Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Cana geleceğine mala gelsin dedik ama bu kadarına da YUHHH

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Alıntı uurknkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence araç baya bi değer kaybeder.. bagaj çok sorun değil ama ön tarafa vurması iyi olmamış... bence aranızda halledemiyorsanız dava açın...
    Aracın önünde hiç birşey yok. 3 resimdeki araç bana çarpan nissan. Onun ön sağ dağıldı

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

evet yanlış anlamışım ama Qashqai de önü yamulunca baya bi puntoya benzemiş

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı volkankeser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ki sigortadan yaptırırsanız biliyorsunuz ki hasar kaydı çıkacak aracın ona göre iyi karar verir ve ortalama ne kadar bi hasar kaydı yapılacak iyice bilgilenin.
    yoksa ileride benim gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
    sağ kapımda sürtmeden dolayı kapı sacı yırtıldı ve ne kadarlık bir hasar olabilir ki dedim ve sigortadan komple serviste yeni kapı takıldı. sorun olmaz diye düşündüm kendimce keşke öyle düşünmeyip arkasına düşmeliydim konunun ve tramerde hasar kaydım var sadece kapım değişti.... ne kadar olduğunu tahmin edermisiniz bilmiyorum ama 7000tl küsürlük hasar kaydı girildi... gerisini siz düşünün artık....
    Volkan sanada geçmiş olsun. Peki aracın bu kadar masrafı olması ne gibi sorunlara yol açıyor. Senin sigortan karşıladı diye kasko bozulmuştur. Onun dışında hasar yuksek gozuktuğü için satıştamı sorun yaşıyorsun?

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Sigorta kaza raporu olmadan hiçbirşeyi ellemez. sanırım kaza da otoparkta olmuş göründüğü kadarıyla... trafik buralara karışmıyor... ancak kendi full kaskonuz varsa yaptırabilirsiniz... yani bildiğim bu.. farklı olabilir...
    Karşı tarafın ve benim kaskom var. Kaza tutanağını karşı tarafın kasko şirketine vereceğim. Kasko tamiri yaptıracaktır.Park halindeki duran araca çarpınca %100 karşı taraf kusurlu çıkar diye düşünüyorum.Bu durumda da kaskomda bozulmamış olur inşallah.

UĞUR KONAKCI
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah

kaza tutanağını iki taraf imzaladıktan sonra karşı tarafın kaskosu karşılar ve sizin kaskonuz delinmez diye düşünüyorum...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı WILD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vurup kaçma yok aslında. Sitenin güvenliği beni çağırdı gittiğimde kazayı yapan bayan ve araç ordaydı. Ben kurallara uygun park halinde olduğum için duran arabaya vurmaktan %100 kusurlu karşı taraf çıkar diye düşünüyorum. Diğer aracında fotosunu yukarı koydum. Araç 2011 de sıfır aldım. 30.000 TL ye.Tamir edilmiş hali 2 elde %25 değer kaybeder mi?
    Aracımın arka tampon, çamurluğun üstü ve arka kapı göçmüş.Sol ön kapıda da derin çizikler var.
    İkici elde deger kaybeder muhakkak ama (%25) 7.500 tlde deger kaybetmez sanırım en fazla 2-3 bın kaybeder okadar ama yasal olarak deger kaybı ısyete bılırsınız bu ısıde en ıyı sıgortacılar bılır
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

Cok gecmis olsun
    obsessed the red

UĞUR KONAKCI
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah

sigorta şirketinde çalışanlar aranıyor

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Standart Cana geleceğine mala gelsin dedik ama bu kadarına da YUHHH

Geçmiş olsun.

volkan keser
    volkankeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 16

Volkan sanada geçmiş olsun. Peki aracın bu kadar masrafı olması ne gibi sorunlara yol açıyor. Senin sigortan karşıladı diye kasko bozulmuştur. Onun dışında hasar yuksek gozuktuğü için satıştamı sorun yaşıyorsun?
    Evet satışta biraz uğraşıyorsun 1 defa satışa koydum moralim bozuldu ve satıştan kaldırdım. Bazı arkadaşlar bunu fırsat bilip fiyatı öldürmeye çalışıyorlar. örnek vereyim. Mesela 20.000tl yazıyorsun araca adam aracı görmeden göstermeden telefondan 15.000tl ye hemen alayım gibi abuk sabuk tekliflerde bulunuyorlar.
    adama anlatmaya çalışıyorum sadece kapı serviste değişti diyorum. adam bana kalkıp 7000 tl kapıyamı aldılar başka hasarlarıda var diyip yine fiyatı düşürmeye çalışıyor. halbüki bilmiyorlarki sadece kapı değişiminde 20 kalem ürün var ya.
    bende şaşırmıştım ilk etapta ama faturayı görünce hak verdim doğrusu. kapı dediğinde insanlar boş kapı zannediyor ama öğle değil en ufak klipsinden tut kapıdaki kolonlara, kapı açma yayına, cam kaldırma krikosu falan filanına kadar hepsi sıfır geliyor ve takılıyor.

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

Çok geçmiş olsun.Talihsiz bir kaza olmuş.Karayolu olarak kabul edilmeyen site içi yolları trafik sigortası karşılıyormu ? Karşılamıyorsa size çarpan aracın sahibi zararınızı bir şekilde tazmin etmek zorunda dolayısıyla aracınızın hasarı resmi kayda girmeyeceği için hasar kaydı sorgulamasında aracınız hasarsız gözükecektir.Karşı tarafın size hasar bedeli ödemesi yapmasında sıkıntı yaşarsanız ister istemez hukuki sürec başlatarak hasarınızı tahsil edeceksiniz.İnşallah sorunsuz sekilde hasar bedeli tahsil eder rahatsız edici durumdan bir an önce kurtulursunuz.
    Konu khanunl tarafından (06/04/2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

çok büyük geçmiş olsun yeminle kendi arabama olmuş gibi içim gitti.allah beterinden korusun. değer düşmesi hakkında bence hiç öyle dava falan uğraşmayın sonuçta bilerek olmamış bişey kaza bu benimde böyle değer kaybından çok canım yandı ama olsun bence sigortadan yaptırın bişi olmaz büyük bi ihtimal değişim olmaz orası boya olur.başınızın gözünüzün sadakası olsun yarın birgün bizim neler yapacağımız başımıza nelerin geleceği belli olmaz.ama tabiki herşeyi sonuçta siz bilirsiniz benimki sadece bi tavsiye.tekrar geçmiş olsun.

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Olayın sıcaklığıyla aracımı çok inceleyememiştim. Arka çamurluğun üstü (metal olan kısım) çok fena göçmüş hatta uç tarafı resmen kağıt gibi katlanmış. Ve bildiğim kadarıyla bu parça değişmiyor yani araba iskeletinin bir parçası,nasıl düzeltecekler valla aklım almıyor.

volkan keser
    volkankeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 16

Düzeltirler merak etme hocam. yeter ki fazla macun kullanmasınlar

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Olayın sıcaklığıyla aracımı çok inceleyememiştim. Arka çamurluğun üstü (metal olan kısım) çok fena göçmüş hatta uç tarafı resmen kağıt gibi katlanmış. Ve bildiğim kadarıyla bu parça değişmiyor yani araba iskeletinin bir parçası,nasıl düzeltecekler valla aklım almıyor.
    arabalarımızın tam o kısmı bombeli olduğundan, herhangi bir darbede hemen eziliyor. Benim aracımında aynı yerde bu kadar olmasa da ezilmişliği vardı, servis halletmiş ilk günkü gibi merak etmeyin. Bu arada büyük geçmiş olsun..

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Büyük geçmiş olsun
    Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Karşı tarafın kaskosu varsa eğer dava açılabilir, zaten kaskoyu neden yaptırıyoruz?
    Karşı tarafın hasarını/zararını karşılamak için?

Aracı parkediyorsunuz ve sabahında 3 parça boyalı bir aracınız oluyor. (hadi tamponu saymadık diyelim...)

Davada belirlenen masrafı, karşı tarafın kaskosu size ödemesi lazım.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Sigorta kaza raporu olmadan hiçbirşeyi ellemez. sanırım kaza da otoparkta olmuş göründüğü kadarıyla... trafik buralara karışmıyor... ancak kendi full kaskonuz varsa yaptırabilirsiniz... yani bildiğim bu.. farklı olabilir...
    Doğrudur o zaman en iyisi karşı tarafın kaskosu halleder.. O da olmadı karşı taraf serviste çıkan masrafı karşılar ama şu da var az buz masraf çıkarmaz servisler... En insaflı yol karşının kaskosu gözüküyor..

Okan Kaya
    Kanky kanky54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    54 ZE 344
    Edilen teşekkür: 21

abi büyük geçmiş olsun uhhh dedim bağıra çağıra. otopark park etme oyunları var nette onlar gibi bişi yapmış abla resmen. Trafikte olsa kazadır olur derdim ama otopark be kardeşim her türlü hakkını savunmalısın bence. bu aracı satmak artık bi sorun. her tarafında boyası ıvırı zıvırı derken alıcının değer düşürmemesi imkansız. hee bide son olarak gözünüz aydın abi Allah analı babalı büyütsün
    Sakalım çok , sözüm yok !

2008 Fiat Grande Punto 1.3 multijet dynamic 90 hp Dualogic
    2007 Seat Altea 1.6 Staylance 102 hp

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Geçmiş olsun hocam, eğer değer kaybı davasında talep ettiğiniz parayı karşı tarafın kaskosu karşılayacaksa kesinlikle açın bence davayı.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon