Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Punto Kaza!!

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

kaza bu olur arkadaşlar. bende geri geri gelirken arkadaki civic ile çarpıştım. Adı üstünde kaza bu. Birileri hata yapıyor ki kazalar oluyor.
    Yanlız görüntü biraz hızlandırılmış ya da hızlı kayıt edilmiş.

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Bence bayan sürücü hız limitinide aşmış..Bir arkadaşın dediğine göre,orda genellikle bu dönüşler yapılıyormuş(puntonun oldugu yerden)..Ozaman oraya ışık veya döner kavşak gibi bir şey yapılabilirmiş..Suçlu çok,ama malesef olan olmuş..Bundan sonrası için önlem alınmalı..Jeep teki bayan sürücüye önlem almak biraz zor tabi

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

bence iki tarafta da suç var, neyse ki can kaybı yok.
    FIAT LINEA 1.3 EASY

Ahmet Çemrek
    kbc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JL3254
    Edilen teşekkür: 4

Bayan olsun erkek olsun henüz soförlüğü tam oturtamamış insanların hız yapmasını hiç anlamıyorum.. Punto trafik kurallarına göre hatalı, jipin sahibi de uykudan yeni kalkmış heralde bu kadar da reflekssiz olamaz bir insan.

ozz kut
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 33

Her ikisi de hatalı arkadaşlar.Biri sol şeritten dönmeye çalışıyor,diğeri de hız limitlerini aşmış.Kazanın kadını erkeği olmaz iki sürücüye de geçmiş olsun...Kötü bir kaza...

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

iki tarafta 50-50 kusurlu arkadan çarpma, hızın yüksek olmasıjip, punto için dönüş işareti ve işaretçileri olmayan yerden dönüş veya u dönüşü yapmaya çalışması

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Çok kötü vurmuş gerçekten.Ayrıca puntonun bu kazada bu kadar hasar alması beni düşündürdü.Galiba puntonun vurduğu tarafta aracın iç şasi kısmı bile eğilmiş.Kazalı tarafa bakıldığında aracın ortası çökmüş gibi gözüküyor.Jip de olsa bence bu kadar hasar almamalıydı.Niye bu kadar fazla hasar almış acaba?

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Arkadan çarpan suçludur herzamna tabiki bayan sürücü diye kimse laf atmasın bence tamam hızlıdırda erkekler yavaşmı sürüyor. Burda dikkatsizlik vs yok bayanda bence hızlı girmiş o an duramaz hiç bir şekilde. Fakat punto lu arkadaş ileriden U yapıp ters istikamette dönmesi gerekiyor. Yolun yaklaşık 350 mt ilerisinde U dönüş yeri var orayı kullanmayıp dönülmemesi gereken yerden dönmeye kalkmış baktın uygun değil niye duruyorsun. Jipin çarpması kötü olmuş otomobil olsa bukadar büyük olmayacağı kanatindeyim. ssangyong da amma sağlammış böyle birşey beklemezdim o markadan.

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

Alıntı rehber28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadan vuran daima sucludur onundekı arabaya dıkkat etmesı gerekiyor
    Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadan çarpan suçludur herzamna tabiki bayan sürücü diye kimse laf atmasın bence tamam hızlıdırda erkekler yavaşmı sürüyor. Burda dikkatsizlik vs yok bayanda bence hızlı girmiş o an duramaz hiç bir şekilde. Fakat punto lu arkadaş ileriden U yapıp ters istikamette dönmesi gerekiyor. Yolun yaklaşık 350 mt ilerisinde U dönüş yeri var orayı kullanmayıp dönülmemesi gereken yerden dönmeye kalkmış baktın uygun değil niye duruyorsun. Jipin çarpması kötü olmuş otomobil olsa bukadar büyük olmayacağı kanatindeyim. ssangyong da amma sağlammış böyle birşey beklemezdim o markadan.
    aralık ayında kaza yaptım, arkadan çarptım ama karşı taraf 100% kusurlu bulundu.
    Konu sadece_erhan tarafından (28/03/2013 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

Hangi araç olursa olsun arkadan yaklaşık 3 tonluk bir araç duran bir araca 120km hız ile vursun dağılır arkadaşlar bmw de olsa dağılır mercedeste olsa dağılır.

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

erhan normal şartlarda arkadan çarpan kusurludur bu kazada aynı istikamette giden araca araca çarpmıyor diğer araç kaçak u dönüşü yapıyor bu anlaşmalı tutanak bize gelse %50-%50 kusur çıkar, ki her marka araç bakıyoruz inanın hasarlarını görseniz markaya bir daha dönüp bakmazsınız

Erhan YALÇIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269

Alıntı coll34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhan normal şartlarda arkadan çarpan kusurludur bu kazada aynı istikamette giden araca araca çarpmıyor diğer araç kaçak u dönüşü yapıyor bu anlaşmalı tutanak bize gelse %50-%50 kusur çıkar, ki her marka araç bakıyoruz inanın hasarlarını görseniz markaya bir daha dönüp bakmazsınız

bu kaza için haklısınız zatende, ben arkadan çarpan hep 100% kusurludur diyenler için yazdım onu.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Yahu öndeki araba aniden durur çarparsın anlarımda, Punto durmuş fren lambaları da yanıyordur. Jipci bayan hız bile kesmemiş muhtemelen telefonuyla oynuyordu. Jipin fren lambasına dikkat ederseniz vurmuş, puntoyu savurmuş öyle basıyor frene.

Bu arada arkadan vuran her zaman kusurlu değildir ama bence bu olayda kusurlu. Arada bekleyen yaya vs bir şey de olabilirdi. O hızda gidiyorsan yola dikkat edeceksin kişisel fikrim.
    Konu SKELETER tarafından (29/03/2013 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.

Çağatay Koçak
    fawori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 221

arkadaşlar solu molu yok arkadan gelip çarpan her zaman suçludur takip mesafesi koymassan refleksini adam gibi vermezsen ayrıca hız sınırını da aşarsan olacağı bellei suçlu arkadan çarpan

Erhan YALÇIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269

Standart Punto Kaza!!

Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar solu molu yok arkadan gelip çarpan her zaman suçludur takip mesafesi koymassan refleksini adam gibi vermezsen ayrıca hız sınırını da aşarsan olacağı bellei suçlu arkadan çarpan
    Sonuna doğru okursan arkadan çarptığımı ve %0 kusurlu bulunduğumu söyledim. Bu kaza farklı tabi ama arkadan her carpanı zorla kusurlu çıkaracaksınız yani, çok biliyosunuz

Sent my iPhone 4s using

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Herşey neyse neyde bu punto niye bu kadar hasar almış şahin gibi.Canım sıkıldı valla.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey neyse neyde bu punto niye bu kadar hasar almış şahin gibi.Canım sıkıldı valla.
    Özellikle hasar alıyor yeni model arabalar diye biliyorum. Çarpışmanın şiddetini emmek, arabanın içindekilere bir şey olmasını engellemek için.

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Punto %100 hatalı. Ne ışık var,ne kavşak,ne dönüş tabelası. Ama jipi kullanan bayan sürücüde aşırı hızlı. Onda da hata var. Büyük bir dikkatsizlik.

Otomatik araç ve soförü bayan olunca çok tehlikeli oluyor. Çünkü uğraşları çok fazla. Ya telefonla uğraşır,ya saçı başı ile. Ben şahsen makyaj yapanı bile gördüm.

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

Bence de ikisi de hatalı.

Evet bayan sürücüler genel olarak acemi sürücülerden oluşuyor ama çok iyi bayan sürücü tanıdıklarım da var. Ben asıl nedenin sürücünün bayan olmasına bağlamıyorum.

Ben genellemeyi jeep-otomobil sürücüleri olarak yapıyorum. Jeep sürücüleri genellikle dikkatsiz, her çıktıkları yolu kendisinin zanneden sürücülerden oluşuyor. Siz siz olun bence minibüs ve özel halk otobüsleri yanında jeep lere de dikkat edin, hele jeep sürücüsü bir bayansa tamamdır!

Bir de şu araç ilanlarında bayandan araba diye ilan verirler ya sanki ne avantajı var bayandan araba almanın

ilker köse
    sehzadeamasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 77

çok büyük geçmiş olsun

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon