Dostum yollar cok kötü demissin, 17 inç jantla arabaya ve kendine yazık etme bence. Standart 15 inç jantlarla kullan derim. (2013 model lounge'lar 16 inç jantla geliyor sanırım)
fiat doblo aracımı verip sıfır punto aldım 42tlye metalik gümüş 75lik pop modeli 1 ayda 5defa farklı arızalardan servise gittim tanıdık birine götürdüm şüphelendiğim için araç boyalı çıktı bunun yanı sıra 2inci ayda boya atmaları oldu merkezini aradım derken bilirkişi geldi baktı gitti tutanakta dış etken denildi beni aradılar size jest yapıcaz boyatıcaz dediler yok dedim mahkemeye vercem dedim çok ısrarcı olunca ve devamlı arayınca ne model istersiniz dediler bende 95lik lounge dedim 1.500tl farkla ilk türkiyeye gelen lounge aldım film gibiydi uğraştırdılar fakat aracımdan memnunum düşünün iade ettiğim araçta tek özellik mp3 çaları vardı+75lik gitmiyor çekmiyor 165km son hızbagaj aydınlatması bile yoktu...fakat şimdiki aracımda yok yok motor permormansı 10 numara nissan juke..clio...opel....polo...golf....fiesta bunlar hep stop lambamı görmüş araçlar tavsiyem 95lik loung dur
Dostum yollar cok kötü demissin, 17 inç jantla arabaya ve kendine yazık etme bence. Standart 15 inç jantlarla kullan derim. (2013 model lounge'lar 16 inç jantla geliyor sanırım)
Senin düşündüğü aracı ben bır ay önce aldım.bu s&s olayı 95 liklerde sabit almama gibi bir şansınız yok esp lounge pakette gelmıyor 1050 tl gibi bir fiyat verip ekstra olarak alıyorsunuz ki almanızıda tavsiye ederim
onun dışın spor pakete gelirsek bende alcaktım fakat fiyatı 1000 tl nin üzerinde ve bunları dışarıda yaptırmaya calıştığınızda daha uygun fıyata gelıyor en azından bursada öyle.hi-fi ses sistemi dediği olaya sakın aldanmayın aracın orjinal hoparlörleri beş para etmez zaten her biri 20w gücünde varın siz düşünün gerisini ben aracı aldığın gün gittim kendi çapında bir de tesisat yaptırdım şu anda gayet memnunum aractan alalı 1000 km olmasına karşın ortalama tüketim 5.9 gösteriyor başka sormak istediğiniz sorular varsa cevaplamaya çalışırım
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Emre kardeş.
Nisan ayından beri araç almadın mı acaba?
Ayrıca ben 2012 de dynamic 95 lik evo aldım. Benim araç dualogic olduğundan esp standart donanımda geldi. Ayrıca arkadaşların yazdıklarından bildiğim kadarıyla 75 liklerin performansı bir nebze kötü. Bende 75 lik kullanmadığım için kendi yorumumu yapamayacağım.
Ben skydome da koydum herşeyi ile peşinde 45 e geldi temmuz pulunu onlar yatırdı plakayı onlar çıkardı vs
Parayı denkleştirme konusunda çıkan sıkıntılar nedeniyle biraz ertelemek zorunda kaldım. 9 temmuzda aracı sipariş verdim araç TR de yok italyadan gelicek 2,5 aylık bir süre zarfında 1,3 m.jet s&s 95lik + esp + sporkit + rock siyah bayi peşin 46 bin tl fiyat verdi ötv indirimli alıyorum 34 e geliyor trafik sigortası içinde
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
Hayırlı uğurlu olsun Allah tekerini düz bastırsın
Âmin. Sağolun Allah herkese nasip etsin. Allah herkesin tekerleğini düz bastırsın inşallah
Hayırlı olsun
Ötv indirimli nasıl oldu sorması ayıp![]()
Arkadaşlar bugun fiat bayisinden geçiyordum 09.07.2013 tarihinde sipariş verdiğim puntomun durumunu öğrenmek için uğrayayım dedim puntomun 2 hafta sonra geleceğini öğrendim benim için süpriz oldu söyledikleri tarihten 1 ay önce geliyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri