evet yanlış anlamışımama Qashqai de önü yamulunca baya bi puntoya benzemiş
![]()
evet yanlış anlamışımama Qashqai de önü yamulunca baya bi puntoya benzemiş
![]()
kaza tutanağını iki taraf imzaladıktan sonra karşı tarafın kaskosu karşılar ve sizin kaskonuz delinmez diye düşünüyorum...
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Cok gecmis olsun
obsessed the red
sigorta şirketinde çalışanlar aranıyor![]()
Geçmiş olsun.![]()
Evet satışta biraz uğraşıyorsun 1 defa satışa koydum moralim bozuldu ve satıştan kaldırdım. Bazı arkadaşlar bunu fırsat bilip fiyatı öldürmeye çalışıyorlar. örnek vereyim. Mesela 20.000tl yazıyorsun araca adam aracı görmeden göstermeden telefondan 15.000tl ye hemen alayım gibi abuk sabuk tekliflerde bulunuyorlar.
adama anlatmaya çalışıyorum sadece kapı serviste değişti diyorum. adam bana kalkıp 7000 tl kapıyamı aldılar başka hasarlarıda var diyip yine fiyatı düşürmeye çalışıyor. halbüki bilmiyorlarki sadece kapı değişiminde 20 kalem ürün var ya.
bende şaşırmıştım ilk etapta ama faturayı görünce hak verdim doğrusu. kapı dediğinde insanlar boş kapı zannediyor ama öğle değil en ufak klipsinden tut kapıdaki kolonlara, kapı açma yayına, cam kaldırma krikosu falan filanına kadar hepsi sıfır geliyor ve takılıyor.
Çok geçmiş olsun.Talihsiz bir kaza olmuş.Karayolu olarak kabul edilmeyen site içi yolları trafik sigortası karşılıyormu ? Karşılamıyorsa size çarpan aracın sahibi zararınızı bir şekilde tazmin etmek zorunda dolayısıyla aracınızın hasarı resmi kayda girmeyeceği için hasar kaydı sorgulamasında aracınız hasarsız gözükecektir.Karşı tarafın size hasar bedeli ödemesi yapmasında sıkıntı yaşarsanız ister istemez hukuki sürec başlatarak hasarınızı tahsil edeceksiniz.İnşallah sorunsuz sekilde hasar bedeli tahsil eder rahatsız edici durumdan bir an önce kurtulursunuz.
Konu khanunl tarafından (06/04/2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
çok büyük geçmiş olsun yeminle kendi arabama olmuş gibi içim gitti.allah beterinden korusun. değer düşmesi hakkında bence hiç öyle dava falan uğraşmayın sonuçta bilerek olmamış bişey kaza bu benimde böyle değer kaybından çok canım yandı ama olsun bence sigortadan yaptırın bişi olmaz büyük bi ihtimal değişim olmaz orası boya olur.başınızın gözünüzün sadakası olsun yarın birgün bizim neler yapacağımız başımıza nelerin geleceği belli olmaz.ama tabiki herşeyi sonuçta siz bilirsiniz benimki sadece bi tavsiye.tekrar geçmiş olsun.
Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Olayın sıcaklığıyla aracımı çok inceleyememiştim. Arka çamurluğun üstü (metal olan kısım) çok fena göçmüş hatta uç tarafı resmen kağıt gibi katlanmış. Ve bildiğim kadarıyla bu parça değişmiyor yani araba iskeletinin bir parçası,nasıl düzeltecekler valla aklım almıyor.
Düzeltirler merak etme hocam. yeter ki fazla macun kullanmasınlar![]()
Büyük geçmiş olsun![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Karşı tarafın kaskosu varsa eğer dava açılabilir, zaten kaskoyu neden yaptırıyoruz?
Karşı tarafın hasarını/zararını karşılamak için?
Aracı parkediyorsunuz ve sabahında 3 parça boyalı bir aracınız oluyor. (hadi tamponu saymadık diyelim...)
Davada belirlenen masrafı, karşı tarafın kaskosu size ödemesi lazım.
abi büyük geçmiş olsun uhhh dedim bağıra çağıra. otopark park etme oyunları var nette onlar gibi bişi yapmış abla resmen. Trafikte olsa kazadır olur derdim ama otopark be kardeşim her türlü hakkını savunmalısın bence. bu aracı satmak artık bi sorun. her tarafında boyası ıvırı zıvırı derken alıcının değer düşürmemesi imkansız. hee bide son olarak gözünüz aydın abi Allah analı babalı büyütsün![]()
Sakalım çok , sözüm yok !
2008 Fiat Grande Punto 1.3 multijet dynamic 90 hp Dualogic
2007 Seat Altea 1.6 Staylance 102 hp
Geçmiş olsun hocam, eğer değer kaybı davasında talep ettiğiniz parayı karşı tarafın kaskosu karşılayacaksa kesinlikle açın bence davayı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri