benim eşim dostum değil tanımam etmem savunmuyorumda.. sadece düzgün işe olan saygımdan yazdım..
evet eşim dostum bir insanın çocukluğunu biliyor isem eşim dostum olur alıcak gücenecek bişey yok aynı durum forumdan arkadaşa oldu tavan hasarı için araya girdim indirim yaptırdım yaptırır yaptırmaz ayrı konu, ustanın istediği rakama yaptırırsın yaptırmazsın aynı konu bencede uzatmanın manası yok özlem oto'nun ismide ustalığıda bu işden anlamayanlar için tartışmaya açık konu değildir, he rakam konusu ona bişey diyemem
benim eşim dostum değil tanımam etmem savunmuyorumda.. sadece düzgün işe olan saygımdan yazdım..
Saldiray bey oncelikle anlatim tarziniz veya anlatmaya calisma tarziniz cok yanlis.anladigim kadariyla beni dolandirmaya calisiyolar manasinda kullanmissiniz yada ben yanlis anladim.ortada zorla yapilan bir is yok.gittiniz gosterdiniz,fiyatini ogrendiniz isinize gelirse yaptirir gelmezse yaptirmazdiniz,kalkipta beni kandirmaya calisiyolar diyemessiniz adamlar zorla is yapmiyorlar.ne olursa olsun ismi karalamak hic dogru degil.Melih'in verdigi tepkiyi bende verirdim sonuna kadarda hakli.o adamlar bu isi ilk defa yapmiyorlar 40-50 senedir bu isin icerisindeler.ayrica bagaj kapaginizida daha onceden degistirdiklerini anlamislar altinda siyah astar duruyor dedi.ona nazaran degistirelim demisler.fakat siz bu olayi farkli boyutlara tasimissiniz.neyse uzatmaya gerek yok olan olmus bitmis..
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Katılmamak elde değil.
Ayrıca "kimseye zorla iş yapmıyoruz" demenin de bir anlamı yok.
Aynı nitelikteki işi dört katı fiyatla yapmak "fırsatçılıktır", "sebepsiz zenginleşmedir".
Kullanıcı için önemli olan, fiyat ve işin sonucudur. Onarım için yapılan proseslerin kullanıcı için bir değeri yok. Sonuçta aldığınız ekmeğin konvansiyonel fırında mı? Yoksa odun fırınında mı yapıldığı önemli değildir. Ekmek aynı gramajdadır, aynı lezzettedir.
Bugün ben bile, bile kötü yorum alabilir, yaptığımız işlerden memnun kalınmayabilir, fiyatımız pahalı gelebilir. Ama kimseye "sonucu aynı olacak iş için" 4 katı fiyat çekmiyoruz.
aracım orijinal diyorsanız bence aracınızı tekrar ANLAYAN bir ustaya göstermenizi tavsiye ederim lakin tramer kaydı aksini idaa ediyor, yeniliyorum rakam konusunda uyar uymaz yaptırılır yaptırılmaz ama bu işte iyi olan bir usta'yı karalama hakkıda vermez
Bu konu kilitlenebilir mi?
Gereksiz kalp kırmaları olacak gibi???
Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine...
Tek takıldığım nokta üyenin hesabını başkasına verip tartışma başlamasıdır. Gereğininde yapılacağını düşünüyorum.
Saygılar.
Konu kilitlenmiştir. Forum kuralları gereği hesabınızı ve şifrenizi 3. kişilerle paylaşmanız yasaktır.
Edit: Bir konuda da bilgi vermek istiyorum, ser piyasa koşullarında herkes malına veya hizmetine istediği fiyatı belirlemekte özgürdür. Mal veya hizmetini alıp almama hakkınız vardır, ama hizmetine istediği fiyat için eleştirmeniz doğru değil maalesef.
Konu SteinGP tarafından (22/03/2013 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Melih Bey'e cevap hakkı doğduğundan, kimseyi zan altında bırakmamak için Melih Bey'in yönetime gönderdiği mesajı paylaşıyorum.
"Ben Melih Özlem. Son kez yazıyorum lütfen dikkatli okuyun.
Saldiray arkadasımız burada bana fiyat cok geldi başka yer buldum orada yaptırdım dese ağzımı bile acmam. Bizim icin onemli olan Musteri memnuniyetidir. Orada yaptırmış uyguna yaptırmış helal olsun. 500 tlye sadece kaportaci yapilmazdi aracın bizde. Biz kaynak, cekcek vs kullanmıyoruz çünkü. Cekicle düzeltiyoruz orayı macunla doldurmuyoruz. Fiyatımız budur bizim. Fiyatımız yuksek olunca neden fırsatçılık olarak görülüyor anlamıyorum. Br emek var ortada o emegin bedeli olabilir mı? Ben 100e yaparım baskası 50ye yaptırır. Yaptıran memnunsa 100e yapana niye *** atar?
Burada bizi tanımayan oldukça fazla. Saldıray arkadasımızın üslubu cok cok yanlış. Biz buraya geldiginde onunla fazlasıyla ilgilendik fiyat söyleyip basımızdan atmadık. Sigorta yoluna bile gidebiliriz dedik oluru varsa. Bagajı incelerken ustamız bagaj degismis dedi, farkedelim değişmemiş ustamız yanıldı varsayalım niye kandirikci oluyoruz? Biz en basında düzeltiriz boyarız dedik değiştiğini görünce değiştirsek daha iyi olur dedik değiştiği icin. Parça degisince bizim cebimize mı giriyor parası? Maliyet artıyorsa bizim cebimize mı giriyor? Biraz insaflı yorumlar yapın. 250 tl kolay boya söylenmedi bu arada. 100-150 tl dendi kaba taslak fiyat verildi. Biz tamponu aşağıya alıp boyuyoruz sökme takma işçiliğini de ekliyoruz fiyata. Parça fiyatının 130-150 tl olduğunu bizde biliyoruz. Sigortadan cok is yaptığımız icin. Ama trim işçiliği denen birsey var bilenler vardır bu tarz sökme takma ücretlerinin.
En cok takıldığım ve üzerlerek okuduğum nokta ise servis mantigindalar ugrasmayip değiştiriyorlar. Kendimizi övmek veya hava atmak icin söylemiyorum bize Audiden Bmwden araçlar geliyor arkadaslar sırf değiştirilmesin diye. Biz hiçbir zaman bu mantıkta olmadık.
Bunları beni tanımayanlar oldugu icin yazdım. Burada ben yokum tek taraflı suçlama var. Soyguncu hırsız demeye kadar gitti. Bu kadarına daha fazla kimse dayanamaz. Kendinizi bizim yerimize koyun. Sessiz nasıl kalabilirim? Cok sert ve on yargılı yorumlar yapılmış.
Son olaraksa ben reklam yapmıyorum! İhtiyacim yok çünkü. Bu tarz ithamlar yakışır kalmıyor. Kendimi savunuyorum biz bu isten para kazanıyoruz sonuçta.
Fazla uzun oldu. Kusura bakmayın. Herkese keyifli forumlar dilerim. Sorusu olan veya öğrenmek istediği birsey olan var 0555 744 26 89 telefonum.
Saldiray arkadasım aracında hayırlı olsun. Umarım basına bir daha oyle birsey gelmez. Tavanindaki boya Lokaldir vernik bütündür komple atılmıştır. Yazın dikkat et iz yapmasın. Bagajında değişmedi madem biz yanıldık. Ben bu konuda gene özrümü diliyorum. Herkes keyifli forumlar."
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri