her nedense tam tersi benim aklımdan geçiyor...biyerlerden para alan ben değilde başkaları gibi geliyor bana....bu kadar da övülmez bi marka....benim için doğru olanlar neden rahatsız ediyor bu kadar başkalarını...geçtiğimiz günlerde de bi çok arkadaş bu sebepten forumu terketmedi mi? ki benim bu konuyla ilgili ilk yorumuma bakarsanız markayla alakalı değil yeni nesil araçlar hep böyle dedim...benim bakış açım bu....ayrıca; markayla ilgili sorunlarım oldu evet, bu sorunları da burada yazmaya devam edeceğim...özgür bi platform burası(en azından öyle düşünüyorum)...bi çok konuda neler yaşadığımı paylaştım...şu aracı bi satsam sizin çamur dediğiniz benim benim sorun dediğim şeyleri daha da paylaşmam zaten...
Aynen..Bende merak ediyorum..Daha öncede bu tip yorumlar yaptığında,tepki çekip eleştirince arkadaşta,hep aynı söylemde bulunuyor''hiçmi kötü yönlerini yazmıycaz''yahu sen iyi yönünü hiçbir zaman yazmadınki..Hala neden bu araç avatarında,neden bu aracı kullanıyorsun ve neden hala bu formdasın merak ediyorum..Kimse araçlarımızı bir Bmw veya mercedes ile kıyaslamıyor(senden başka)..Herkez araçlarının ne oldugunu biliyor ama sizin aşağılamanız kadarda değil..
28.250 istiyorum...birini bul da hemen notere gidelim![]()
iyi yönlerini de yazdım emin ol hocam...
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...umarım bir an evvel satarım...
Konu yine her konu gibi başka yerlere sarkmış.. Arkadaşın kazasından çok Fiat'ın hatalarına dönüşmüş..
biz altımızdakini mersedes/bmw sanmıyoruz.sizin gibilerin bu güzel aracı veya genel olarak FIATI aşırı küçümsemelerine takılıyoruz.corsa, polo, i20, colt ne kalite sunuyorsa puntoda size o kaliteyi sunuyor.kısaca sınıfının standartlarında yerine görede üstün o kadar.İLave olarak FIAT (albea-palio hariç) donanım seviyesi vb özelliklerde türkiyede sattığı araçlar açısından VW nin fersah fersah ötesinde.asıl kakalayan 60-70 bin TL ye kapak jantlı espsiz araç satanlar.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Allah rızası için satın kurtulun önce forum sizlerden kurtulsun sonra millet, sonra Türkiye. Gidin en iyisini alın kurtulun arkadaş. Fiat ee!! kaka!! püüü!! Gidin hadi kalabalık etmeyin buralarda. Hesabınızı da kapattırın giderken bir zahmet.
Arkadaşım son kasa Ford Fiesta (Titanium) ile tam 3 takla attı ve bir tane bile Airbag açılmadı.
O aracın içinden burnu bile kanamadan çıktı. Önemli olan da bu.
Vurduğu YER, Vuruş AÇISI ve ŞİDDETİ uygun değilse Airbag'in açılmaması gerekiyor zaten
Örneğin aracın sol arka çamurluğuna dik gelen bir darbe varsa bu MOMENT oluşturur araç (saat yönünün tersinde) dönmeye başlar ve şoför aracın içinde kapıya doğru değil İÇERİ doğru savrulma etkisi yaşar (saat yönünde savrulmuş olur) AİRBAG neden açılsın, açılıp ne yapacak bir darbe de o mu vursun?
Ayrıca gidin istediğiniz aracın kaportasına (kapı çalar gibi) vurun Grande Punto'dan çıkan sesin tokluğu birçok araçta YOK YOK YOK.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Yukarıdaki yazıyı şuan Honda CİVİC'e binen bir dostunuz şöylüyor bazıları hala binmekte olduğu aracı kötülüyor ben bunu anlamadım gitti![]()
![]()
![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
tabi koskoca dünyanın kabul ettiği güvenlik testi euro n-cap 5 yıldız vermiş o yanlış ama bizim çok akıllı halkımızın dediği doğru nede olsa ?! değil mi ? adam daha punto yu kullanmamış öndeki fiat logosunu görünce aracı doğan zannediyor ? eski araçlara sağlam demişsin araç sağlamda içinden sen sağlam olarak çıkabiliyor musun ? aracın kaportasını aldığı hasarmı önemli yoksa yaşam alanına aldığı darbemi önemli sence ? ALLAH korusun ölümcül bir kaza geçirsen önce içindeki canlılaramı bakarsın yoksa aracın kaportası ne kadar hasar almışmı diye bakarsın ? ALLAH için işkembeden yorum yapmayalım o çok sağlam dediğin eski kasa tank volvo ile günümüzün plastik tamponlu kağıt dediğin renault modus un şu videosunu izlemeni tavsiye ediyorum
Fifth Gear - Renault Modus vs Volvo 940 crash test - YouTube
geçmiş olsun arkadaşım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri