Arkadaşlar Merhaba,
Akaryakıta her zam geldiğin burada yeni bir konu açıyoruz ve altına sayıp sövüyoruz. forumda yazmak evet iyi, bir nebze olsun dertleşiyor konuşuyoruz. Lakin anladığım kadarıyla gayet kalabalık ve sosyal insanlarız. Özellikle de bu zamlar konusunda derdimiz var.
Diyorum ki, bu zamları forum olarak protesto edelim. araçlarımıza protesto ettiğimizi gösterir bir bir logo-resim-slogan vs her ne ise bir şey asalım. hem tepkimizi dile getirmiş oluruz, hem trafikte birbirimizi görür belki tanışma kaynaşma fırsatımız olur, hemde forumumuzu tanıtmış oluruz trafikte.
Son indirimin ardından okkalı bir bindirim yakındır. en azından yeni zamma kadar konuyu tartışmış karara bağlamış oluruz diye düşünüyorum.
Şayet tasarım (resim logo slogan vs) yapılma kararı çıkarsa ortaya çıkan görselşi bir linkte paylaşıp herkesin oradan indirmesi sağlanabilir. böylelikle kargo vs uğraşmayız. görseli indiren çıktısını alır arabasına asar.
aşağıda örnek görseller paylaşıyorum. sadece fikir olsun diye. farklı protestoarda yapılır. önemli olan forum olarak ortak bir dille birlikte tepki göstermek diye düşünüyorum. ancak böyle ses getirebiliriz. belki bunu tüm türkiyeye yayabiliriz.
Yer imleri