Alıntı farukileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir bağımsız denetçi olarak buraya el atmak istiyorum. Araçlar konusunda birazcık yaklaşımda bulunacağım, yanlış bilgi olabilir örneklerim; ama millileşme konusunda anlatacağımın geri kalan kısmını çok iyi biliyorum. Bir malın millileşmesi demek, o malın "faturalı" olarak gümrükten geçip, bu malı satın alan kişiye geçişinin tamamlanması anlamına gelir. Şöyle açıklayayım: İtalya'dan çıkan bizim punto'lar Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları Sanayi A.Ş. tarafından Türkiye'ye ithal edilirler ve burada satılırlar. Araçlar İtalya'dan çıkıp Türkiye gümrüğüne geldiğinde bir gümrük işleminden geçerler. Bu işlem sırasında satın alınan aracın KDV si, gümrük vergisi ve harcı ödenerek Türkiye'ye girişi sağlanır. Bu noktada araç Tofaş'ındır; yani araç bu noktada Türk'tür. Üretim yeri önemli değildir bu noktada artık, Tofaş bu aracı istediği kişiye satabilir. Tofaş bu aracın satışını yaparken Türkiye içerisinde KDV'si ve diğer vergileri ödendiği için o araç zaten millidir ve istenen kişiye satışı yapılabilmektedir.
Aracı almış olan yabancı kişi Türkiye içerisinde vergi mükellefi ise bir Türk'ün bunu satın almasında hiçbir sakınca yok, sonuçta vergisi burada ödeniyor bu aracın. Ancak başka bir ülkenin vergi mükellefiyetliğine tabi ise; o noktada işler değişebilir ve bir bilene danışılması benim nacizane fikrimdir.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
Aslinda biraz farkli. Eger aracin ilk sahibi yabanci olursa o durumda arac millilestirilmiyor. Ve ilk tescilde odenmesi gereken OTV ve KDV yi odemiyor. Ve vergi mukellefi olmadigi icin yillik vergisini de odemiyor. Mavi karti varsa o zaman mukellef olabilir. ( mavi kart sadece Turk vatandasligindan cikmis ancak hali hazirda baska ulke vatandasi olup ayni zamanda Turkiyede ikamet edenlere verilen bir kart.) O arac millilestirilmiyor. Adam istedigi zaman araci kendi ulkesine goturup tescil ettirebilir. Bu sadece Turkiyede resmi oturma izni olan yabancilara saglanmis bir istisna. O tip araclari Turk vatandaslarina satamazsiniz. Yani bahsi gecen aracin ilk sahibi yabanci olmus olsaydi satilamazdi.

Ancak bu arac gecmiste millilestirilmis. Ilk tescili Turk vatandasi olan birine yapilmis. Daha sonra yabanci birine satilmis. Bu adam araci uzerine alarak isguzarlik yapmis aslinda.