hiç sorun etmedim bir ara satmaya niyetlendim ölücüler aramaya başladı vazgeçtim satmaktan.
    ölücüleri öldürecem bi gün adama 23000 diyorum 20000 olmazmı diyo lan defol git dedim bi dahada gözüme görünme

cold blood
    alivepro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

şahsen ben çizik çürük araba alacağıma boyalı araç alırım daha iyi nedir bu boya takıntısı anlamış değilim
    Bir araç tavan dahil komple boyalıda olabilir, önemli olan aracın ne sebebten dolayı boyandığıdır. Benim açımdan boyalı aracı satan kişi aracın "çizikten dolayı vs. ufak hasardan dolayı" boyalı olduğunu foto vs. ısbat edemiyorsa benim için o araç ağır hasardan dolayı boyanmıştır. Bundan önce opel corsa, toyota yaris, honda civic kullandım tüm araçlarlada ufak tefek sürtme tarzı kazalarım oldu ve aracım çamurluk, ön kaput vs. boyandığı oldu ancak tüm yapılan işlemleri kaza yeri dahil foto ile ısbatlayıp alıcının aklında soru işareti kalmayacak şekilde ısbatladığım için en ufak zarar etmedim araçları satarken. ama ilan sitelerinde görüyorumki "keyfe keder boyattım, çizikten dolayı boyattım, etek altı pantalon üstü boyalı" gibi ısbatı olmayan boyalı araçlardanda uzak dururum.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ape

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Ev alıp satarkende nokta boya yok,hasar kaydı yok,değişen yok yazsak ne derler acaba ..Şasede oynama veya ağır kazası yoksa boyanmış yeni gibi olmuş demek gerekir.Boya takıntısı olmasa(sanırım sadece bu bizim Ülkemizde mevcut)insan istediği renge gönül rahatlığı ile boyatırdı..Alırdı satardı..çiziksiz yamuksuz araçlarımız olurdu

8. Bu mesajı için 2 kişi fotobelit'ye teşekkür etti:

Hızlı Puntocu
    ape - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tampondaki boyaya sorun diyecek adam gitsin sıfır araba alsın.
    Gerçi zamanında ön cam değişmiş aracımdan 1500TL düşürmek isteyen dallamalarda oldu ama daha sonra onun vereceği paranın daha fazlasına satmıştım.
    aynen öyle tamponda boyayı sorun edecek adam sıfır araba alsın

yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı apro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir araç tavan dahil komple boyalıda olabilir, önemli olan aracın ne sebebten dolayı boyandığıdır. Benim açımdan boyalı aracı satan kişi aracın "çizikten dolayı vs. ufak hasardan dolayı" boyalı olduğunu foto vs. ısbat edemiyorsa benim için o araç ağır hasardan dolayı boyanmıştır. Bundan önce opel corsa, toyota yaris, honda civic kullandım tüm araçlarlada ufak tefek sürtme tarzı kazalarım oldu ve aracım çamurluk, ön kaput vs. boyandığı oldu ancak tüm yapılan işlemleri kaza yeri dahil foto ile ısbatlayıp alıcının aklında soru işareti kalmayacak şekilde ısbatladığım için en ufak zarar etmedim araçları satarken. ama ilan sitelerinde görüyorumki "keyfe keder boyattım, çizikten dolayı boyattım, etek altı pantalon üstü boyalı" gibi ısbatı olmayan boyalı araçlardanda uzak dururum.
    herhangi vuruk yada çarıkta dediğin gibi hemen fotoğraf çekiyorum satışımda elimde kanıt olması için.Boya büyük kaza sonuçu atılmadığı sürece sıkıntı olmamalı ne yazık ki Türkiye'de bu durum biraz can sıkıcı

yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

sözlerine %100 katılıyorum dostum

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ev alıp satarkende nokta boya yok,hasar kaydı yok,değişen yok yazsak ne derler acaba ..Şasede oynama veya ağır kazası yoksa boyanmış yeni gibi olmuş demek gerekir.Boya takıntısı olmasa(sanırım sadece bu bizim Ülkemizde mevcut)insan istediği renge gönül rahatlığı ile boyatırdı..Alırdı satardı..çiziksiz yamuksuz araçlarımız olurdu
    aynen öle bu sefer beyaz renge olan tutkuda ortadan kalkmış olurdu kafadan bin lira fazla istiyolar beyaz gp ye

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı seastar1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
    Sağolasın Hocam eyvallah Allah cümlemizi beterinden korusun inşallah

caner can
    Eagle34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 51

valla benim düşüncem boya için ispata gerek yok kardeşim hiçte uğraşamam alan adam götürsün servise en ufak kazası varmı yokmu çıkar ortaya,zaten elimde olsa şahıslara satmayacam aracı gidecem galeriye al kardeşim dicem 3-5 ucuza vercem başımda ağrımayacak,en son sattığım aracımı hem piyasa fiyatının altında sattım hemde yanında tesisat hediye ettim adama,adam hala tesisatı bağlama ücretini düşelim diyo yok abi araç satarken hiç uğraşmicaksın

Cihan han
    hanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 99

Geçmiş olsun. Güzel olmuş ben ğendim.
    Araba alacak adam tamponda boyaya bakıyorsa araba almasın.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ape

ERDEM ÖNAL
    epcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 8

geçmiş olsun. Benim de ön tampona kamyonetin biri vurmuş. Tamponun sağ tarafında hasar var. Yarın boyatacağım.
    Kırmızı şeritleri neyle yaptınız?

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ape

cold blood
    alivepro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

valla benim düşüncem boya için ispata gerek yok kardeşim hiçte uğraşamam alan adam götürsün servise en ufak kazası varmı yokmu çıkar ortaya,zaten elimde olsa şahıslara satmayacam aracı gidecem galeriye al kardeşim dicem 3-5 ucuza vercem başımda ağrımayacak,en son sattığım aracımı hem piyasa fiyatının altında sattım hemde yanında tesisat hediye ettim adama,adam hala tesisatı bağlama ücretini düşelim diyo yok abi araç satarken hiç uğraşmicaksın
    Maalesef burası Türkiye yani her türlü hile hurdanın döndüğü ( diğer ülkelerdede muhtemel dürüst olmayan kişiler vardır ancak Türkiye kadar olduğunu zannetmiyorum) helede galeriler, eşeği boyar at diye satar adamlar, haram, helal kavramı , dürüstlük kavramı Hak getire. Ve bu kadar galerinin hala nasıl ayakta kaldığını çok merak ediyorum araba ne kadar temiz olursa olsun ilanda "galeriden" ise kapıyorum direk ilanı. Bu ön yargı falanda değil aksine deneyimle sabittir (2007 yılında galeriden aldığım opel corsa, tertemiz kazasız diye sattığı , kasko yaptırmak istediğimde pert çıkmıştı. ve bana 4 bin tl zarara mal oldu." o gün bu gündür 2. elde galerici gördümmü arkama bile bakmıyorum. isteyen istediğini desin. benim için değişmez gerçek "galerici = sahtekar" .

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ape

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı epcel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. Benim de ön tampona kamyonetin biri vurmuş. Tamponun sağ tarafında hasar var. Yarın boyatacağım.
    Kırmızı şeritleri neyle yaptınız?
    Araba aksesuarı satan herhangi bir dükkandan bulabilirsiniz.Ama dönebilen ve eğilebilen şerit almanizi tavsiye ederim.Kıvrımlarda kalkma yapıyor diğer şeritler.

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı apro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef burası Türkiye yani her türlü hile hurdanın döndüğü ( diğer ülkelerdede muhtemel dürüst olmayan kişiler vardır ancak Türkiye kadar olduğunu zannetmiyorum) helede galeriler, eşeği boyar at diye satar adamlar, haram, helal kavramı , dürüstlük kavramı Hak getire. Ve bu kadar galerinin hala nasıl ayakta kaldığını çok merak ediyorum araba ne kadar temiz olursa olsun ilanda "galeriden" ise kapıyorum direk ilanı. Bu ön yargı falanda değil aksine deneyimle sabittir (2007 yılında galeriden aldığım opel corsa, tertemiz kazasız diye sattığı , kasko yaptırmak istediğimde pert çıkmıştı. ve bana 4 bin tl zarara mal oldu." o gün bu gündür 2. elde galerici gördümmü arkama bile bakmıyorum. isteyen istediğini desin. benim için değişmez gerçek "galerici = sahtekar" .
    kesinlikle katılıyorum kardeşim galeriden araba son tercih olmalı yada tercihi bile söz konusu olmamalı

Hızlı Puntocu
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Bu arada geçmiş olsun dikeleriniz için teşekkür ederim Allah cümlemizi beterinden korusun ...

ERDEM ÖNAL
    epcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı ape Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba aksesuarı satan herhangi bir dükkandan bulabilirsiniz.Ama dönebilen ve eğilebilen şerit almanizi tavsiye ederim.Kıvrımlarda kalkma yapıyor diğer şeritler.
    Öncelikle iyi bayramlar. Almış olduğunuz şeridin marka ve ölçülerini öğrenebilir miyim? Daha önce Keiti marka fosforlu motosiklet jantlarına yapıştırılan bantlardan yaptım ama çok hoş olmadı. Sizin uygulama güzel olmuş.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12