hyundai inin yeni çıkan modelleri sağlam denilebilir zaten kaza testinden yüzde 93 almış bir araç kötü diyemeyiz bu kaza hakkında fiestanın bu hale gelmesinin nedeni frenleyince i30 un arkasındaki çelik bar fiestanın kaputuna gelmiş benim araçta bizim çelikbar i30 un çeliğine geldiği için görünürde bişey yok
araçta ilk başta bişey yokmuş gibib duruyordu ben 400 tlye falan çıkar diye düşünüyordum ama min 2250 tl dediler oda tampon onarılırsa onarılamazsa 3000 i bulur bana çok geldi ama parça fiyatları çok heralde değişicekler
: sol davlumbaz,sol far,sol sinyal,tampon demiri,tampon onarılacak
ilginç gelen bişeyde tampon ve üzerindeki siyah parçayı ayrı ayrı fiyatlandırılıyor ama o kazadaki fiestayı görünce halime şükrettim i30 dada arka çelik bar yamulmuş herkese kazasız sürüşler diliyorum emniyet kemersiz yola çıkmayın
Geçmiş olsun.İ30 daki hasar ne kadar tutar acaba sizce?
1000-1500 tutar içerdeki bar değişicek tampon degişebilir birde fren diskleri çizilmiş olabilir
Bu kaza hic birsey degil kaput hasar gormemis varsin tampon degissin plastik aksam hic sikinti olmaz ama far ayaklari kirilmis olabilir farlar degisirse iyi para isterler 700 tl bi far
geçmiş olsun.
farlar 700 değil 200-250 civar,ben geçen yıl değiştirmiştim.
700 ü görünce şaşırdım bende ufak bir araştırma yaptım..260-280 civarıymış..
Link; FIAT ORJINAL YEDEKPARÇA - www.orjinalparcam.com
343 tl farin fiyati
bugün aracı teslim aldım far 289 tl toplam 1600 tlye maal oldu bu araç değişenler far tampon demiri ön tampon onarıldı boyandı allaha şükür bunla atlattık
Yekili servise yaptırdınız sanırım?
Fiyatlar serviş işi
Benim de arka tampon(~400TL) ve demiri(~400TL) değiştirip, bagaj kapağını boyadılar(küçücük bir ezik yüzünden(, arka amblem değişti. ) ve geri vites lambası değişti ayağı kırılmış. 1600TL faturası vardı B.Düzü Birmottan.
Daha sonra:
Sol ön çamurluk boyandı,
Sol far ve davlumbaz değişti
Ön tampon tamir edildi (montaj yerleri kopmuştu) ve boyandı
""Özel serviste""
Kaskonun ödediği fiyat:470TL
Benimkide özel servis heraldekavakldere otoda yaptırdım fiyatlar biraz yüksek ama Allah'tan kasko var çünkü iki parça değişen var gerçi fiyat logosu sinyal falan isin icine girince fiyat kabarıyor
geçmiş olsun farlar fln 250 300 arası okadar pahalı değil bence o demiride çıkma al hiç gerek yok bende kaza yapmıştım tamponu bile ckma aldım 0 gibiydi
arkadaşlar bende bugün otoparktan çıkıyordum birden aps yazan sarı ışık yandı çünkü aracın arka lastiği kilitlendi bunun el freni yüzünden olduğunu söylediler ve hak verdim çnkü el freni çekili gibi ses çıkardı araç . yürümedi 10 dk falan park görevlisiyle uğraştık el frenini 3-4 kez indirip kaldırdık .birde daha önce başkası da aynı durumu yaşamış arka tekerde bir parça varmış onunla oynayınca araç yürüdü ama içim rahat değildi servisi aradım aracı götürmek için randevu alacaktım konuştuğum görevli usta olduğunu söyledi ve sorunun ne olduğunu sordu bende anlattım ondan bişey olmaz bir daha yaparsa getirin dedi ancak yokuşlarda fln el frenini çekiyorum ben ya el frenini çektiğimde yine aynı şekilde kilitlenirse araç takla filan atarsa bunun bir telikesi olur mu sizce. aynı durumu yaşayan oldumu el frenini çekme diyorlar ama araç otoparta öylece duruyor el frenini çekmezsem araç bir darbe alır eder yürürse bilen varsa bir cevap verirmisiniz lütfen
Esp isigimi ?
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Demek istediginiz anti patinaj sistemi asr sanirim fren musuri degiscek balatalarda kontrol edilcek aksatmamaniz gerek.
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri