Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
113 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Bir hikaye daha son buldu; aracım artık pert

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Standart Ynt: Bir hikaye daha son buldu; aracım artık pert

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahkama selam yola devam....altımızdakileri bmw, mercedes sandığımız sürece bu mantıkla avrupa daha çok araç kakalar bize...gerçekleri görme kapasitemiz her nedense 30binliralık arabaya binince yok oluyor...kapının önüne kuş serilerinin devamını koyduk mu kral sanıyoruz kendimizi...altın direksiyon gün gelir arabanın içinde at taşırken o atın biryerine kaçabilir nazarlara gelmeyelim..allah kimseye kaza bela vermesin...güzel sürüşlerimiz olsun...
    Hocam siz para mi aliyorsunuz bi yerlerden fiata puntoya camur atmak icin? Ne zaman gorsem hep negatif yorum hep elestiri... madem bilmiyorsunuz isin teknik yonunu biliyormus gibi yazip kendinizi utandirmayin.

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

her nedense tam tersi benim aklımdan geçiyor...biyerlerden para alan ben değilde başkaları gibi geliyor bana....bu kadar da övülmez bi marka....benim için doğru olanlar neden rahatsız ediyor bu kadar başkalarını...geçtiğimiz günlerde de bi çok arkadaş bu sebepten forumu terketmedi mi? ki benim bu konuyla ilgili ilk yorumuma bakarsanız markayla alakalı değil yeni nesil araçlar hep böyle dedim...benim bakış açım bu....ayrıca; markayla ilgili sorunlarım oldu evet, bu sorunları da burada yazmaya devam edeceğim...özgür bi platform burası(en azından öyle düşünüyorum)...bi çok konuda neler yaşadığımı paylaştım...şu aracı bi satsam sizin çamur dediğiniz benim benim sorun dediğim şeyleri daha da paylaşmam zaten...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam siz para mi aliyorsunuz bi yerlerden fiata puntoya camur atmak icin? Ne zaman gorsem hep negatif yorum hep elestiri... madem bilmiyorsunuz isin teknik yonunu biliyormus gibi yazip kendinizi utandirmayin.

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Aynen..Bende merak ediyorum..Daha öncede bu tip yorumlar yaptığında,tepki çekip eleştirince arkadaşta,hep aynı söylemde bulunuyor''hiçmi kötü yönlerini yazmıycaz''yahu sen iyi yönünü hiçbir zaman yazmadınki..Hala neden bu araç avatarında,neden bu aracı kullanıyorsun ve neden hala bu formdasın merak ediyorum..Kimse araçlarımızı bir Bmw veya mercedes ile kıyaslamıyor(senden başka)..Herkez araçlarının ne oldugunu biliyor ama sizin aşağılamanız kadarda değil..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

.şu aracı bi satsam sizin çamur dediğiniz benim benim sorun dediğim şeyleri daha da paylaşmam zaten...
    Satta sende kurtul PUNTO sevenlerde kurtulsun..

8. Bu mesajı için 2 kişi fotobelit'ye teşekkür etti:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

28.250 istiyorum...birini bul da hemen notere gidelim

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

28.250 istiyorum...birini bul da hemen notere gidelim
    Madem bukadar değersiz aracın neden bukadar fiyat istiyorsun..Bak arabalarımız rezil..20 yaz gitsin..

11. Bu mesajı için 3 kişi fotobelit'ye teşekkür etti:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

iyi yönlerini de yazdım emin ol hocam...

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

iyi yönlerini de yazdım emin ol hocam...
    Sevindim hocam..Puntocu olarak teşekkür ederim.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem bukadar değersiz aracın neden bukadar fiyat istiyorsun..Bak arabalarımız rezil..20 yaz gitsin..
    valla bu değerli harika muhteşem punto için 2 aydır 1 (BİR) kişi arayıp sordu elimde patladı sanırım

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

valla bu değerli harika muhteşem punto için 2 aydır 1 (BİR) kişi arayıp sordu elimde patladı sanırım
    sanmıyorum,piayasa 1 ay sonra canlanır...Hayırlı satışlar..

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...umarım bir an evvel satarım...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevindim hocam..Puntocu olarak teşekkür ederim.
    gerek multijet olsun gerek fire olsun bana göre harika motor koymuş adamlar mesela....

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

Konu yine her konu gibi başka yerlere sarkmış.. Arkadaşın kazasından çok Fiat'ın hatalarına dönüşmüş..

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    euro ncap'in 5 yıldız verdiği bir otomobilin de mukavva, plastik olabildiğini öğrenmemi sağlamış araç.

"zaten araç çarpışmada ne kadar çok hasar alıyorsa o kadar güvensiz demek diye biliyorum ben. darbe emme, kinetik enerjiyi azaltma gibi şeyler nedir hiç bilmiyorum, arabayı karbon çelikten üretiyorlar sanırım yıllardır. en güvenli arabalar da eski amerikanlar tabii. sağlamlıkla güvenliği sıklıkla birbirine karıştırırım ben. araba 90la ağaca girdiğinde ben de 90la direksiyona gireyim istiyorum. clioların da kaportasının bir kısmının plastikten üretilmiş olduğunu biliyorum ama çaktırmıyorum. hem punto'ya "ya doğan, şahin vıdı vıdı" diyorum ama clio'ya "reno 12 toros vardı hatırlatırım. reno böyk!" diyemem, ayıp olur fransa'ya karşı. hatta türkiye'nin fiat'ın üçüncü büyük pazarı olduğundan ve kuş serisinin yalnızca talep düşmediği için yıllarca üretimde kaldığından, ve hatta üretimden kalktığında fiat türkiye'nin uzun süre sendelediğinden de haberim yok. bu adamlar araba tasarlamayı bilmiyor sanıyorum.

tasarım ne demektir haberim yok, guigiaro kimdir, nedir hiç bilmem. bu alet maserati takliti olmuş, onu iyi bilirim. maserati de ferrari'nin, değil mi? zaten ferrari'nin tasarımlarının süper, gerisinin boş olduğunu biliyorum. ferrari de fiat'ın mı? yok artık lebron james! çocuk mu kandırıyorsunuz? olsun bir şey olmaz. zaten ben sokakta vectra'yla uno'yu, clk ile xc90'ı da birbirine karıştırıyorum zaten. bakın bu da corsa... yok yok punto galiba. neyse...

iç hacim benim için herşey, alacağım araba yürüyen en geniş araba olsun istiyorum. arabayla at taşımayı düşünüyorum, hem otomobil sınıfları da nedir, sınıfının en geniş iç hacmi ne demektir hiç bilmem. hepsinden geniş olsun istiyorum. evet evet ben en iyisi yürüyen bir buick alayım, ön koltukta 3 kişi otururuz.

ah ben 10 yaşında tipoların hala 10.000ytl'ye alıcı bulduğunu da bilmiyorum. bu araç da kesin 5 paraya alıcı bulamaz. gerçi ben sıfırını diğerlerinden ucuz aldığım arabayı ikinci elde hepsinden pahalı satayım istiyorum ama olsun, beni böyle kabul edin.

bu arabanın malzemesi kötü. içi bildiğin plastik. halbuki ben 25000 liraya aldığım arabada altın direksiyon simidi, gümüş vites topuzu isterim.

ben araba pahalı araba iyidir diye bilirim. sürümden satmak ne demek, pazar payı ne demek hiç anlamam. hem bakımlarda tamiratlarda da servislerin ******** kan almasından çok hoşlanıyorum. opel'in hastasıyım mesela. astra aldım ilk çıktığında en üst spor modelinden, 2 ay boyunca her hafta düzenli olarak yolda kaldım, opel her seferine arızayı giderdiğini söyledi ve arabayı geri almadı. mahkemeyle zorla geri aldılar.* o kadar memnun oldum ki... mahkemelerle, avukatlarla uğraşmaya da bayılırım, opel alayım yine ben, vectra alırım mesela, lastiğini bile serviste şişirtirim. hahayt çok mutluyum!
    punto mu? konu neydi?"

hiç anlayabilmiş değilim niye insanların fiat'a bu kadar *** attığını. nihayetinde bir arabadır, eskilerle ya da diğer modellerle alaksı yoktur, seven alır, sevmeyen almaz. ama euro ncap'in 5 yıldızı varken alete mukavva bile deniyorsa bir bokluk vardır bu işte bence. fiat manyağı değilim. mesela stilo oldukça güzel bir model olmasına rağmen mantıksız etiketlere sahipti. v40 fiyatına stilo satmaya çalışmak büyük bir hataydı bence. ama bu alet güzel, ucuz, güvenli, sınıfındaki diğer tüm araçlardan zengin bir donanıma sahip. kötü yanları söylenmeli ama durduk yerde mukavva, mika gibi yakıştırmalar yapmak, doğan'a, şahin'e benzetmek, araç piyasaya çıkalı 3 gün olmuşken ikinci el fiyatı hakkında kehanetlerde bulunmak bir nevi marka düşmanlığı gibi geldi bana.

Kaynak: ekşisözlük
    ALINTIDIR

Sent my iPad using

tek kelimeyle harika özetleyip çok güzel ironi yapmışsınız diyecektim ki ekşiden alıntıymış

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

ahkama selam yola devam....altımızdakileri bmw, mercedes sandığımız sürece bu mantıkla avrupa daha çok araç kakalar bize...gerçekleri görme kapasitemiz her nedense 30binliralık arabaya binince yok oluyor...kapının önüne kuş serilerinin devamını koyduk mu kral sanıyoruz kendimizi...altın direksiyon gün gelir arabanın içinde at taşırken o atın biryerine kaçabilir nazarlara gelmeyelim..allah kimseye kaza bela vermesin...güzel sürüşlerimiz olsun...
    biz altımızdakini mersedes/bmw sanmıyoruz.sizin gibilerin bu güzel aracı veya genel olarak FIATI aşırı küçümsemelerine takılıyoruz.corsa, polo, i20, colt ne kalite sunuyorsa puntoda size o kaliteyi sunuyor.kısaca sınıfının standartlarında yerine görede üstün o kadar.İLave olarak FIAT (albea-palio hariç) donanım seviyesi vb özelliklerde türkiyede sattığı araçlar açısından VW nin fersah fersah ötesinde.asıl kakalayan 60-70 bin TL ye kapak jantlı espsiz araç satanlar.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford ka ya bişey olmamışda puntoda bukadar hasarmı olur yav, çok geçmiş olsun neyseki canınıza birşey olmadı, bence airbaglerin açılmaması çok yanlış ben ek paket alıyım evomu alırken 8 airbag olsun ve bitane bile açılmasın adam savrulmuş demek o an takla atsa dahi açılmayacak böyle bi saçmalıkmı var nereden vurursa vursun araç şiddetli derecede her araçta airbag açılır arkadaşlar illa burundan girecek diye birşey yok arkadan vursada öne savrulan biziz çok yanlış düşünüyosunuz. o volvo kısmındada adamlar rezil olmamış tam tersi kamyon altına giren araçları airbage ihtiyacı dahi yok eski sağlam araçlarda airbagmı vardı şimdiler kağıt gibi dağıldığı için airbag koydular ve gördüğüm her puntoda malesef kağıt gibi dağılıyor dandık dedikleri gerçekten doğruymuş
    Allah rızası için satın kurtulun önce forum sizlerden kurtulsun sonra millet, sonra Türkiye. Gidin en iyisini alın kurtulun arkadaş. Fiat ee!! kaka!! püüü!! Gidin hadi kalabalık etmeyin buralarda. Hesabınızı da kapattırın giderken bir zahmet.

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Arkadaşım son kasa Ford Fiesta (Titanium) ile tam 3 takla attı ve bir tane bile Airbag açılmadı.
    O aracın içinden burnu bile kanamadan çıktı. Önemli olan da bu.

Vurduğu YER, Vuruş AÇISI ve ŞİDDETİ uygun değilse Airbag'in açılmaması gerekiyor zaten

Örneğin aracın sol arka çamurluğuna dik gelen bir darbe varsa bu MOMENT oluşturur araç (saat yönünün tersinde) dönmeye başlar ve şoför aracın içinde kapıya doğru değil İÇERİ doğru savrulma etkisi yaşar (saat yönünde savrulmuş olur) AİRBAG neden açılsın, açılıp ne yapacak bir darbe de o mu vursun?

Ayrıca gidin istediğiniz aracın kaportasına (kapı çalar gibi) vurun Grande Punto'dan çıkan sesin tokluğu birçok araçta YOK YOK YOK.
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Yukarıdaki yazıyı şuan Honda CİVİC'e binen bir dostunuz şöylüyor bazıları hala binmekte olduğu aracı kötülüyor ben bunu anlamadım gitti
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford ka ya bişey olmamışda puntoda bukadar hasarmı olur yav, çok geçmiş olsun neyseki canınıza birşey olmadı, bence airbaglerin açılmaması çok yanlış ben ek paket alıyım evomu alırken 8 airbag olsun ve bitane bile açılmasın adam savrulmuş demek o an takla atsa dahi açılmayacak böyle bi saçmalıkmı var nereden vurursa vursun araç şiddetli derecede her araçta airbag açılır arkadaşlar illa burundan girecek diye birşey yok arkadan vursada öne savrulan biziz çok yanlış düşünüyosunuz. o volvo kısmındada adamlar rezil olmamış tam tersi kamyon altına giren araçları airbage ihtiyacı dahi yok eski sağlam araçlarda airbagmı vardı şimdiler kağıt gibi dağıldığı için airbag koydular ve gördüğüm her puntoda malesef kağıt gibi dağılıyor dandık dedikleri gerçekten doğruymuş
    tabi koskoca dünyanın kabul ettiği güvenlik testi euro n-cap 5 yıldız vermiş o yanlış ama bizim çok akıllı halkımızın dediği doğru nede olsa ?! değil mi ? adam daha punto yu kullanmamış öndeki fiat logosunu görünce aracı doğan zannediyor ? eski araçlara sağlam demişsin araç sağlamda içinden sen sağlam olarak çıkabiliyor musun ? aracın kaportasını aldığı hasarmı önemli yoksa yaşam alanına aldığı darbemi önemli sence ? ALLAH korusun ölümcül bir kaza geçirsen önce içindeki canlılaramı bakarsın yoksa aracın kaportası ne kadar hasar almışmı diye bakarsın ? ALLAH için işkembeden yorum yapmayalım o çok sağlam dediğin eski kasa tank volvo ile günümüzün plastik tamponlu kağıt dediğin renault modus un şu videosunu izlemeni tavsiye ediyorum

Fifth Gear - Renault Modus vs Volvo 940 crash test - YouTube

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

geçmiş olsun arkadaşım...

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon