o araç 19000 TL hasar ile perte çıkar size dip not olarak coralla ile aynı kazayı yapan arkadaşımında airbag açılmamıştı.Bizde çok şaşırdık ama sensör çalışmayınca açılmıyor.Marka ne olursa olsun
geçmiş olsun koraycım allah beterinden saklamış
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
o araç 19000 TL hasar ile perte çıkar size dip not olarak coralla ile aynı kazayı yapan arkadaşımında airbag açılmamıştı.Bizde çok şaşırdık ama sensör çalışmayınca açılmıyor.Marka ne olursa olsun
Yorumsuz bir hayat yaşamak istiyorum
Çok büyük geçmiş olsun allah daha beterinden korusun inanın içim acıdı. Ya arkadaş içiyosun tamam bunu zaman zaman herkes yapıyo o kadar promil çıktığına gör sağlam içmişsin ki baya para ödemişsin ver biraz daha parada ne kendi hayatını ne de başkasının hayatını riske atma o çarpan arkadaşa bişey yapamam ama allahından bulsun artık ne diyeyimbu kadar da olmaz... Bu airbag lerin açılmamasını merak ettim gerçekten bu kadar darbeye sensörlerin devreye girmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum nedenini öğrenirseniz ve yazarsanız sevinirim, tekrar geçmiş olsun ve bir daha olmaması dileğimle bunada şükür diyorum...
Nedeni hakkinda tek aoylenen sey sensorlere darbe gelmemesiymis. Cok tesekkurler herkese
Aracınız ne olursa olsun "airbag"e güvenmeyin,maalesef açılmayacaktır.....sizi dikkat,yavaş sürüş ve kemer kurtarır....airbag açılmayınca: şuraya darbe gelmemiş,buraya gelseydi sensör çalışırdı gibi "zırvaları" dinlersiniz....sizin bu arada kafanız darbe alır,kaşınız patlar,yüzünüz yarılır...bizim magandalar sensörü çalıştırmadan sizi yaralamada çok hünerlidir.
fotolar burada: https://forum.grandepuntotr.com/570391-post20.html
Konu levan34 tarafından (21/04/2013 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
o airbag ler ne zaman açılırmış acaba merak ettim...
Geçmiş olsun. Bir airbag açılmayan kaza da ben yaşamıştım daha 4 ay önce;
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-acilmadi.html
bizim airbag'ler sanırım kazada değil,
çiçek gibi güneşte açılsın diye yapılmış:
buyrun fotoğraf
Kaza yaparken tam sensöre denk getirinn böylece airbekler açılır....
Geçmiş olsun
punto dandik değil arkadaşlar araç sol arka tekerden darbe almış savrulması çok normal burada puntonun hızının bir önemi yok karşı taraf arkadaşın dediğine göre çok hızlıymış ve 500 m ilerde durabilmiş puntonun yerinde golf de olsa aynı pozisyon olacaktı hava yastığına gelince bu çok basit bir kaza geçmiş olsun öncelikle ama aracın airbag tetiklemesi için şaselerine darbe alması lazım merak etmeyin aracın şaselerine dayanacak kadar darbe gelmemişken araç içinde hayati tehlike yaşamazsınız
Çok geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri