Tahsin Banguoğlu yurdu yanında 2 3 tane petrol istasyonu var ama onlarda yıkama bölümleri de 1 tl ile çalışan sistemlerden değil malsef. En az 4 5 tl alıyorlarDekocity'nin oralardaki istasyonlarda belki vardır ordaki istasyonlara hiç girmedim.
Eskişehir yolunda 1 tl ile çalışan basınçlı su makinası olan benzinci var mı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Tahsin Banguoğlu yurdu yanında 2 3 tane petrol istasyonu var ama onlarda yıkama bölümleri de 1 tl ile çalışan sistemlerden değil malsef. En az 4 5 tl alıyorlarDekocity'nin oralardaki istasyonlarda belki vardır ordaki istasyonlara hiç girmedim.
Yaşamkent'e gelin Sonax'a verin adamlar yeni açmış heralde 10 numara yıkıyolar ilgi alaka süper. Arabanın içini hava tutarak temizliyolar vs. Ha yıkayan adam bahşiş bekliyor o ayrı ben vermedim![]()
Konu elbruz tarafından (08/07/2013 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
Eskisehirde kendin yika var... 1 tl ye 2 bucuk dakika sure ile kopuk veya su yada supurge calistiriyorsun... ben 7 liraya kendim yikiyorum... ilk basta su iki kere kopuk uc kez su ve son olarak supurge... sonra siliyorum bir guzel... hepsini kendim yapiyorum...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
benimde aradığım buydu
ilk gittiğimiz yer tadilattaymış. gimata gittik süpürge su köpük var. ama biz köpük kullanmıyoruz tabiönce suyla kabasını aldık sonra şampuanladık sonra durulayıp kuruladık hem geç olduğundan hemde pek gerek olmadığından içine girmedik. şampuan bez vs saymazsak 2şer tlye hallettik
biraz yakında bir yerde olsa en kötü haftada bir yıkarımda 13 km![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kucukesatta Bp benzinlikte 1 liraya 1.5 dakika kopuk, 1 liraya 3 dakika basincli su ve yine 1 liraya 5 dakika elektrik süpürgesi. Çokta kalabalik olmuyor 3 peron var
GT-I9100 cihazımdan 4 Beta ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri