Ynt: Fiat Bravo Zamlanmış
Alıntı:
SteinGP Nickli Üyeden Alıntı
Bir de Fiat Bravo'yu üretirken uçak teknolojisi kullanıyor demişsiniz, hangi teknolojisini uçaklardan alıyor açıklayabilir misiniz?
Fiat komple bütün modellerine(özellikle Punto) uçak tek. kullanmış. İçine aldığı ses resmen türbülans. O mesela bence uçak teknolojisi. :D
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Ynt: Fiat Bravo Zamlanmış
Alıntı:
cihankardes Nickli Üyeden Alıntı
Aynı şeyleri farklı açılardan söylüyorsunuz o yüzden tartışma yaşanıyor :D
Burada herkes Fiat'ı seviyor ve daha iyi araçlar bekliyor. Eminim ki bu forumunda Fiat'a büyük katkıları olmuştur. 500 dışında da uzun soluklu seriler bekliyoruz artık.
Arkadaşımda yeni Mercedes A var. O bile eski Grande'den sonra Evo'yu görünce vay be dedi. Eminim bu vay be'nin yarısı grande'deye kıyasla daha iyi olması, yarısı da Fiat'tan bunu beklememiş olmasıdır.
mont çok satmıyor, 500 yetersiz kalıyor (piyasası hiç yok ülkemizde), Punto ve Linea sağlam durumda, Kutup ayıları çok yalnız :D
Çok iyi anlatamadım galiba :D
"Cibili cibili şak şak şak aniyeaaa prrling cırrr vijyooo" oldu abi biraz :)
"Kutup ayıları çok yalnız" deyince pek bir güldüm. Allah ta seni güldürsün ömrün boyunca :)
Tartışma konusu değildir; fakat Evo'nun Grande'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Daha güncel bir model,modern bir imajı var. Onun dışında Grande'nin Evo'dan eksik bir karizması yok bence. Ben iki araç arasında tercih yapmakta ölümcül zorlanırdım :)
Bu arada,ben de Fiat'ın yeni yüzlerle,güncel modellerle,üzerindeki ölü toprağı atması taraftarıyım.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.