Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
öncelikle geçmiş olsun. abs daha kısa mesafede durulsun diye değil, yavaşlama anında manevra yapılabilsin diye tekerleklerin bloke olması engellesin diye tasarlanmış bir sistemdir. daha kısa mesafede durulması için yapılan frenin panik fren oduğunu anlayıp hidrolik basıncını arttıran fren destek sistemleri mevcuttur. lastik eğer yeterince iyi değilse aracı hiç bir sistem kurtaramaz.
Geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, size bişey olmaış en önemlisi o, punto da çok üzmemiş sizi o da ekstra güzellik tabi ki..
Çok geçmiş olsun..Allah daha beterinden korusun..Freni kökledinizmi acaba?
Geçmiş olsun... Allah kimseye kaza bela vermesin.
çok geçmiş olsun.Allah tekrarını yaşatmasın.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
çok geçmiş olsun. tekrarını yaşatmasın allah. tedbir dikkat tevekkül...
Bende 20 km hız ile frn yapıp öndeki araca ufaktan bi tık tık lamıştım)) punto nun tekerleri yavaş hızlarda kaymaya daha meğimli. 100 ile giderken motor freni ile birlikte deli gibi frenlere asılsanda kaymıyor.... Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun,yalnız Hyundai tenekedir diyenlere(öncelikle bana) büyük kapak olmuşturAllah beterinden saklasın.ayrıca ben bizim araçlara maalesef pek güvenlik anlamında sıcak bakmayanlardanım,bilmiyorum ama resmen ürkek hissediyorum araç içinde.ses,takırtu,tukurtu ,gıcırtı herşey var,dökülcek gibi her an..
hocam çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Bir arkadaşın dediği gibi ABS durma mesafesini kısaltmaz ,aracın manevra kabiliyetini korumasını sağlar.Ama hyundailer de sağlammış bu arada.Saygılar.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun allah daha beterinden korusun bugün babamda evom ile kaza yapmış keskin bi virajda tır yolu ortalamış babamın karşısına çıkmıs bbmda kaçayım fln derken frene basmış arkadan gelen jetta vurmuş allaha şükür kimsede birşey yok
![]()
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin.
Çok geçmiş olsun
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
i30 da sağlammış :/ geçmiş olsun
@MTNYLMZ Size de geçmiş olsun..
çok teşekkür ederim..
metin bey sizede geçmiş olsun allah başka kaza vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri